sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Fakültesi Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
     Açıköğretim Lisesi Soruları
     İngilizce Soruları
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 

 
 SHOW STAR
TNT TNT
Açık Lise
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
 

YAKIN TARİHLİ SINAVLAR

13.02.2016 / 2016/MTSKS
Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı
     Sınava 7 gün kaldı
14.02.2016 / 2016/BİLSEM
Bilim Sanat Merkezi Öğrenci Seçme Sınavı
     Sınava 8 gün kaldı

MÜRACAAT SÜRESİ DEVAM EDEN SINAVLAR

27.03.2016 / 2016-YDS İlkbahar
YDS İlkbahar Dönemi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi)
Müracaat için son gün :15.02.2016
           Son 9 gün
03.04.2016 / 2016-ALS
Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı
Müracaat için son gün :22.02.2016
           Son 16 gün
* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Ssq
Ben sertifikayı 2015 te ehliyeti 2016 da aldım ehliyet ptt ile geldi hiçbir yerinde stajiyer sürücü gibi bir ibare yazmıyor üstelik geçerlilik tarihide 10 yıl bu demek oluyor ki 2015 ten onceleri için devamı...
6.2.2016 10:51:13  Ehliy

  aktif   Misafirr
Milleti boşu boşuna beklettin sağlam bilgi diyerek devamı...
6.2.2016 10:48:52  AOF

  aktif   Cerenn
Herkes adına konuşma istersen ben 8 soru yapipta sadece geçmek için sınava girenlerden değilim. devamı...
6.2.2016 10:47:29  AOF

  aktif   Misafir
c arkadaslar ilk once solunuma bakilir devamı...
6.2.2016 10:06:53  Özel

  aktif   Srcnnn
Kitapcini yazcak baska yer bulamadinmi devamı...
6.2.2016 09:39:25  Özel

  aktif   Misafir
Kisa süreli diyor tabiki cevap BAYILMAAAAA
devamı...

6.2.2016 09:18:49  Özel

  aktif   Misafir
Sen sinavda kitapçık isarelemedinmi??? A mi B devamı...
6.2.2016 09:16:13  Özel

  aktif   Sessiz
B kitapçığın ilk sorusu neydi arkadaşlar?? devamı...
6.2.2016 09:02:45  Özel

  aktif   Misafir
bu şok diyenler allah askina bi acin arastirinda yazin sizin yuzunuzden millet yanlis yaptim diye kompleks yapiyo arastirinda yazin devamı...
6.2.2016 08:45:32  Özel

  aktif   Misafir
Tabiki şokk devamı...
6.2.2016 08:31:10  Özel

  aktif   Seküriti
Şıklar bunlar iyi pku..
C) Alışveriş merkezine girmesine izin vermez
D) Israr etmez, alışveriş merkezine girmesine
izin verir devamı...

6.2.2016 06:41:28  Özel

  aktif   Misafir
Bence şok devamı...
6.2.2016 06:02:15  Özel

  aktif   cano
Ben bikere sinavsiz hakimi kulandim ve unifersite okuyorum memnun degilim tekrar yapmak istiyorum ve hakim varmis daha ama ygs basvuru yapmadım sorun olurmu ? devamı...
6.2.2016 05:32:58  162

  aktif   efsanem
Arkadaşlar bir soru da sıkıntı var üstünü aratmak istemeyen kişi diye içeri alınmaz ve ısrar edilmez içeriye alınmaz yazıyor yani iki sı de aynı devamı...
6.2.2016 02:08:22  Özel

  aktif   AYUNUR216
YORUMLAYIN devamı...
6.2.2016 02:03:27  Özel

   
 

23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı

   23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı          23 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak olan 59.Özel Güvenlik (ÖGG) ve 35. Yenileme sınavına hazırlanmak için sitemiz bulunmaz fırsat.
           Bilindiği gibi özel güvenlik temel eğitim ve yenileme sınavlarında sorulan soruların %60 i, daha önceki sınavlarda çıkmış sorular dan oluşmaktadır.(46-49. sınavlar maalesef epey zordu ve geçmiş sorular daha az çıktı ancak neyseki 50. Sınavda geçmiş sınav sorularından daha çok çıktı ve nisbeten daha kolaydı) Her yeni sınav bir öncekine göre daha zor oluyor ancak bu sizi yıldırmasın son sınavda da daha önceki yıllarda çıkmış sorulardan epey miktarda çıkmıştır.
          Aşağıdaki linke tıklayarak sitemizde hazırladığımız özel sistem ile özel güvenlik sınavına hazırlanabilir ONLİNE olarak soru çözebilirsiniz. Web sayfamızda sadece özel güvenlik sınavı ile ilgili yaklaşık 7500 (ve sürekli artan sayıda) soru bulunmaktadır. 
          Ayrıca Özel Güvenlik sayfamızda, çözdüğünüz soru sayısına göre kaç isabetli atış yapmanız gerektiğini, kaç puan alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Online soru çözümü için aşağıdaki linke tıklayınız.
  
   
  
Sınav giriş belgeleri yayınlandığında . 59. ÖGG Sınav giriş belgesini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

23.08.2015 tarihli 59. Özel Güvenlik Görevlisi sınavı giriş belgesini buraya tıklayarak açılan sayfaya TC kimlik numaranızı ve açılan sayfada bulunan güvenlik kodunu yazarak ulaşabilirsiniz. 

Şu an bu yazıyı okuduğunuza göre sitemize ulaşmışsınız çok şanslısınız.


Sınava hazırlanmak online soru çözmek için tıklayınız...
         
Yine sınavlara hazırlanmak için  özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 1, 2, 3, ... tavsiye ederiz.
Özellikle  silah bilgisi için özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 5 ten slayt gösterisi sayesinde hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla silahın parçalarının öğrenebilir mutlaka görünüz
Başarılar.
Her zaman yayınızdayız sinavsorucevap.com ekibi
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
62. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
61. Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
2015 Komiser Yardımcılığı Sınavı Müracaatları Başladı
59. Özel Güvenlik Sınavı Cevapları Açıklamaları ile birlikte
59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları
29 Ağustos 2015 Ehliyet Sınav Soruları
2015 AÖF Kayıt Tarihleri
59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
2015 Özel Okul Teşviği Belli oldu
27 Haziran 2015 tarihli Ehliyet Sınavı Soruları Yayınlandı
2015 KPSS Sınav giriş belgeleri yayınlandı
27 Haziran 2015 Ehliyet (MTS) Sınavı
2015 LYS Sınavı soruları ve cevapları açıklandı
2015 AÖF Tek ders sınavı sınav giriş yerleri açıklandı
2015 AÖF Tek Ders Sınav Tarihi Belli Oldu
23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
Özel Güvenlik Sınavı 01.12.2013 (49.OGG) Soru ve Cevapları
 
 Bu haber 8102 kez okundu.     3891 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
7 + 4 =     
       
   Sessiz
B kitapçığın ilk sorusu neydi arkadaşlar??  Şikayet 
6.2.2016 09:02:45   Yorum Yap    
                   
   efsanem
Arkadaşlar bir soru da sıkıntı var üstünü aratmak istemeyen kişi diye içeri alınmaz ve ısrar edilmez içeriye alınmaz yazıyor yani iki sı de aynı  Şikayet 
6.2.2016 02:08:22   Yorum Yap    
               
Seküriti  Şıklar bunlar iyi pku..
C) Alışveriş merkezine girmesine izin vermez
D) Israr etmez, alışveriş merkezine girmesine
izin verir
Şikayet 
6.2.2016 06:41:28    
   
   AYUNUR216
YORUMLAYIN  Şikayet 
6.2.2016 02:03:27   Yorum Yap    
                   
   AYNUR136
A kıtapcık
2 gündür uğraştım çözdüm bi bakın
1-C
2-C
3-B
4-D
5-A
6-B
7-E
8-D
9-D
10B
11C
12A
13E
14C
15D
16C
17A
18E
19E
20D
21C
22C
23E
24E
25E
26C
27A
28D
29D
30D
31B
32D
33E
34B
35D
36E
37E
38D
39B
40C
41A
42E
43D
44B
45E
46B
47D
48E
49D
50D
51C
52C
53B
54A
55C
56C
57B
58
59D
60B
61D
62E
63D
64C
65A
66E
67B
68A
69E
70C
71D
72B
73E
74C
75A
76
77C
78
79C
80C
81A
82C
83A
84
85B
86E
87B
88E
89C
90D
91A
92A
93E
94D
95A
96E
97D
98E
99B
100B
AYNUR
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM %99 DOĞRU
 Şikayet 
6.2.2016 01:50:38   Yorum Yap    
                   
   A KİTAPCIGI
1-c
2-e
3-b
4-b
5-a
6-b
7-d
8-c
9-d
10-b
11-c
12-a
13-b
14-e
15-d
16-c
17-a
18-d
19-d
20-c
21-d
22-c
23-c
24-e
25-e
26-c
27-b yada a
28-d
29-c
30-d
31-b
32-d
33-e
34-hatırlamıyorum
35-d
36-e
37-e
38-a
39-b
40-c
41-c
42-d
43-a
44-e
45-e
46-c
47-c
48-c
49-b
50-d
51-c
52-d
53-d
54-a
55-c
56-c
57-b
58-e
59-b
60-b
61-c
62-e
63-d
64-c
65-c
66-e
67-b
68-a
69-e
70-c
71-d
72-b
73-e
74-c
75-a
76-d
77-hatırlamıyorm
78-a
79-hatırlamıyorm
80-b
81-a
82-e
83-a
84-e
85-b
86-d
87-e
88-e
89-c
90-d
91-b
92-a
93-e
94-b
95-a
96-e
97-d
98-e
99-b
100-b
YA KIL PAYI GEÇİYORUM YADA KIL PAYI KALIYORUM

 Şikayet 
6.2.2016 00:30:08   Yorum Yap    
                   
   srcnnn
Yazmicakmisn aramiyosnda  Şikayet 
6.2.2016 00:17:41   Yorum Yap    
               
JKILLLLLLLLLLLLLLLL   A kıtapcık
2 gündür uğraştım çözdüm bi bakın
1-C
2-C
3-B
4-D
5-A
6-B
7-E
8-D
9-D
10B
11C
12A
13E
14C
15D
16C
17A
18E
19E
20D
21C
22C
23E
24E
25E
26C
27A
28D
29D
30D
31B
32D
33E
34B
35D
36E
37E
38D
39B
40C
41A
42E
43D
44B
45E
46B
47D
48E
49D
50D
51C
52C
53B
54A
55C
56C
57B
58
59D
60B
61D
62E
63D
64C
65A
66E
67B
68A
69E
70C
71D
72B
73E
74C
75A
76
77C
78
79C
80C
81A
82C
83A
84
85B
86E
87B
88E
89C
90D
91A
92A
93E
94D
95A
96E
97D
98E
99B
100B
AYNUR
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM %99 DOĞRU
Şikayet 
6.2.2016 01:52:43    
Srcnnn  Kitapcini yazcak baska yer bulamadinmi Şikayet 
6.2.2016 09:39:25    
   
   Nigar
Ya arkadaşlar şu cevaplara bi bakarmısız Allah rızası için ilk soru öldürü gaz degildir diye bağşlayan kitapçık  Şikayet 
5.2.2016 23:38:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Sen sinavda kitapçık isarelemedinmi??? A mi B Şikayet 
6.2.2016 09:16:13    
   
   srcnnn
???????  Şikayet 
5.2.2016 23:30:26   Yorum Yap    
                   
   MRE
Beyne giden kan akışının azalması
sonucu oluşan kısa süreli, yüzeysel ve
geçici bilinç kaybına ne ad verilir?
A) Koma
B) Anaflaksi
C) Bayılma
D) Şok
E) Düşme
C YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 21:48:13   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  cevap C Şikayet 
5.2.2016 22:08:18    
Misafir  Bence şok Şikayet 
6.2.2016 06:02:15    
Misafir  Tabiki şokk Şikayet 
6.2.2016 08:31:10    
Misafir  bu şok diyenler allah askina bi acin arastirinda yazin sizin yuzunuzden millet yanlis yaptim diye kompleks yapiyo arastirinda yazin Şikayet 
6.2.2016 08:45:32    
Misafir  Kisa süreli diyor tabiki cevap BAYILMAAAAA
Şikayet 
6.2.2016 09:18:49    
   
   MRE
22.Aşağıdakilerden hangisi devriyenin
temel amaç ve fonksiyonları olarak
sayılamaz?
A) Suç işleme eğiliminde olan kişileri
caydırmak
B) Yardım isteyenlere ve olay mağdurlarına
yardım etmek
C) Mevcut kamu düzenini korumak
D) İşlenmiş olan suçların izlerini görebilmek
E) Adli kontrol işlemlerini takip etmek
E YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:45:20   Yorum Yap    
               
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:31    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi devriye
çeşitlerinden değildir?
A) Yaya devriye
B) Motosikleti devriye
C) Atlı devriye
D) Bisikletli devriye
E) Planlı devriye
BU SORUNUN CEVABI NEDİR D YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:44:49   Yorum Yap    
               
Murat16  Cevap e.planlı devriye devriye türüdür. Şikayet 
5.2.2016 21:57:31    
mire  DEGİLDİR DİYO AMA Şikayet 
5.2.2016 22:00:05    
MRE  AYNEN ŞİMDİ JETON DÜŞTÜ ÇOK YANILTICI DIKKATLI OLMAK LAZIM :) Şikayet 
5.2.2016 22:02:41    
Misafir  netten baktım cevap e Şikayet 
5.2.2016 22:10:54    
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:03    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi kolektif
davranışın özelliklerinden değildir?
A) Kültürel normların ve sosyal ilişkilerin
kuralları kesinlikle işlemez
B) Etkileşim ve etkilenme son derece
yüksektir.
C) Grup bağımlılığı geçici ama çok
kuvvetlidir.
D) Spontane hareketler çıkar ve kontrol
edilemez hale gelir
E) Kolektif davranışların kontrol altına
alınması daha kolaydır.
SU SORUNUN CEVABI NE
 Şikayet 
5.2.2016 21:40:12   Yorum Yap    
               
Murat16  Tek yanlış yaptığım soru bu. Ben e dedim.ama sanmıyorum. :( Şikayet 
5.2.2016 21:59:20    
MRE  BEN A YAPTIM AMA BENIMDE 92 NET VAR Şikayet 
5.2.2016 22:01:32    
   
   at sineği
9. İcra yayı kırık ise aşağıdakilerden
hangisi olabilir?
A) Silah ateş etmez
B) İğne kapsüle çarpmaz
C) Silah ateş eder fakat çekirdek namlu
içerisinde kalır
D) Tetik düşürülemez
E) Silah atışla birlikte otomatik olarak
kurulamaz
 Şikayet 
5.2.2016 21:05:10   Yorum Yap    
               
atmacaaaa   e şıkkı silah atışla birlikte otomatik kurulmaz kesin cevapta. Şikayet 
5.2.2016 21:25:06    
mert2121  iyide icrayayı kırık ıse zatn atısyapılamazkı bence tetık dusurlmez Şikayet 
5.2.2016 23:53:41    
   
   73
Bi soru vardi ozel guvenlik gorvlisi hafta da kac saat calişir diye bi soru ben 45 yaptim cevap neydi  Şikayet 
5.2.2016 21:00:12   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  Haftalik çalışma saai 48 saatir 48 diyen arkadaş gitsin çalışma bakanlığını arasın yada bir ik uzmanına sorsun Şikayet 
5.2.2016 21:19:41    
Murat16  20.4857 Sayılı İş Kanununun 63?üncü
maddesi kapsamında, bir özel güvenlik
görevlisinin ortalama çalışma süresi
haftada en çok kaç saattir?
A) 50
B) 60
C) 40
D) 45
E) 90
Şikayet 
5.2.2016 21:24:10    
Misafir  Bir önceki yorumu yanlış yazmisim 45 yazacagima 48 yazmissim Şikayet 
5.2.2016 21:25:30    
Murat16  Rahat ol kardeş ben anladım zaten.45 doğru diyorsun sanırım.. Şikayet 
5.2.2016 21:29:07    
Brk  Bizde çıkan soru bir güvenlik görevlisi haftada en fazla kaç saat çalışır cevap 48 di dediğm gibi bu sınavdaki soruyu bilmiyorum sınava girmediğim için Şikayet 
5.2.2016 21:35:19    
   
   rumuz; At sineği
.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir? cevabı neydı hatrlayn varsa yazarmı zalımlarr...
 Şikayet 
5.2.2016 20:58:51   Yorum Yap    
                   
   73
Ben silahsiz cikariyorum ama silah sorularinide yaptim acaba sorun olurmu  Şikayet 
5.2.2016 20:56:51   Yorum Yap    
                   
   73
Sinav ne zaman aciklanacak arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 20:50:30   Yorum Yap    
               
Misafir  12 ŞUBAT 2016 Şikayet 
5.2.2016 20:51:12    
   
   Misafir
arkadaşlar bu özel güvenlik sitesindeki soru sıraları girdiğimiz sınavdaki soru sırasıyla aynı dimi  Şikayet 
5.2.2016 20:13:36   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  Tabi aynı Şikayet 
5.2.2016 20:23:50    
Misafir  Aynı hangi kitapçıktan sınava girdiyseniz soruları tekrar çözün burda yayınlayın diğer arkadaslarla karşılaştırma yaparsınız Şikayet 
5.2.2016 20:25:30    
Murat16  Hayır sıra aynı değil. Sıralaması farklı.aynı olsa a b diye ayırmanın mantığı ne.. Şikayet 
5.2.2016 21:11:08    
Misafir  murat16 beni anlamamış galiba. ben sana sınavda aynı diye mi sormadım. sınavdaki a kitapçıgının sitede yayınlanan a kitapçığı ile soru sıralamaları aynı mı diye sordum.sen çok yanlış gelmişsin :) Şikayet 
5.2.2016 23:23:07    
Misafir  çok bilmiş gibide herşeye atlama kardeşim Şikayet 
5.2.2016 23:23:30    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi tutanakla ilgili
olarak yanlıştır?
A) Tutanak en az üç görevli tarafından
imzalanmalıdır
B) Tutanakta düzenleme amacı ve konusunu
ifade edecek başlık olmalıdır
C) Giriş bölümüyle başlamalıdır
D) Metin bölümünde olayla ilgisi olmayan
ancak olay hakkında bilgisi ve görgüsü
olan kişilerin açık kimlikleri yazılmalıdır
E) Tutanakta tarih ve saat bulunmal
 Şikayet 
5.2.2016 20:08:19   Yorum Yap    
               
Murat16  A en az 3 görevli tarafından imzalanmalıