sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Fakültesi Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
     Açıköğretim Lisesi Soruları
     İngilizce Soruları
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 

 
 SHOW STAR
TNT TNT
Açık Lise
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
 

YAKIN TARİHLİ SINAVLAR

13.02.2016 / 2016/MTSKS
Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı
     Sınava 6 gün kaldı
14.02.2016 / 2016/BİLSEM
Bilim Sanat Merkezi Öğrenci Seçme Sınavı
     Sınava 7 gün kaldı

MÜRACAAT SÜRESİ DEVAM EDEN SINAVLAR

27.03.2016 / 2016-YDS İlkbahar
YDS İlkbahar Dönemi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi)
Müracaat için son gün :15.02.2016
           Son 8 gün
03.04.2016 / 2016-ALS
Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı
Müracaat için son gün :22.02.2016
           Son 15 gün
* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Sessiz çığlık
C. Doğrusu çünkü orada sasirtma amaçlı silahsız 18 fakat silahlı 21 olması gerekiyor devamı...
7.2.2016 09:51:41  Özel

  aktif   Misafir
Recep sanki kazanmis gibisin bende girdim ama siklari hatırlamıyorum devamı...
7.2.2016 09:02:24  Özel

  aktif   mrsl48
Arkadaşlar 2019un sonuna kadar tecilim var. 4. sınıfım. Her iki dönemden birer dersim var. Herhangi bir dönemin dersini verdiğim takdirde tecilim bozulurmu? şu sebepten soruyorum ki dersim kalmadığı d devamı...
7.2.2016 07:34:08  AOF

  aktif   Necip Sosyolog
APTALA VERİLECEK EN GÜZEL CEVAP SUSMAKTIR.. ÇÜNKÜ LAFTAN ANLAMIYOR devamı...
7.2.2016 06:45:22  AOF

  aktif   ultraslan10
Bu sorunun cevabı "d" şıkkıdır arkadaşlar kesinlikle.. devamı...
7.2.2016 03:14:20  Özel

  aktif   Misafir
Aynen bu sorunun cevabı kesinlikle D şıkkı bende öyle işaretledim çnki :)
devamı...

7.2.2016 03:11:00  Özel

  aktif   Şenol
Ne alkol kullanırım ne de uyuşturucu..deprem oluyor sen elektrik ve su vanalarını ara..ultraaslan devamı...
7.2.2016 02:06:51  Özel

  aktif   Gkhn41
Kaderimiz ayni kardesim 5te 2 yaptim b kitapcigiydim bende. Umutluyum hakkimizda hayirlisi olur insallah devamı...
7.2.2016 01:53:12  Özel

  aktif   merttt
misafir yok benım 18 e yakın netım var gıbı 3 te yaptım yırtarım gıbı ben almıranınn netlerını soyledım 14 netı var dıe broo :D devamı...
7.2.2016 01:50:10  Özel

  aktif   hande44
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk gören devamı...

7.2.2016 01:33:33  Özel

  aktif   Misafir
YANLIŞLIK OLDU BEN DE LİSANS MEZUNUYUM 2YILLIKTA İLAHİYAT OKUDUM KPSS YE LİSANSTAN GİRERSEM DHBT DE PUANIM LİSANSTAN MI HESAPLANACAK
devamı...

7.2.2016 01:31:32  Diyan

  aktif   Misafir
G. Ç. devamı...
7.2.2016 01:28:50  Diyan

  aktif   ultrAslan
arkadaşlar istersenız karşılaştırn. bunlar benım cevaplarım devamı...
7.2.2016 01:19:38  Özel

  aktif   ultrAslan
gardaşlar bu benım cevaplarım karşılaştırın isterseniz. uyuşmayanları yazarsanız sevinirim devamı...
7.2.2016 01:15:10  Özel

  aktif   fth19
Bana b kitapçığı cvb anahtarı lazim devamı...
7.2.2016 01:03:06  Özel

   
 

59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları

   59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları 59. Özel Güvenlik Sınavı soruları sitemizde yayınlandı. 59. Özel Güvenlik sorularına ve 35. Özel Güvenlik Yenileme sorularına ulaşabilirsiniz. 

23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Soruları ve cevapları 23.08.2015 tarihinde yapılan özel güvenlik sınavı soruları yayınlandı. Resmi sorular yayınlanır yayınlanmaz sitemiz de yer aldı.

Her sınavdan sonra ziyaretçilerimizin hatırladığı ve yorumlarda paylaştığı sorular liste halinde toparlanarak sitemizde yayınlanmaktadır. Uzun yıllardır devam ettiğimiz bu uygulamaya 59. Özel Güvenlik Sınavında da devam edilmiştir. Bu gün (26.08.2015) itibari ile resmi sorular yayınlanması ile aşağıda listelediğimiz sorulara gereksinim kalmamıştır. Sitemizin veritabanına sorular yüklenmiştir. Sitemizin başlığındaki ONLİNE SORULAR linkinden 59. Özel güvenlik ve 35 Özel Güvenlik Yenileme sorularına ulaşabilirsiniz. Aşağıda yayınladığımız sorular faydalı oldu ise ne mutlu bu uygulamaya 60. Özel güvenlik sınavında da devam edilmesi planlanmaktadır.

Resmi Sorular yayınlandı sorular ve cevaplara 
buraya tıklayarak online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  
59. Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Yenileme Sınavı ve bu güne kadar çıkmış tüm Özel Güvenlik Sınavı soru ve cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sorular bir çok yerde yayınlandığı  ancak cevaplarının yayınlanmadığı dönemlerde bile sitemizden cevap anahtarına ulaşılabilmekteydi.
         59. Özel Güvenlik sınavı soruları cevaplarına online soru çözüm sayfamızdan ulaşabilirsiniz
 Özel güvenlik sınavı sorularına CEVAPLARI ile birlikte ulaşmak mümkündür.Alacağınız puanı ve kazanıp kazanamadığınızı Özel Güvenlik sayfamızda bulunan puan hesaplama yöntemi ile hesaplayabilirsiniz.
  
   
   23 Ağustos 59. Özel Güvenlik Sınavı soruları sitemizde yayınlandı.
Buraya tıklayarak online soru çözüm sayfamızdan 59. Özel Güvenlik Sınav sorularına ve 35. Özel Güvenlik Yenileme Sınavı sorularına ulaşabilirsiniz. 

SORULAR YAYINLANANA KADAR HATIRLADIKLARI SORULARI AŞAĞIDA BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

59.Sınavda da hatırladığınız ve yorumlarda paylaştığınız sorular bu sayfada toparlandı.  60. Özel Güvenlik sınavında da aynı uygulama devam edecektir.


59. SINAVDA ZİYARETÇİLERİMİZİN HATIRLADIĞI SORULAR (23.08.2015)

1 - Hem fiziki hem elektronik diye bi soru vardi. Cevap bariyer
2 - Deprem anında vanalar kesilir 
3 - Hangisi 3.sinif yangn sondurmede kuru kimyewi yozun ozelligi degildir cevap soğutma
4 - İtfaiyeciler ne kadar sıklıkla tatbikat yaparlar diye bir soru vardı. senede bir kez
5 - Solunum var bilinç yok ise hastaya hangi pozisyonda tutariz sok pozisyonu
6 - VIP li şoförlü bir soru vardi şöför ne yapar diye Cevap VIP çıkana kadar kapıyı kapatmaz
7 - Hangisi kimyasal olaydır o sorunun cevabı trafik kazalarında boya kalıntısı
8 - Sözsüz iletişim diye bir soru vardı. Cevap: Göz teması
9 - Göz teması soruların cevapları sinav soru cevap com da 
10 - Bombalı saldırıdan sonra ogg nin hangi davranışları yanlıştır.
A) Bomba parçalarının önlemi. sinavsorucevap.com
B) Elektrik kabloları önlemi gaz kaçağı önlemi
C) Cam kırıkları önlemi
11 - iletişim öğeleri felan bir soru vardı hangisideğildir ben onu araç yaptım
12 - Tesadüfen toplanan ve duruma göre farklılık gösteren die dewam eden bi soru vardı nedir diye cevap kalabalik
13 - Ögg yakasında ne takılır gibi bi soru vardı(silahlım
14 - Cop nereye vurulur cevap ayak ve bacak etli kisimlarina
15 - önleme araması hangi mercii tarafından yapılır diye bir soru vardı onun cevabıda sulh ceza mahkemesi/www.sinavsorucevap.com cumhuriyet savcısı
16 - Atardamar kanaması nasıl olur fışkırır tarzda
17 - Esrar hangi ülkede üretilir Cevap Güney Amerika
18 - Rapor çeşitleri degildir diye bir soru vardi Cevap: gorev oncesi rapor, Sözlü raporlar
19 - vip koruma diye soru vardı alışveriş merzei olucaktı 
20 - 2 kişilik koruma capı vardı 180 derece olacaktı
21 - solunumla ilgili bi soruydu ben a diye isaretledim karin bolgesine baski seklindeydi
22 - Arkadaşlar bir soruda iletimde black kuralları vadır ben kaynak mı neyazdım feed back sorusu vardı onun cevabı karşıdakini anlamadan davranmak
23 - Asansor sorusu vardi cvp asansördeki kişiler çıkartılır
24 - Stadyum girişlerinde özel güvenlik görevlisinin yaptigi arama önleyi aramamidir
25 - hem fiziki hem elektronik güvenlik sistemi hangisidir diye vardı ben onu kamera yapmîstim ama bariyerde olabilir Cevap bariyer
26 - Elektrik yangınları kuru kimyevi tozla sondurulur
27 - Gorevi ihmal sinavsorucevap.com
28 - Nokta görevlisi kac adim uzaklsr dye soru vardi Cevap 20 Metre
29 - İş arama izniyle ilgili bi soru vardı
30 - Sorusturmasi ve kovusturmasi sikayete bagli olan bir sucun coculara karsi islenmekte olmasi halinde ogg ne yapmalidir? 
Cevap: sikayete bakmaksizin supheliyi yakalamali
31 - Kontrol noktasindaki kisilerin mesafesi ne kadar olmalidir?
Cevap:1 metre
32 - Asagidakilerden hangisi nokta gorevini yerine getiren ogg gorevi degildur?
Cevap:gordugu maddi hasarli trafik kazasina mudahale etmek
33 - Yetiskin - yetiskin
34 - Emanete alma
35 - Genel kolluk haber verme
36 - Önleyici arama
37 - adli arama 
38 - Cam kırıkları 
39 - 45 saat
40 - Anayasa kanum yönetmelik tüzük
41 - Şok duruma yatirma
42 - 11 li koruma duzeni karisik
43 - Köpük foam
44 - Suça bakmaksızın şüpheliyi yakalar
45 - 1 metre 
46 - Grup
47 - Kalabalık
48 - Karna basınç 
49-
50-
51-
52-
53-
54-
55-



   HATIRLADIĞINIZ SORULARI AŞAĞI YORUMLAR BÖLÜMÜNE GİRERSENİZ LİSTEYE EKLENECEKTİR
Katkısı olan arkadaşlara teşekkürler
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
62. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
61. Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
59. Özel Güvenlik Sınavı Cevapları Açıklamaları ile birlikte
59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları
59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
2015 Özel Okul Teşviği Belli oldu
23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
Özel Güvenlikçilerin Maaşı Asgari Ücretin İki Katına Çıkacak
Özel Güvenlik Müracaatında Yapılacak İşlemler
41. Özel Güvenlik Sınavı Soruları ve Cevapları (41.ÖGG)
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 6
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 5 SİLAHIN PARÇALARI
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 4
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 3
ÖZEL GÜVENLİK SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMA DERS NOTLARI - 2
 
 Bu haber 28041 kez okundu.     3926 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
6 - 2 =     
       
   hande44
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk görenin müdahalesi
E) Korunan kişiyi kapatma
Bu sorunun cevabı d mi , değilmi kardeşler
Read more: www.sinavsorucevap.com/Forum-ogg-ozel-guvenlik-gorevlisi-temel-yenileme-sinavi.aspx ixzz3zQxXZpdu
 Şikayet 
7.2.2016 01:33:33   Yorum Yap    
                   
   ultrAslan
arkadaşlar istersenız karşılaştırn. bunlar benım cevaplarım  Şikayet 
7.2.2016 01:19:38   Yorum Yap    
                   
   ultrAslan
gardaşlar bu benım cevaplarım karşılaştırın isterseniz. uyuşmayanları yazarsanız sevinirim  Şikayet 
7.2.2016 01:15:10   Yorum Yap    
                   
   fth19
Bana b kitapçığı cvb anahtarı lazim  Şikayet 
7.2.2016 01:03:06   Yorum Yap    
                   
   ugurpasha
61 den 40 a kadar test çözdüm geçiceğimi tahmin ediyorum umarım geçerim Allah yardımcımız olsun  Şikayet 
7.2.2016 00:34:34   Yorum Yap    
                   
   ÖZGÜN ANI
1 a 26 C 51 C 76 A
2 e 27 A 52 D 77 C
3 b 28 D 53 B 78 A
4 e 29 C 54 B 79 A
5 a 30 D 55 C 80 D
6 b 31 B 56 C 81 E
7 e 32 D 57 A 82 C
8 c 33 D 58 C 83 A
9_d 34 B 59 D 84 B
10_b 35 D 60 B 85 A
11 c 36 E 61 D 86 A
12 a 37 E 62 C 87 B
13 b 38 D 63 D 88 C
14 c 39 B 64 C 89 C
15 d 40 C 65 B 90 D
16 a 41 A 66 A 91 E
17 a 42 E 67 B 92 A
18 e 43 D 68 A 93 E
19 e 44 E 69 E 94 E
20 d 45 E 70 C 95 D
21 B 46 E 71 D 96 E
22 C 47 D 72 A 97 D
23 E 48 E 73 E 98 C
24 E 49 D 74 C 99 B
25 C 50 A 75 A 100 B
A KİTAPÇIGI
ARKADAŞLAR RİCA ETSEM CEVAPLARIMI KARŞILAŞTIRIRMISINIZ KAC DOGRUM VAR A KİTAPCIGI
 Şikayet 
6.2.2016 23:59:12   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E
Şikayet 
7.2.2016 00:18:42    
Misafir  silah sorularini paylasabilirmisin Şikayet 
7.2.2016 00:35:55    
Misafir  Eror veriyor arkadaş denedim olmadı Şikayet 
7.2.2016 00:56:47    
Misafir  Ozelguvenlik.pol.tr adresinden ulaşabilirsin sorulara Şikayet 
7.2.2016 00:57:46    
   
   aliye1905
98.Aşağıdakilerden hangisi genel kolluğun
yetkileri arasında yer almaz?
A) Durdurma ve kimlik sorma yetkisi
B) Parmak izi alma yetkisi
C) Yakalama yetkisi
D) Zor ve silah kullanma yetkisi
E) Sokağa çıkma yasağına karar verme
yetkisi
lütfen su sorunun cevabı arkadaslar
 Şikayet 
6.2.2016 23:19:16   Yorum Yap    
               
ultrAslan  dogru cvp E Şikayet 
6.2.2016 23:26:09    
ultrAslan  aliye B kitapcıgımı senınkı Şikayet 
6.2.2016 23:28:53    
Aliye1905  HAYIR A KITAPCIGI ? Şikayet 
6.2.2016 23:37:43    
   
   nurten11
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk görenin müdahalesi
E) Korunan kişiyi kapatma
Bu sorunun cevabı d mi , değilmi kardeşler
 Şikayet 
6.2.2016 23:13:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Aynen bu sorunun cevabı kesinlikle D şıkkı bende öyle işaretledim çnki :)
Şikayet 
7.2.2016 03:11:00    
   
   ultrAslan
B kitapcıg da verdigim cevapları bi kagıda yazacam biri karşılaştırsın kendı cevaplarıyla, kaç cevabın aynı oldunu söylesın ok  Şikayet 
6.2.2016 23:13:04   Yorum Yap    Diğer 7 yorumu gör
               
ultrAslan  gardaş tek tek uzun sürer diyorum. misafir senın facen varmı dostum Şikayet 
6.2.2016 23:19:27    
Misafir  face adresım.. lokman uğurlu.. GALATASARAY tribünlerinde çekilmiş resim var. kapak resmındede GALATASARAY pankartı var Şikayet 
6.2.2016 23:20:56    
seda1  tamam hemen bakıyorum Şikayet 
6.2.2016 23:21:41    
ultrAslan  seda veya misafir arkadarş üste yazdıgım faceye msj atın Şikayet 
6.2.2016 23:21:43    
Misafir  mesaj gönderdim bakarsan Şikayet 
6.2.2016 23:28:52    
   
   buse19073
61.Aşağıdaki hangisi deprem anında
uyulması gereken bir hareket tarzıdır?
A) Asansör kullanmak
B) Balkona çıkmak
C) Koşarak dışarı çıkmak
D) Elektrik, doğalgaz ve su vanalarını
kapatmak
E) Pencereden atlamak
arkadaslar lutfen bu sorunun cevabını verın . kımısı c, kımısı d diyor. nedır cevap
 Şikayet 
6.2.2016 23:02:13   Yorum Yap    
               
ultrAslan  bunu sorman bile hata tabiki d Şikayet 
6.2.2016 23:04:00    
ultrAslan  gardaş buna C diyenler uyuşturucu bagımlısıdır. yada alkoliktir. kafası güzelken C demıştır Şikayet 
6.2.2016 23:07:19    
Şenol  Ne alkol kullanırım ne de uyuşturucu..deprem oluyor sen elektrik ve su vanalarını ara..ultraaslan Şikayet 
7.2.2016 02:06:51    
ultraslan10  Bu sorunun cevabı "d" şıkkıdır arkadaşlar kesinlikle.. Şikayet 
7.2.2016 03:14:20    
   
   neslihan1
49.İlk yardımın temel uygulamaları hangi
şıkta doğru olarak verilmiştir?
A) Kurtarma, Bildirme, Tedavi
B) Koruma, Kurtarma, Tedavi
C) Bildirme, Tedavi, Koruma
D) Koruma, Bildirme, Kurtarma
E) Koruma, Bildirme, Önleme
çok acil
 Şikayet 
6.2.2016 22:57:54   Yorum Yap    
               
Misafir  DOGRU CEVAP D Şikayet 
6.2.2016 23:02:03    
   
   Misafir
Ultraslan b kitapçığı cevapları yazar mısın  Şikayet 
6.2.2016 22:55:19   Yorum Yap    
               
ultrAslan  kardeşim karşılaştırma yapak ben kagıda geçirmedım Şikayet 
6.2.2016 22:58:23    
ultrAslan  kardeşim karşılaştırma yapak kagıda geçirmedim Şikayet 
6.2.2016 23:01:23    
   
   ultrAslan
en az 90 bekliyorum. 90 dan düşük puan alırsam itiraf ederim sınavı kabul etmem :):)  Şikayet 
6.2.2016 22:50:58   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Metal dedektörler ile ilgili olarak
aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Metal dedektörlerin ayarlanma işlemine
kalibrasyon denir
B) Metal dedektörler ısı ve ışık miktarını
algılayabilirler
C) El dedektörlerinin çalışma prensipleri
metal kapı dedektörleri ile aynıdır
D) Metalle karşılaştıklarında sesli veya ışıklı
uyarı sinyali verirler
E) Plastik maddeleri tespit edemezler
 Şikayet 
6.2.2016 22:49:25   Yorum Yap    
               
ultrAslan  cevap B şıkkı Şikayet 
6.2.2016 22:52:19    
   
   ultrAslan
90 dan aşaya alırsam itiraf ederim sınavı kabul etmem arkadaş :)  Şikayet 
6.2.2016 22:32:25   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Arkadaşlar b kitapçığı cevapları yazar mısın  Şikayet 
6.2.2016 22:31:25   Yorum Yap    
               
zaman  cevapları daha çıkmadıkı herkes kafasına göre yazıyo Şikayet 
6.2.2016 22:33:21    
   
   Serhat aktürk
A GRUBU , AŞAĞIDAKİ SORULARIN CEVAPLARINI EMİN OLANLAR YAZABİLİRMİ LÜTFEN
3-B
6-B
7-E
8-D
10-B
11-C
13-E
17-A
18-E
19-E
22-E
24-E
28-D
29-C
30-D
31-D
32-D
33-E
34-B
35-D
37-E
38-D
40-C
44-E
46-B
47-C
48-E
49-A
50-D
51-C
52-C
53-B
54-A
55-C
56-C
59-D
62-E
64-C
65-B
66-E
67-B
68-A
69-E
71-D
72-B
73-C
74-C
75-A
76-D
80-C
81-A
82-C
83-A
84-E
85-B
89-C
90-D
91-D
92-A
93-E
95-A
96-E
97-D
98-E
100-B
Arkadaşlar kendı cevaplarınızla karsılastırırmısınız, hangılerı doğru hangıerı yanlıs .
 Şikayet 
6.2.2016 22:14:11   Yorum Yap    
                   
   seda1
arkadaşlar b kitapçığını paylaşrmısınız bi?  Şikayet 
6.2.2016 22:09:05   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
Misafir  olurmu Şikayet 
6.2.2016 22:22:47    
seda1  ben face kullanmıyorum ki ya buraya yazsam cevplarımı karşılaştırır mısın Şikayet 
6.2.2016 22:22:50    
ultrAslan  çok zaman alır bu şekilde Şikayet 
6.2.2016 22:27:45    
ultrAslan  çok zaman alır böyle Şikayet 
6.2.2016 22:49:24    
ultrAslan  kardeşinin abinin kimin facesi varsa artık bana msj soru soru okuyup cvpları birleştirek daha mantıklı bence Şikayet 
6.2.2016 22:50:07    
   
   seda1
arkadaşlar bide b kitapçığını tam olarak yayınlar mısınız;?  Şikayet 
6.2.2016 22:06:37   Yorum Yap    
               
ultrAslan  seda yayınlandı ya sayfadan baksana Şikayet 
6.2.2016 22:10:04    
ultrAslan  yorumlarım gözükmüyo üstte neden Şikayet 
6.2.2016 22:28:28    
   
   nida ç.
B kitapçigi soro 21 yanlis arkadaslar itira edelim  Şikayet 
6.2.2016 21:25:55   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
kralice  Nerden biliyorsun sen müneccimmsn?? Şikayet 
6.2.2016 21:37:35    
Misafir  asla yanılmam kesin kalacn. gönül isterki geç ama elden brşey gelmıyo neyse bir dahakıne
Şikayet 
6.2.2016 21:39:04    
kralice  ))))) haydii burdann Şikayet 
6.2.2016 21:43:55    
Misafir  :) bak diyorum. sıkma tatlı canını. 4 kez girme hakkın var bence sen 2 cisindende kalırsın. ama neyse kader kısmet
Şikayet 
6.2.2016 21:44:52    
Misafir  benı sonuçtan kesin haberdar et kralice. bakim tahmınım dogru çıkacakmı Şikayet 
6.2.2016 21:52:00    
   
   Misafir
silah sorulari paylaşıldı mı ?  Şikayet 
6.2.2016 21:16:06   Yorum Yap    
                   
   Almira
1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E
Arkadaşlar herkes kazanır umarım emeklerimiz boşa gitmez ben sizden kendi cvplarınızla karşılaştırıp yorum yazın lütfen temel ve silah netlerini ayrı ayrı yazarsanız sevinirim 80 net Temel den 15 de silahtan olması gerekiyor benim cvplarımda sizlerde bir bakın
 Şikayet 
6.2.2016 19:34:04   Yorum Yap    
               
Almira   A kitapçiğıdır cvp lar Şikayet 
6.2.2016 20:18:22    
Antalya  Cevaplarimi karsilastirdim.70 net temel 15 silah silah atışıdan 5 te 5 vurdum.sonumuz hayırlısi olsun Şikayet 
6.2.2016 21:06:24    
Misafir  Almira temel 78 eşleşiyo silahta 18 Şikayet 
6.2.2016 23:00:02    
Misafir  Hadi hayırlısı arkadaşlar Şikayet 
6.2.2016 23:39:53    
   
   merttt
17.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir?
A) Şarjöre basılan fişekleri şarjör ağzına
doğru baskıla, fişek yatağına
sürülmesini sağlar
B) Şarjörün tabancadan düşmemesini sağlar
C) Tetik çekilirken horozun düşmesini sağlar
D) Barut gazının basıncıyla geriye giden
sürgünün tekrar eski yerine gelmesini
sağlar
E) Tabancayı sabitleyerek nişan almay... bu d deılmı :)
 Şikayet 
6.2.2016 17:54:10   Yorum Yap    
                   
   merttt
RANAAAA BUNUA DESENE BI
17.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir?
A) Şarjöre basılan fişekleri şarjör ağzına
doğru baskıla, fişek yatağına
sürülmesini sağlar
B) Şarjörün tabancadan düşmemesini sağlar
C) Tetik çekilirken horozun düşmesini sağlar
D) Barut gazının basıncıyla geriye giden
sürgünün tekrar eski yerine gelmesini
sağlar
E) Tabancayı sabitleyerek nişan almayYI KOLylATIR
 Şikayet 
6.2.2016 17:46:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Almira ben bunu d yaptım kesin cvp mert Şikayet 
6.2.2016 18:14:24    
ranaaaa  cvb kesin D merttt Şikayet 
6.2.2016 21:16:48    
   
   Misafir
bunkar benim kesin bildiklerim icinde yanlış olan varmı 74 tane doğrum gözüküyor bunlar emin olduklarım bide şüpeli olanları saymıyorum nasıl sizce arkadaşlar.....
2004
genel koluktan emekli olanlardan dört yılık okul mezunu olma şartuı
olay yerinde delil ve mağdurun ifadesini alma
olayların eşitliği halinde başkanın bulunduğu taraf coğunluk sayılıer
şirket tesisleri
özel güvenlik komisyonu
2559_5188
keyfilik
emanete alma
iş mahkemesine
kontrol etme
kimlik tespiti
adli görev
45
1 ay
sert imajlı ve heyecanlı olmalısdır
koruma personeli
kontrol noktası
x rey cihazı
kişinin günlük yaşantısı icin getirdiği eşyalar
pisikolojik durumu
madi suc delillerini toplamak ve genel koluğa teslim etmek
şüpelinin el yüz yıkamasına müsade eder
talep edenlere olayla ilgili bilgi verilmesi
çocuklu kadınlar
 Şikayet 
6.2.2016 17:45:23   Yorum Yap    
               
onur.kalafat  bu yanlış, soruyu sanırım yanlış anlamışın.. olayların eşitliği halinde başkanın bulunduğu taraf coğunluk sayılır Şikayet 
6.2.2016 18:16:34    
Misafir   hakim
davranış biçimleri
hint keneviri
alış veriş merkezine girmesine izin vermez
tutanak en az 3 kişi tarafından imzalanılır
el dedektörü
x rey cihazı
şok
iyileşmeyi kolaylaştırmak
koruma bildirme kurtarma
şok
burkulan yer hareket etirilir
asansör kulanmak
karbonmon oksit
soğutma özeliği
yangının oksijenle ilgisini kesmek
elektirik doğal gaz vanalarını kapatmak
su
yaraya saplanan yabancı cisimler varsa cıkartılır
mağdur yakınlarını olay yerine bırakmak
bağımlılık
söylenenleri anladığını göstermek
problemlerin başarılı bir şekilde sona erdirilmesine
seyar satıcılar
çatışma
yargılayıcı işletişim
ortak dil kulanımı
ahlak dersi vermek
çift yönlü iletişimi olanaklı kılar
amaç
eylemcilerin sayısını belirlemek
pişman olduklarını söylüyerek güvenlik görevlilerini oyalamak
göz yaşartıcı gazlar
toplumsal olayların sonucunu beklemek
göz yaşartıcı gazın temas etiği bölgelerin örtü ile kapatmak
sağlık görevlileri
uzakltan koruma
suikast
refakat koruma
beşli korumaya gecme
aylık geliri
ayakkabı fırlatmak
7 li koruma
silah kulanma
boğma noktası
rekabet
sokağa cıkma yasağı verme yetkisi
kelimeler
Şikayet 
6.2.2016 19:06:24    
Misafir  ola bilir bunlar dewamı
b unlarada bak bi zahmet
Şikayet 
6.2.2016 19:07:03    
   
   merttt
21.Aşağıdakilerden hangisi ateşli
silahlarda bulunan yiv ve setin
faydalarından sayılmaz?
A) Çekirdeğin havada dönerek gitmesini
sağlar
B) Çekirdeğin hedefi parçalamasını sağlar
C) Çekirdeğin hedefe uç kısmıyla vurmasını
sağlar
D) Çekirdeğin delme gücünü arttırır
E) Çekirdeğe hız kazandırır
bu sorunn cvp C degılmı?
 Şikayet 
6.2.2016 17:31:27   Yorum Yap    Diğer 8 yorumu gör
               
merttt  saaol almirada senn ılk sorulr yanlıs gıbı sankı ..sence bu sıklardan kac netın var ama sonlar iyi :) Şikayet 
6.2.2016 23:57:46    
Almira   Ya mert 15 net vardır Şikayet 
7.2.2016 00:16:12    
merttt  hayırlısı 14 netın var bılıyormusn benım 4.girişim ben 3 sınavada gırmedım sonuncya tek gırdım onada gırmıcektım gırdm...off streslıymıss :) Şikayet 
7.2.2016 00:25:47    
Misafir  Hakkı nda hayırlısı olsun mert inşallah geçersin belki bir soru iptal olurda sınırda kalanlara extra puan olarak verilir Şikayet 
7.2.2016 00:51:50    
merttt  misafir yok benım 18 e yakın netım var gıbı 3 te yaptım yırtarım gıbı ben almıranınn netlerını soyledım 14 netı var dıe broo :D Şikayet 
7.2.2016 01:50:10    
   
   Misafir
Tam bi cevap anahtarı cıkaran var mı ?  Şikayet 
6.2.2016 17:08:12   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Emekli asker olarak nuri killigili ilk defa duydum killigil havanı var 81 mm askerde havanci olan bilir döşeme si karedir bence tabancayı yeni duydum bu soru iptal olmalı kitapta yok ilk yabancı silah dese colt tabanca  Şikayet 
6.2.2016 17:08:01   Yorum Yap    
                   
   kcl 41
Havalı silah yanlış hafif atesli silah sınıfına girer panayirlardaki tüfekler hafif atesli dır yargıtay çamaşır leğen ini silah saydı  Şikayet 
6.2.2016 16:43:33   Yorum Yap    
               
Misafir  assas Şikayet 
6.2.2016 22:40:28    
   
   ilkerecii
1. Aşağıdakilerden hangisi zehirleyici
(öldürücü) kimyasal maddelerden
değildir?
A) Göz yaşartıcı gazlar
B) Sinir gazları
C) Yakıcı gazlar
D) Boğucu gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar
2. Spor ve sanatsal etkinlikler gibi ortak
bir ilgi alanı bulunan insanların bir
araya gelerek oluşturdukları
topluluklardır. Tanımı yapılan bu
topluluk hangi kalabalık türüdür?
A) İfade kalabalığı
B) Tesadüfi kalabalıklar
C) Kızgın, saldırgan kalabalıklar
D) Dinleyici kalabalıklar
E) Önceden planlanmış toplantılardaki
kalabalıklar
3. Toplumsal olayları kontrol altına alma
konusunda bazı genel prensipler vardır.
Aşağıdakilerden hangisi bu prensipler
içerisinde yer almaz?
A) Organizatörlerle diyalog kurma
B) Toplumsal olayın sonucunu bekleme
C) İkna edici ve inandırıcı olma
D) Provokasyona gelmeme
E) Profesyonel olma
4. Göz yaşartıcı gaz kullanımında amaç,
sanıkları öldürmeden ve yaralamadan
etkisiz hale getirmektir. Buna göre
gazdan etkilenen şahıslara yardım
etmek amacıyla aşağıdakilerden hangisi
yapılmaz?
A) Gazdan etkilenmiş kişi ile konuşarak onun
rahatlaması ve sakinleşmesini sağlamak
B) Göz yaşartıcı gazın bulaştığı yerlere krem,
merhem, yağ ve losyon gibi maddelerin
sürülmesini önlemek
C) Maddenin bulaştığı yerlerin bol soğuk su
ile yıkanmasını sağlamak
D) Özellikle gözlerin rüzgara veya varsa
vantilatöre karşı açık tutulmasını sağlamak
E) Göz yaşartıcı gazın temas ettiği vücut
kısımlarının bir örtü ile kapatılmasını
sağlamak
5. Toplu hareketlerin çoğu bilinçli ve
planlı olarak gerçekleştirilir. Planlı bir
toplu hareket de teşkilatlanmayı, iş
bölümünü ve koordineyi gerektirir.
Buna göre aşağıdakilerden hangisi toplu
hareketlerin teşkilatlanmasında yer
almaz?
 Şikayet 
6.2.2016 16:08:42   Yorum Yap    
                   
   şevket
teşekkür ederim  Şikayet 
6.2.2016 14:30:14   Yorum Yap    
                   
   efsanem
Arkadaslar b kitapçığı yokmu hiç hep sorunlar var cevap yok  Şikayet 
6.2.2016 13:37:44   Yorum Yap    
               
ilkerecii  cevaplar ayın 12 sinde çıkacak. Şikayet 
6.2.2016 16:05:00    
   
   tt
Arkadaşlar silahtan geçemezsek silahsız serfitika alabiliyor muyuz
 Şikayet 
6.2.2016 11:51:16   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
tt  Hesaplama ile ilgili bi soru sordum mu ben? Sorduğum soru gayet acık ve net. Yardımcı olmayacaksan gereksiz kalabalık yapma. Şikayet 
6.2.2016 13:05:17    
ranaaaa  silahtan gecemezsen silahsız çıkıyo sertifikan benim öyle olmuştu 61. sınavda silahtan kaldım silahsız çıktı sertifikam 62.sınava sadece silah sorularından ve atıştan girdim çok şükür kazandım şuan silahlı oldu Şikayet 
6.2.2016 13:41:04    
Sevde54  Rana sen atış mı yapamamstn o yuzdn mi kalmstn Şikayet 
6.2.2016 13:48:59    
ranaaaa  ben 61.sınavda silah sorularından 40 puan aldım atış yapamamıştım 62.sınavda 3 tane atışım var yine silah sorularından 40 puan bekliyorum gectim yani Şikayet 
6.2.2016 15:33:49    
Sevde54  Bende sorulara baktm smdi 4 puanla silahsz ckııyr bildigim sorulari bile yanls yapmsm Şikayet 
6.2.2016 18:36:06    
   
   Sessiz
B kitapçığın ilk sorusu neydi arkadaşlar??  Şikayet 
6.2.2016 09:02:45   Yorum Yap    
               
ilkerecii  1. Aşağıdakilerden hangisi zehirleyici
(öldürücü) kimyasal maddelerden
değildir?
A) Göz yaşartıcı gazlar
B) Sinir gazları
C) Yakıcı gazlar
D) Boğucu gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar
CEVAP: (A) Şıkkı.!
Şikayet 
6.2.2016 16:01:45    
   
   ilkerecii
beyler bayanlar 62. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİMİ SINAV SORULARI yayınlandı cevaplar 12 subatta yayınlanacakmıs.
www.ozelguvenlik.pol.tr/Sayfalar/sinavsoru.aspx
 Şikayet 
6.2.2016 03:08:07   Yorum Yap    
               
Misafir  günaydınn lar olsun esahmııı biz soruları ezberledik sen hala yeni paylaşılmış diyorsun tebrik ederim Şikayet 
6.2.2016 19:16:32    
   
   efsanem
Arkadaşlar bir soru da sıkıntı var üstünü aratmak istemeyen kişi diye içeri alınmaz ve ısrar edilmez içeriye alınmaz yazıyor yani iki sı de aynı  Şikayet 
6.2.2016 02:08:22   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  Israr etmez dogru cvp Şikayet 
6.2.2016 11:05:01    
Afyonlu  Birinci sikta girmesine izin verilmez. Ikincide ise izin verilir diyor. Dogru cevap c sikki izin verilmez. Şikayet 
6.2.2016 11:06:18    
Afyonlu  Siz olsaniz israrla silahli bir adam yada ikaz sesi gelen bir kisi yi içeri alir misiniz. Mantik yurutun arkadaslar. Supheli bir insani ben projemden iceri sokmam. Şikayet 
6.2.2016 11:09:02    
Misafir  adam akıllı okuyun şu soruyu izin veilir demiş d şıkkında cevap c şıkkı izin verilmez
Şikayet 
6.2.2016 14:03:21    
Misafir  Israr etmez dogru cvp yukarda öle yazdım ama pardon yanlışmış yaw c şıkı doğru ben başka şık aklımdaydı yanlış okudum burda :) Şikayet 
6.2.2016 19:18:16    
   
   AYUNUR216
YORUMLAYIN  Şikayet 
6.2.2016 02:03:27   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:15:45    
   
   AYNUR136
A kıtapcık
2 gündür uğraştım çözdüm bi bakın
1-C
2-C
3-B
4-D
5-A
6-B
7-E
8-D
9-D
10B
11C
12A
13E
14C
15D
16C
17A
18E
19E
20D
21C
22C
23E
24E
25E
26C
27A
28D
29D
30D
31B
32D
33E
34B
35D
36E
37E
38D
39B
40C
41A
42E
43D
44B
45E
46B
47D
48E
49D
50D
51C
52C
53B
54A
55C
56C
57B
58
59D
60B
61D
62E
63D
64C
65A
66E
67B
68A
69E
70C
71D
72B
73E
74C
75A
76
77C
78
79C
80C
81A
82C
83A
84
85B
86E
87B
88E
89C
90D
91A
92A
93E
94D
95A
96E
97D
98E
99B
100B
AYNUR
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM %99 DOĞRU
 Şikayet 
6.2.2016 01:50:38   Yorum Yap    Diğer 16 yorumu gör
               
ANI  AYNUR KARŞILAŞTIRDIM BENDEKİ CEVAPLARLA 66 TANESİ EŞLEŞİYOR EN AZ SENİNKİYLE Şikayet 
6.2.2016 23:12:30    
Kaderr  Okk. Tşk ederim Şikayet 
6.2.2016 23:24:20    
Kaderr  inş geçersiniz hepinize bol şans lar Şikayet 
6.2.2016 23:25:12    
Kaderr  Konularda baya uzunn başım ağrıyor kitaptan test yeterli olurmu test hatırlatır diye düşünüyorum sinavda Şikayet 
6.2.2016 23:27:11    
Misafir  Recep sanki kazanmis gibisin bende girdim ama siklari hatırlamıyorum Şikayet 
7.2.2016 09:02:24    
   
   A KİTAPCIGI
1-c
2-e
3-b
4-b
5-a
6-b
7-d
8-c
9-d
10-b
11-c
12-a
13-b
14-e
15-d
16-c
17-a
18-d
19-d
20-c
21-d
22-c
23-c
24-e
25-e
26-c
27-b yada a
28-d
29-c
30-d
31-b
32-d
33-e
34-hatırlamıyorum
35-d
36-e
37-e
38-a
39-b
40-c
41-c
42-d
43-a
44-e
45-e
46-c
47-c
48-c
49-b
50-d
51-c
52-d
53-d
54-a
55-c
56-c
57-b
58-e
59-b
60-b
61-c
62-e
63-d
64-c
65-c
66-e
67-b
68-a
69-e
70-c
71-d
72-b
73-e
74-c
75-a
76-d
77-hatırlamıyorm
78-a
79-hatırlamıyorm
80-b
81-a
82-e
83-a
84-e
85-b
86-d
87-e
88-e
89-c
90-d
91-b
92-a
93-e
94-b
95-a
96-e
97-d
98-e
99-b
100-b
YA KIL PAYI GEÇİYORUM YADA KIL PAYI KALIYORUM

 Şikayet 
6.2.2016 00:30:08   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:19:54    
A KITAPCIGI   misafir yanlısların var 21-D Şikayet 
6.2.2016 13:05:25    
Misafir  Arkadaş bende doğru diye idea etmiyorum ki elbet yanlışlarımda var Şikayet 
6.2.2016 13:30:23    
sarper  aynen bende öyle sınırda bir sonuç gelicek gibi dşnyrm Şikayet 
6.2.2016 15:57:15    
   
   srcnnn
Yazmicakmisn aramiyosnda  Şikayet 
6.2.2016 00:17:41   Yorum Yap    Diğer 9 yorumu gör
               
Srcnnn  Bni ara sen orda konusuruz rahatca Şikayet 
6.2.2016 22:36:10    
Srcnnn  Burdan hersey rahatca sölenmiyo Şikayet 
6.2.2016 22:41:44    
Kaderr  Benn veremem tatlimm tl dışarıdan ararım senii Şikayet 
7.2.2016 00:02:09    
Srcnnn  Arada nerden ariyosan ara cnm sknti yk yani bni bliyosn 2 haftadir aricam dedin aramadin Şikayet 
7.2.2016 00:06:12    
Srcnnn  Ztn bi arasan konuscam sorun ettiklerinide halletcmde sen bni dinlemiyosnki bisi olmicak diyrm Şikayet 
7.2.2016 00:08:42    
   
   Tlga
A.E.B.E.B.C.C.D.A.A.C.C.B.E.E.B.C.E.D.A.D(A.D?)B.B.A.E.C.B.E.B.A.E.C.D.B.E.A.E.D.A.E.D.D.E.B.C.E.(A.B?).C.E.(C.D?).C.C.A.A.D.B.C.A.E.(E.A?).(A.E?).C.C.(A.B?).D.C.D.D.B.D.E.(B.C?).C.A.D.C.(D?)C.D.A.(C.A?).A.E.(C.A?).(D.B?) 87HATIRLAMIYORUM .E.E.D.E.E.D.E.E.D.A.C.A.D  Şikayet 
5.2.2016 23:50:59   Yorum Yap    
                   
   Nigar
Ya arkadaşlar şu cevaplara bi bakarmısız Allah rızası için ilk soru öldürü gaz degildir diye bağşlayan kitapçık  Şikayet 
5.2.2016 23:38:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Sen sinavda kitapçık isarelemedinmi??? A mi B Şikayet 
6.2.2016 09:16:13    
semas  yanlısın cok nigar bence senın kıtapcıkta bı sıkıntı var gıbı ne A nede B ile uyusmuyor Şikayet 
6.2.2016 13:01:56    
Nigar  Arkadaşlar ben sınavda a kitapçıgydım ama siteden kitapçıklara girince b kitapcıgı cıkıyor bende ikisini çözdüm arkadaşların cevaplarıyla karşılaştırıyorum her ikisinide 70 netten aşagı yok inşallah dogruud.. Şikayet 
6.2.2016 13:35:34    
   
   srcnnn
???????  Şikayet 
5.2.2016 23:30:26   Yorum Yap    
                   
   MRE
Beyne giden kan akışının azalması
sonucu oluşan kısa süreli, yüzeysel ve
geçici bilinç kaybına ne ad verilir?
A) Koma
B) Anaflaksi
C) Bayılma
D) Şok
E) Düşme
C YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 21:48:13   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  cevap C Şikayet 
5.2.2016 22:08:18    
Misafir  Bence şok Şikayet 
6.2.2016 06:02:15    
Misafir  Tabiki şokk Şikayet 
6.2.2016 08:31:10    
Misafir  bu şok diyenler allah askina bi acin arastirinda yazin sizin yuzunuzden millet yanlis yaptim diye kompleks yapiyo arastirinda yazin Şikayet 
6.2.2016 08:45:32    
Misafir  Kisa süreli diyor tabiki cevap BAYILMAAAAA
Şikayet 
6.2.2016 09:18:49    
   
   MRE
22.Aşağıdakilerden hangisi devriyenin
temel amaç ve fonksiyonları olarak
sayılamaz?
A) Suç işleme eğiliminde olan kişileri
caydırmak
B) Yardım isteyenlere ve olay mağdurlarına
yardım etmek
C) Mevcut kamu düzenini korumak
D) İşlenmiş olan suçların izlerini görebilmek
E) Adli kontrol işlemlerini takip etmek
E YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:45:20   Yorum Yap    
               
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:31    
Oguzfb  Cevap C Şikayet 
6.2.2016 16:54:13    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi devriye
çeşitlerinden değildir?
A) Yaya devriye
B) Motosikleti devriye
C) Atlı devriye
D) Bisikletli devriye
E) Planlı devriye
BU SORUNUN CEVABI NEDİR D YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:44:49   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
MRE  AYNEN ŞİMDİ JETON DÜŞTÜ ÇOK YANILTICI DIKKATLI OLMAK LAZIM :) Şikayet 
5.2.2016 22:02:41    
Misafir  netten baktım cevap e Şikayet 
5.2.2016 22:10:54    
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:03    
Afyonlu  Arkadslar ben kesin bu sorudan kaldim. Yani faka bastim insallah digerlerinden kurtaririz Şikayet 
6.2.2016 11:15:22    
onur.kalafat  planlı devriye, devriye yöntemidir, diğerleri devriye çeşididir.. Şikayet 
6.2.2016 18:22:01    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi kolektif
davranışın özelliklerinden değildir?
A) Kültürel normların ve sosyal ilişkilerin
kuralları kesinlikle işlemez
B) Etkileşim ve etkilenme son derece
yüksektir.
C) Grup bağımlılığı geçici ama çok
kuvvetlidir.
D) Spontane hareketler çıkar ve kontrol
edilemez hale gelir
E) Kolektif davranışların kontrol altına
alınması daha kolaydır.
SU SORUNUN CEVABI NE
 Şikayet 
5.2.2016 21:40:12   Yorum Yap    
               
Murat16  Tek yanlış yaptığım soru bu. Ben e dedim.ama sanmıyorum. :( Şikayet 
5.2.2016 21:59:20    
MRE  BEN A YAPTIM AMA BENIMDE 92 NET VAR Şikayet 
5.2.2016 22:01:32    
   
   at sineği
9. İcra yayı kırık ise aşağıdakilerden
hangisi olabilir?
A) Silah ateş etmez
B) İğne kapsüle çarpmaz
C) Silah ateş eder fakat çekirdek namlu
içerisinde kalır
D) Tetik düşürülemez
E) Silah atışla birlikte otomatik olarak
kurulamaz
 Şikayet 
5.2.2016 21:05:10   Yorum Yap    
               
atmacaaaa   e şıkkı silah atışla birlikte otomatik kurulmaz kesin cevapta. Şikayet 
5.2.2016 21:25:06    
mert2121  iyide icrayayı kırık ıse zatn atısyapılamazkı bence tetık dusurlmez Şikayet 
5.2.2016 23:53:41    
   
   73
Bi soru vardi ozel guvenlik gorvlisi hafta da kac saat calişir diye bi soru ben 45 yaptim cevap neydi  Şikayet 
5.2.2016 21:00:12   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Murat16  20.4857 Sayılı İş Kanununun 63?üncü
maddesi kapsamında, bir özel güvenlik
görevlisinin ortalama çalışma süresi
haftada en çok kaç saattir?
A) 50
B) 60
C) 40
D) 45
E) 90
Şikayet 
5.2.2016 21:24:10    
Misafir  Bir önceki yorumu yanlış yazmisim 45 yazacagima 48 yazmissim Şikayet 
5.2.2016 21:25:30    
Murat16  Rahat ol kardeş ben anladım zaten.45 doğru diyorsun sanırım.. Şikayet 
5.2.2016 21:29:07    
Brk  Bizde çıkan soru bir güvenlik görevlisi haftada en fazla kaç saat çalışır cevap 48 di dediğm gibi bu sınavdaki soruyu bilmiyorum sınava girmediğim için Şikayet 
5.2.2016 21:35:19    
Afyonlu   Yandigimin adıdır ben 40 yaptim mahvoldum tuhhh Şikayet 
6.2.2016 11:18:13    
   
   rumuz; At sineği
.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir? cevabı neydı hatrlayn varsa yazarmı zalımlarr...
 Şikayet 
5.2.2016 20:58:51   Yorum Yap    
                   
   73
Ben silahsiz cikariyorum ama silah sorularinide yaptim acaba sorun olurmu  Şikayet 
5.2.2016 20:56:51   Yorum Yap    
               
onur.kalafat  cevap kağıdına silahsız işaretliyse sorun olmaz.. Şikayet 
6.2.2016 18:27:04    
   
   73
Sinav ne zaman aciklanacak arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 20:50:30   Yorum Yap    
               
Misafir  12 ŞUBAT 2016 Şikayet 
5.2.2016 20:51:12    
   
   Misafir
arkadaşlar bu özel güvenlik sitesindeki soru sıraları girdiğimiz sınavdaki soru sırasıyla aynı dimi  Şikayet 
5.2.2016 20:13:36   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  Tabi aynı Şikayet 
5.2.2016 20:23:50    
Misafir  Aynı hangi kitapçıktan sınava girdiyseniz soruları tekrar çözün burda yayınlayın diğer arkadaslarla karşılaştırma yaparsınız Şikayet 
5.2.2016 20:25:30    
Murat16  Hayır sıra aynı değil. Sıralaması farklı.aynı olsa a b diye ayırmanın mantığı ne.. Şikayet 
5.2.2016 21:11:08    
Misafir  murat16 beni anlamamış galiba. ben sana sınavda aynı diye mi sormadım. sınavdaki a kitapçıgının sitede yayınlanan a kitapçığı ile soru sıralamaları aynı mı diye sordum.sen çok yanlış gelmişsin :) Şikayet 
5.2.2016 23:23:07    
Misafir  çok bilmiş gibide herşeye atlama kardeşim Şikayet 
5.2.2016 23:23:30    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi tutanakla ilgili
olarak yanlıştır?
A) Tutanak en az üç görevli tarafından
imzalanmalıdır
B) Tutanakta düzenleme amacı ve konusunu
ifade edecek başlık olmalıdır
C) Giriş bölümüyle başlamalıdır
D) Metin bölümünde olayla ilgisi olmayan
ancak olay hakkında bilgisi ve görgüsü
olan kişilerin açık kimlikleri yazılmalıdır
E) Tutanakta tarih ve saat bulunmal
 Şikayet 
5.2.2016 20:08:19   Yorum Yap    
               
Murat16  A en az 3 görevli tarafından imzalanmalıdır. Şikayet 
5.2.2016 20:10:10    
   
   Misafir
Göz yaşartıcı gaz kullanımında amaç,
sanıkları öldürmeden ve yaralamadan
etkisiz hale getirmektir. Buna göre
gazdan etkilenen şahıslara yardım
etmek amacıyla aşağıdakilerden hangisi
yapılmaz?
A) Gazdan etkilenmiş kişi ile konuşarak onun
rahatlaması ve sakinleşmesini sağlamak
B) Göz yaşartıcı gazın bulaştığı yerlere krem,
merhem, yağ ve losyon gibi maddelerin
sürülmesini önlemek
C) Maddenin bulaştığı yerlerin bol soğuk su
ile yıkanmasını sağlamak
D) Özellikle gözlerin rüzgara veya varsa
vantilatöre karşı açık tutulmasını sağlamak
E) Göz yaşartıcı gazın temas ettiği vücut
kısımlarının bir örtü ile kapatılmasnı sağlamak
e yapanlar burda mı ?
 Şikayet 
5.2.2016 19:58:15   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Murat16  Selin sürülmesini önlemek diyor zaten Şikayet 
5.2.2016 20:11:51    
Misafir  selin kardeş dikkatli oku soruyu. Şikayet 
5.2.2016 20:12:39    
İSİMSİZ  % 100 EEE Şikayet 
5.2.2016 20:34:27    
Misafir  Murat hallı e tabiki Şikayet 
5.2.2016 21:15:48    
Burkral  Misafir doğru kardeşim ben o soruda emin olmayıp Son dakikaya bırakmıştım dk dolduğundan görevliler teslim alacaktı Son Dakika da B işaretlemiştim tabi soruyu okuyup anlamama fırsat yoktu kremle başladığı için okumadan işaretlemiştim cevap E Şikayet 
5.2.2016 21:42:29    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olaylarda kullanılan eylem
taktiklerinden değildir?
A) Olay yaratarak dikkatleri başka noktaya
çekme
B) Dağılıyor gözükerek tekrar toplanma
C) Pişman olduklarını söyleyerek güvenlik
görevlilerini oyalama
D) Topluluğun etrafına yaşlı, kadın ve
çocukların dizilmesi
E) Büyük bayrak-flamalarla yürüyüş ve marş söyleme
 Şikayet 
5.2.2016 19:57:28   Yorum Yap    
               
Misafir  yanıt D şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 20:00:31    
Misafir  d diyen arkadaş cevabın yanlıs hiç izlemedin mi pkklıların eylemlerini :) cevap e olucak arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 20:04:43    
Misafir  değildir diyor cevap C
Şikayet 
5.2.2016 20:06:45    
Murat16  EYLEM TAKTİKLERİ:
a. Olay Yaratarak Dikkatleri Başka Yöne Çekme: Herhangi bir biçimde olay yaratarak güvenlik güçlerinin dikkatini başka yönlere çekme olgusudur.
Örneğin farklı bir bölgede bomba patlatılması gibi.
b. Dağılıyor görünüp Tekrar Toplanma: Grubun dağılıyor gibi görünüp farklı bir yerde veya aynı yerde toplanması ve eyleme geçmesidir.
c.Kutsal Simgeleri Kullanma ve Marş Söyleme: Bu tür taktiklerde yine grupların sıkça başvurmuş olduğu taktiklerdir.Eylem sırasında namaz kılınması,milli marş söylenmesi vb. olgular.
d.Topluluğun Çevresine Yaşlı Kadın ve Çocukların Dizilmesi: Grup güvenlik güçlerinin kendilerine müdahale edilmesini önlemek amacıyla bu tip taktikler uygulamaktadır.
e.Topluluğun Güvenlik Güçlerini Kuşatması: Grubun belli bir kısmı eylemci grupla görevli arasında barikat oluşturur.Bu durumda görevli gruba müdahale edemez. Grup eylemlerini daha rahat gerçekleştirir. Görevli sayısının az olduğu durumlarda da Görevli etrafını çevirerek görevli etkisiz hale düşürürler.
Şikayet 
5.2.2016 20:12:50    
Burkral  Cevap %1500 C arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 21:44:29    
   
   Misafir
50.Özel güvenlik görevlisi Murat, görev
yaptığı kurumun otoparkında devriye
gezerken yerde yatan birisine rastlar.
İlk olarak neyi kontrol etmelidir?
A) Nabzının olup olmadığını
B) Kanamanın olup olmadığını
C) Solunumunun olup olmadığını
D) Bilincinin yerinde olup olmadığını
E) Kırık olup olmadığın
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:30   Yorum Yap    Diğer 9 yorumu gör
               
Misafir  Bende C yaptım arkadaşlar Şikayet 
6.2.2016 01:18:37    
Misafir  c arkadaslar ilk once solunuma bakilir Şikayet 
6.2.2016 10:06:53    
Afyonlu  Arkadslar yerde yatan birini bulsaniz ilk olarak boynundaki damarlarina ikinci olarak da el bileklerine dokunup nabiz yoklarsiniz.bu sik A Arkadaşlar bilginize ben A yaptim gerisi mevlaya kalmis. Şikayet 
6.2.2016 11:35:51    
Misafir  arkadaşlar ilk yardımın kuralı ilk olarak bilinci kontrol edilir adam yerde yatıyo ama baca burkulmuş nabzına bakmak fayda edermi o yüzden bilinç tir
Şikayet 
6.2.2016 14:12:32    
Misafir  mantık yürütenlerin mantını ikim mantık işi olsa EGM mantıklıyı 1. seçerdi mantıklı zekiler kitapda bilin yazıyor mantıklı kişi malntıklılar
Şikayet 
6.2.2016 14:14:44    
   
   Misafir
36.El koyma tutanağı düzenlenirken
aşağıdakilerden hangisi aranmaz?
A) El konulan eşyanın cins, marka, model,
numara ve ölçü gibi benzerlerinden
ayırmaya yeterli bütün nitelikleri
B) Davacı ve mağdur ile şüphelinin açık
kimlikleri
C) Görevli, davacı, şüpheli ve tanıkların
imzaları yer alır
D) Olayın tarih ve saati yazılır
E) Tutanak mutlaka bilgisayar ortamında
yazılmalıd
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:04   Yorum Yap    
               
Murat16  E şıkkı... Şikayet 
5.2.2016 19:57:52    
   
   Misafir
11.5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik
görevlisinin el koyma işlemi ve zapt
etme yetkisi hangi kavramla ifade
edilmiştir?
A) Önlem amacıyla alma
B) Zorla alma
C) Emanete alma
D) Gözetim altına alma
E) Kontrol altına alm
 Şikayet 
5.2.2016 19:54:57   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Murat16  C emanete alma... Şikayet 
5.2.2016 19:58:38    
Murat16  Ben burdayım... ;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:00    
ersel  zapt etme yetkisni diyo zarp etmedek demek zorla bişeyi almakmak demekse cvpta zorla ala olmuyo mu Şikayet 
5.2.2016 23:48:43    
ersel  ersek zorla bişeyi almak demekse Şikayet 
5.2.2016 23:49:09    
Misafir  emanete alma olayı eşyayı geri verme olayı el koyma diyor önlem amacıyla
Şikayet 
6.2.2016 14:16:18    
   
   MİRE
Kimse yokmu arkadaşlar :D  Şikayet 
5.2.2016 19:53:03   Yorum Yap    
               
Murat16  Ben burdayım...;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:28    
   
   Misafir
Kişilerin olduğu gibi, toplumların da
psikolojik özellikleri vardır. Buna göre
aşağıdakilerden hangisi toplumun
psikolojik özelliklerinden sayılmaz?
A) İrade zayıflığı
B) Taklit, telkin ve etki altında kalma
C) Kariyer
D) Anonimlik
E) Yayılm
 Şikayet 
5.2.2016 19:36:40   Yorum Yap    
               
Murat16  C kariyer. Kişisel özelliktir. Şikayet 
5.2.2016 19:52:28    
   
   Misafir
13.Aşağıdakilerden hangisi 5188 sayılı
Kanunda özel güvenlik görevlileri ile
ilgili getirilen yasaklardan birisi
değildir?
A) Görev dışında çalıştırma yasağı
B) Grev yasağı
C) Görevden uzaklaştırma yasağı
D) Koruma ve güvenlik hizmetleri dışında
başka bir işte çalıştırma yasağı
E) Sendikaya üye olma yasağı
 Şikayet 
5.2.2016 19:19:13   Yorum Yap    
               
Misafir   E OLACAK Şikayet 
5.2.2016 19:25:51    
   
   Misafir
1 c 2 e 3 b 4 d 5 a 6 b 7 e 8 d 9 d 10 b 11 c 12 a 13 e 14 ? 15d 16 c 17a 18 e 19 e 20 d 21 d 22 e 23 e 24 e 25 d 26 c 27 a 28 d 29c 30 ? 31 b 32 d 33 e 34 e 35 d 36 e 37 e 38 d 39 b 40 c 41 a 42 e 43 d 44 b 45 e 46 b 47 d 49 ? 50 d 51 c 52 c 53 e 54 a 55 c 56c 57 b 58b 59a 60b 61d 62e 63d 64d 65a 66a 67b 68a 69e 70? 71d 72b 73? 74c 75a 76b 77c 78? 79? 80c 81d 82c 83a 84a 85b 86e 87? 88c 89c 90d 91? 92a 93e 94? 95a 96e 97d 98e 99b 100?
Bunlar A kitapçığı soru çözümlerim arkadaslar soru işareti olanlarda hangi şıkları işaretlediğimi hatırlamadım pek gerçi diğerlerinden de emin değilim
 Şikayet 
5.2.2016 19:00:28   Yorum Yap    
               
Misafir  2 c olacak. Şikayet 
5.2.2016 19:18:20    
Misafir  14-c, 22-D, 29-D, 30-D, 34-B 47-C, 48-E, 50-C 51-C
52-A 53-A 59-E 64-C 66-E 70-C 73-E 82-B 86-B 91-C
94-D 99-C 100-B
Şikayet 
5.2.2016 21:16:36    
Gzmhlm  Bu yaptıklarından kac dogru cıkıo acaba Şikayet 
5.2.2016 22:29:07    
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:25:04    
Hazalcan   Benim cvp lari atsam bi bakan olurmu acep ?? Şikayet 
7.2.2016 00:29:31    
   
   Misafir
ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52  Şikayet 
5.2.2016 17:42:45   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Yanlış örter-ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52soru lütfen yanlışı yazın arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 17:32:44   Yorum Yap    
                   
   AKIN52
37.Aşağıdakilerden hangisi iletişimin
başarısını olumsuz yönde etkileyen
hususlardan biri değildir?
A) İsteksizlik
B) Art niyet
C) Kültürel farklılıklar
D) Bilgi eksikliği
E) Ortak dil kullanım
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 17:18:39   Yorum Yap    
               
mire  cevap E Şikayet 
5.2.2016 17:30:54    
jög  c ile e arasında çok kaldım ama E yaptım her halde Şikayet 
5.2.2016 17:33:40    
   
   Antalya
Güvenlik kursundaki hocalar soruları cozup,cevaplarini burada yayinlansinlar.  Şikayet 
5.2.2016 17:13:13   Yorum Yap    
               
Misafir  Bizim kursun hocaları çözmedi daha Şikayet 
5.2.2016 17:14:36    
Antalya  Hocalarda,bizim gibi iki şık arasında kalıyorlar sanırım :) Şikayet 
5.2.2016 17:17:27    
Misafir  Valla hocalar çözünceye kadar sonuçlar açıklancak. Benim umudum var halen 60 alsam yeter. Sorular bana çok yabancı geldi çünkü. Şikayet 
5.2.2016 17:22:11    
   
   mire
Özel Güvenlik Komisyonu ile ilgili
aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Kararlar oy çokluğu ile alınır
B) Oyların eşitliği halinde başkanın
bulunduğu taraf çoğunluk sayılır
C) Çekimser oy kullanılamaz
D) Yılda en çok üç kez toplanır
E) Vali Yardımcısının başkanlığında toplanır
bunun cevabı nedir
 Şikayet 
5.2.2016 17:04:42   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sorunun cevabı D ama ben baska bir şıkkı işaretledim ancak hangisini işaretledim tam hatırmalıyorum Şikayet 
5.2.2016 17:09:49    
Misafir  b yaptim ben dogru cevap nedir Şikayet 
5.2.2016 17:25:22    
Misafir  Oyların eşitliği durumunda Vali yardımcısının yani başkanın tarafı geçerli sayılır. Şikayet 
5.2.2016 17:48:06    
Murat16  D şıkkı yılda en çok 3 kere toplanır. Ö.g.k toplanması sınırlandırılmamıştır. Şikayet 
5.2.2016 20:08:40    
   
   Tülinn
Silahlı sınavını kazandıktan sonra belgeyi cıkarmak icin kac tl gidiyor???  Şikayet 
5.2.2016 16:54:14   Yorum Yap    
               
Misafir  505 tl harç yatıyor. Şikayet 
5.2.2016 17:12:53    
Misafir  2015 te 575 ti 2016 da zam geldi. Şikayet 
5.2.2016 17:17:12    
   
   JÖG
1.İş Kanununun 20?inci maddesine göre,
iş sözleşmesi feshedilen işçi, fesih
bildiriminin tebliği tarihinden itibaren
ne kadar süre içerisinde mahkemeye
dava açabilir?
A) 2 ay
B) 15 gün
C) 45 gün
D) 1 ay
E) 10 gün
CEVAP NEDİR ARKADAŞLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:54:08   Yorum Yap    
               
Misafir   d Şikayet 
5.2.2016 16:57:21    
   
   MİREBEY
ARKADAŞLAR ACABA DERECEYE GİRMEK İÇİN KAÇ NET OLMASI LAZIM BİLEN VARMI  Şikayet 
5.2.2016 16:44:50   Yorum Yap    
               
adanalıyız  derece derken senin aldığın puan önemli silahlı 60 silahsız 50 puan gerekiyo senin nedir bilmiyorum Şikayet 
5.2.2016 16:47:15    
MİRE  60 OLDUGUNU BİLİYORUMDA BENIMKI SİLAHSIZ ŞUAN 89-90 ARASI DOGRU VAR SENIN DURUM NE Şikayet 
5.2.2016 16:50:54    
Misafir  Ben bugun soruları oturdum tekrar çözdüm ama sınavda ne işaretledim aklımda değil. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Cevap listesini burda yayınlamak istiyorum ama uzun olduğu için site kabul etmiyor. Şikayet 
5.2.2016 16:58:27    
   
   MİREBEY
Özel güvenlik görevlisi Ömer, görevde
iken koruma ve güvenliğini sağladığı
alanda meydana gelen bir olay ile ilgili
eşkâl tarifinde bulunacaktır.
Aşağıdakilerden hangisi eşkâl tarifinde
diğerlerine göre daha az önemlidir?
A) Saç rengi ve uzunluğu
B) Konuşma tarzı ve varsa konuşma
bozuklukları
C) Cinsiyeti
D) Psikolojik durumu
E) Boyu
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:39:28   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab bence d şıkkı en az diyor soruda Şikayet 
5.2.2016 16:43:36    
Misafir  d güzel kardşm Şikayet 
5.2.2016 16:46:06    
Misafir  Adım gibi eminim d pisokolojik durumu Şikayet 
5.2.2016 16:55:06    
Misafir  cevap D Şikayet 
5.2.2016 16:59:42    
   
   mirebey
Yangın söndürme usullerinden olan
boğma yönteminin tanımı
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Yangına su ile müdahale etmek
B) Yangının oksijen ile ilgisini kesmek
C) Yangını bölmelere ayırmak
D) Yanan cismi uzaklaştırmak
E) Yangını soğutarak söndüRMEK
B YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 16:38:26   Yorum Yap    
               
Misafir   B Şikayet 
5.2.2016 16:41:54    
adanalıyız   cebab b şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 16:42:30    
   
   mirebey
Yaralanmalarda ilk yardımda hangisi
yapılmaz?
A) Yaralının yaşam bulguları değerlendirilir
B) Kanama varsa durdurulur
C) Yara eğer kirliyse 5 dakika boyunca
yıkanmalıdır
D) Yaraya saplanan yabancı cisimler varsa
çıkartılır
E) Yara üzerine bandaj uygulanır
cevap nedir
 Şikayet 
5.2.2016 16:37:09   Yorum Yap    
               
Misafir   D Şikayet 
5.2.2016 16:39:09    
Misafir  D şıkkı banko.. Şikayet 
5.2.2016 16:39:23    
   
   onur.kalafat
arkadaşlar, sınavdan kalıp nasılsa kaldık diyerek sakın boşvermeyin.. gittiğim kursta önceki sınavda cevap anahtarı ile ilgili ankara çok hata yapmış, 59 puanla kalanlar, bir soruda itiraz ettiler itiraz kabul edilince 60 puanla geçtiler, sınavı geçemeyenler için soruları ve cevapları kontrol edin, gerekirse kitap yada internetten bakın..  Şikayet 
5.2.2016 16:34:43   Yorum Yap    
               
Misafir  ben gecen sınavdan 58 aldım şikayet dilekçesi vercektım vazgectim eger hakkım geçmisse helal etmıyorum böyle hata yapamazlar bu kadar insanların umutlarıyla oynayamazlar.. Şikayet 
6.2.2016 01:25:36    
   
   mirebey
8.Güvenlik hizmetlerinde etkili iletişim
becerilerinin kullanılması
aşağıdakilerden hangisine katkı sağlar?
A) Problemlerin başarılı şekilde sona
erdirilmesine
B) Halkın güvenlik görevlilerine koşulsuz
itaatinin sağlanmasına
C) Müşterilerin niyetlerinin okunarak
davranışlarının kontrol edilmesine
D) Yasaların harfiyen uygulanmasına
E) Güvenlik tedbirlerinin eksiksiz şekilde
kullanılmasına
A YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:33:32   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab a şıkkı doğrudur Şikayet 
5.2.2016 16:40:25    
   
   onur.kalafat
5188 sayılı kanun kaç yılında yürürlülüğe girmiştir ?
kitapta 2004 diye geçiyor, ama hoca 2005 diyor, hatta haberlere çıkmış o zamanlar..
2004 yapanlar..
 Şikayet 
5.2.2016 16:30:27   Yorum Yap    
               
Misafir  Hoca ne dediğinin farkında mı ? 2004 yaptım Şikayet 
5.2.2016 16:34:13    
onur.kalafat  valla bilmiyorum, hatta öğrenciler dediler biz 2004 yaptık yanlışmı oldu diye ama hoca illa 2005 diyor.. araştırmak lazım, kitaba göre 2004 doğru.. Şikayet 
5.2.2016 16:37:03    
Misafir  2004 bu sorunun cevabı araştırın google a yazıp.kesinlikle 2004.. Şikayet 
5.2.2016 16:44:39    
Misafir  2004 bu sorunun cevabı araştırın google a yazıp.kesinlikle 2004.. Şikayet 
5.2.2016 16:47:53    
onur.kalafat  valla hoca öyle demiyor.. herkes tedirgin oldu hoca 2005 deyince, ben kitaptan bakıyorum 2004 diyor, koskoca hocada bu soruyu yanlış bilecek değil.. ama olabilir tabi.. Şikayet 
5.2.2016 17:07:16    
   
   mirebey
5.Toplumsal olayları kontrol altına alma
konusunda bazı genel prensipler vardır.
Aşağıdakilerden hangisi bu prensipler
içerisinde yer almaz?
A) Organizatörlerle diyalog kurma
B) Toplumsal olayın sonucunu bekleme
C) İkna edici ve inandırıcı olma
D) Provokasyona gelmeme
E) Profesyonel olma
B YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:30:00   Yorum Yap    
               
Misafir   b Şikayet 
5.2.2016 16:30:56    
   
   mirebey
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olaylarda kullanılan eylem
taktiklerinden değildir?
A) Olay yaratarak dikkatleri başka noktaya
çekme
B) Dağılıyor gözükerek tekrar toplanma
C) Pişman olduklarını söyleyerek güvenlik
görevlilerini oyalama
D) Topluluğun etrafına yaşlı, kadın ve
çocukların dizilmesi
E) Büyük bayrak-flamalarla yürüyüş ve marş
söyleme
BU SORUNUN CEVAPI NEDİR
 Şikayet 
5.2.2016 16:29:02   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
akın52  aksini idda edinin beyninden şüpehe ederim :) Şikayet 
5.2.2016 17:06:40    
Erkan Terzi  Dogru cevap e çünkü diger şıkların hepsi eylem taktigi soruda eylem taktiklerinden degildir diyor iyi okuyun Dogru cevap E Şikayet 
5.2.2016 17:28:18    
Misafir  Flama ve marş provakasyon yoluyla eyleme geçiş sürecidir.bu şekilde taraftar toplanır. Üşenmeyin açın ders kitabını.bu soru kurs tarafından onaylandı.bence sen beyninden şüphe et. Az kaldı 12 sinde belli olacak beyinler.doğru cevap d şıkkı. Bunu bilmek için çalışmak lazım. Şikayet 
5.2.2016 19:23:38    
Murat16  EYLEM TAKTİKLERİ:
a. Olay Yaratarak Dikkatleri Başka Yöne Çekme: Herhangi bir biçimde olay yaratarak güvenlik güçlerinin dikkatini başka yönlere çekme olgusudur.
Örneğin farklı bir bölgede bomba patlatılması gibi.
b. Dağılıyor görünüp Tekrar Toplanma: Grubun dağılıyor gibi görünüp farklı bir yerde veya aynı yerde toplanması ve eyleme geçmesidir.
c.Kutsal Simgeleri Kullanma ve Marş Söyleme: Bu tür taktiklerde yine grupların sıkça başvurmuş olduğu taktiklerdir.Eylem sırasında namaz kılınması,milli marş söylenmesi vb. olgular.
d.Topluluğun Çevresine Yaşlı Kadın ve Çocukların Dizilmesi: Grup güvenlik güçlerinin kendilerine müdahale edilmesini önlemek amacıyla bu tip taktikler uygulamaktadır.
e.Topluluğun Güvenlik Güçlerini Kuşatması: Grubun belli bir kısmı eylemci grupla görevli arasında barikat oluşturur.Bu durumda görevli gruba müdahale edemez. Grup eylemlerini daha rahat gerçekleştirir. Görevli sayısının az olduğu durumlarda da Görevli etrafını çevirerek görevli etkisiz hale düşürürler.
Şikayet 
5.2.2016 19:49:55    
Murat16  Doğru cevap c dir. Bilginize Şikayet 
5.2.2016 19:50:50    
   
   mirebey
3.Yaralanmalarda ilk yardımda hangisi
yapılmaz?
A) Yaralının yaşam bulguları değerlendirilir
B) Kanama varsa durdurulur
C) Yara eğer kirliyse 5 dakika boyunca
yıkanmalıdır
D) Yaraya saplanan yabancı cisimler varsa
çıkartılır
E) Yara üzerine bandaj uygulanır
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:25:52   Yorum Yap    
               
Misafir  E mi ? Yapmayın allah aşkına ya yara kanıyorsa üstü kapatılır bir nevi bandaj uygulanır. Eğer saplanmış bir cisim varsa o damarları tutuyor demektir çıkartırsan kan fışkırır dolayısı ile doğru CEVAP D dir tartışmaya bile kapalı bir soru Şikayet 
5.2.2016 16:27:43    
MİRE  BENDE D YAPTIM ZATEN D YAZICAKTIM E YAZMIŞIM :) Şikayet 
5.2.2016 16:41:07    
Misafir  Tabiki d
Şikayet 
6.2.2016 13:49:37    
   
   Ökmennn
İcra yayı kırık oldumu ne olur arkadaşlar
Cevabı neydi
 Şikayet 
5.2.2016 15:07:26   Yorum Yap    
               
Misafir  tetik düşmez Şikayet 
5.2.2016 15:45:33    
   
   Kuzeyli
Merhaba arkadaslar B kitabcigi silah sorularini cozdum.ve fikirlerimi paylastim.umarim yardimci olur.ben 42 aldim sinav sorularindan 4 te isabetli atisim var.yanlis yazdigim varsa yorumda belirtin.ins hepiniz basarili olursunuz.  Şikayet 
5.2.2016 15:06:18   Yorum Yap    
               
Misafir  5= B OLMALI Şikayet 
5.2.2016 21:44:39    
   
   Misafir
arkadaşlar soruların cevapları ne zaman açıklanacak?  Şikayet 
5.2.2016 14:09:11   Yorum Yap    
               
Murat16  12 şubatta sonuçlarla birlikte... Şikayet 
5.2.2016 14:12:41    
   
   Ufuk ye
Bi bakın gecermiyimsizce b kitapçığı
A
E
B
D
E
C
C
A
E
A
E
D
C
C
A
B
D
E
D
A
B
D
A
B
E
B
E
C
D
C
B
A
E
C
D
B
E
A
E
B
A
E
D
B
E
B
B
E
A
C
E
A
A
C
D
A
D
B
C
A
D
C
D
C
C
A
D
C
A
B
D
E
B
C
A
D
C
D
C
A
A
E
A
E
C
C
D
E
C
D
E
E
D
E
A
D
B
C
A
D
 Şikayet 
5.2.2016 14:04:58   Yorum Yap    
                   
   Sins
.Bir şirkette özel güvenlik görevlisinin
sivil kıyafetle çalışabilmesine kim karar
verir?
A) İçişleri Bakanlığı
B) İl emniyet müdürü
C) İl Valisi
D) Çalıştığı şirketin yöneticisi
E) İl özel güvenlik komisyonu
 Şikayet 
5.2.2016 14:04:29   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  neyine takiliyosunuz arkadaslar. emniyet mudurlugunun kitabinda bile yaziyo . komisyon karar verir diye Şikayet 
5.2.2016 15:42:05    
Misafir   Yanlışınız var şimdi Google da arattırdım. İçişleri bakanlığı belirler yazıyor e yapanlar yanlış yaptı yani ben dahil. Şikayet 
5.2.2016 15:45:07    
mire  cevap E Şikayet 
5.2.2016 15:45:24    
Misafir  60.dönem 41.soru bu. Cevap e şıkkı Şikayet 
5.2.2016 15:55:08    
Misafir  60. dönem 41. soru farklı bir soru yanlız sitede kontrol ediniz. Şikayet 
5.2.2016 16:02:42    
   
   MİREBEY
5188 sayılı Kanunun 10?uncu
maddesine göre, özel güvenlik
görevlilerinde aranacak şartlarla ilgili
aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Silahsız olarak görev yapacaklar için en az
sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul
mezunu olmak
B) Silahlı olarak görev yapacaklar için en az
lise veya dengi okul mezunu olmak
C) 18 yaşını doldurmuş olmak
D) Görevin yapılmasına engel olabilecek
vücut ve akıl hastalığı ile engelli
bulunmamak
E) Özel güvenlik yenileme eğitimini
başarıyla tamamlamış olmak
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:48:14   Yorum Yap    
               
Murat16  E doğru Şikayet 
5.2.2016 13:49:32    
Misafir  Tabiki E sıkkı
Şikayet 
5.2.2016 15:02:10    
Misafir  yaş sınırı 21 cevap c sıkkı Şikayet 
5.2.2016 16:38:22    
Sessiz çığlık  C. Doğrusu çünkü orada sasirtma amaçlı silahsız 18 fakat silahlı 21 olması gerekiyor Şikayet 
7.2.2016 09:51:41    
   
   Misafir
A kitapcığının full cevap anahtarı var mı ? Böyle parça parça olmuyor. Kafamda hiç bir şey belirmedi sınav sonucuma dair.  Şikayet 
5.2.2016 13:45:29   Yorum Yap    
               
Misafir  facebook a Tolga Ilgım yazın ordan konuşalım burda iletişim sağlıklı değil pek Şikayet 
5.2.2016 14:17:56    
   
   MİREBEY
Aşağıdakilerden hangisi genel kolluk ile
özel güvenlik arasında olması gereken
bir ilişki değildir?
A) Güven
B) Saygı
C) İşbirliği
D) Rekabet
E) Haberleşme
D YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:43:31   Yorum Yap    
               
Murat16  D rekabet Şikayet 
5.2.2016 13:44:57    
   
   B kitapçığı -Silah-
Arkadaşlar Silah Soruları B Kitapçığı Soru ve Cevapları Komple Çözen Varsa Paylaşabilir mi? Teşekkürler..  Şikayet 
5.2.2016 13:41:10   Yorum Yap    
                   
   MİRECAN
Soru sormanın iletişimdeki en önemli
yararı nedir?
A) Samimiyetin gelişmesini sağlar
B) Yanlış anlamaları önler
C) Saygı göstermeyi sağlar
D) Empatiye imkân verir
E) Ses tonunu iyi kullanmaya sevk eder
B YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:39:57   Yorum Yap    
               
Murat16  B yanlış anlamaları önler Şikayet 
5.2.2016 13:46:12    
   
   MİRE
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olayları başlatma
usullerinden değildir?
A) Eylemcilerin sayısının belirlemek
B) Yaygın propaganda yapmak
C) Konuşma yapmak
D) Heyecanı artırmak
E) Eyleme geçiş
A YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:36:10   Yorum Yap    
               
Misafir  Kesinlikle A... Sayı spontane gelişen ve değişen bir unsurdur. Şikayet 
5.2.2016 15:03:28    
   
   MİRE
Kişilerin olduğu gibi, toplumların da
psikolojik özellikleri vardır. Buna göre
aşağıdakilerden hangisi toplumun
psikolojik özelliklerinden sayılmaz?
A) İrade zayıflığı
B) Taklit, telkin ve etki altında kalma
C) Kariyer
D) Anonimlik
E) Yayılma,
ARKADAŞLAR C YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 13:35:33   Yorum Yap    
               
Misafir  Evet C doğru Şikayet 
5.2.2016 13:41:22    
   
   MİRE
Aşağıdakilerden hangisi ilk yardımın
önceliklerinden biri değildir?
A) Hayati tehlikeyi ortadan kaldırmak
B) Durumun kötüleşmesini önlemeye
çalışmak
C) İyileşmeyi kolaylaştırmak
D) Yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini
sağlamak
E) Tıbbi müdahalede bulunmak
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:34:17   Yorum Yap    
               
Misafir  E şıkkı doğru... Tıbbi yardım hastanede yapılır
Şikayet 
5.2.2016 15:04:45    
Misafir  yani sen adamın yaralıysa iyileştirmeyi kolaylaştırıyosan yaralarıda iyileştir gel bizim hastaneye yaralıları iyileştir bakalım
Şikayet 
6.2.2016 14:27:35    
   
   MİRE
25.Aşağıdakilerden hangisi ana giriş
kontrol noktasında görev yapan
personel olarak sayılmaz?
A) Yönlendirici personel
B) Kontrol personeli
C) Kontrol noktası amiri
D) Silah teslim alma görevlisi
E) Koruma personeli
CEVAP NEDİR
 Şikayet 
5.2.2016 13:31:51   Yorum Yap    
               
Murat16  D silah alma görevlisi Şikayet 
5.2.2016 13:48:00    
   
   Nigar
Öncelikle hayırlı cumalar Ya arkadaşlar bende a kitapçığdım soruları bulan varmı ben bulamadım nerdn buldugunuzun link olarak yada siteyı yazarmısınız  Şikayet 
5.2.2016 12:34:10   Yorum Yap    
               
Misafir  google a özel güvenlik pol yazın çıkan siteye girin sınav soruları sekmesinden sorulara ulaşacaksınız. Şikayet 
5.2.2016 12:37:36    
   
   Misafir
Merhaba arkadaslar : Ben yazili sinavdan dusyk bekliyorum 50 alirim buyuk ihtimalle atis da 5 de 5 yaptim silah sinavimdan da 15 dogrum cikar . hesaplama 50+50+30 = 130 /2= 65 geciyormu. Yoksa yazili sinavdan en az 60 mi almak gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim .  Şikayet 
5.2.2016 12:29:33   Yorum Yap    
               
Misafir  Geçiyorsun. Şikayet 
5.2.2016 12:43:48    
Murat16  Yazılı 50 nin altında gelirse gecemezsin Şikayet 
5.2.2016 12:53:53    
kuzeyli  bu durumda geçersin kardeşim merak etme. Şikayet 
5.2.2016 13:44:21    
Misafir  geçemez yazılı sınav en az 50 olması gerekiyo Şikayet 
5.2.2016 15:04:16    
   
   tolgailgim
arkadaşlar a kitapçığında tüm soruları çözen var mı ?  Şikayet 
5.2.2016 11:29:43   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  Benim Cvp lar Şikayet 
5.2.2016 14:31:38    
Nigar  Arkadaşlar soruları buldumda cvp anahtarlarınıda yazdım bi kagıda ama a kitapcıgıydı benim sorular b kitapcıgoçı galiba yada bana öyle geldi??? Şikayet 
5.2.2016 15:34:24    
Misafir  Kardesım bu cevap anahtarı kiminse 80 tanesi eşleşdi Şikayet 
5.2.2016 15:59:38    
Misafir  Benim ben eminin yaptıklarımdan arkadaş Şikayet 
5.2.2016 21:56:07    
Misafir  Silahtan kaç tane eşleşti onada yorum yazar mısın 80 tane eşleşti diyen arkadaş Şikayet 
5.2.2016 21:57:04    
   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:29:16   Yorum Yap    
                   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:21:39   Yorum Yap    
               
Misafir  Sen cevap anahtaribi yaz karsilastiralim kardes Şikayet 
5.2.2016 11:23:38    
   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:21:04   Yorum Yap    
                   
3926  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 81406  kez okundu.

 aktif 62. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
 34832  kez okundu.

 aktif 59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları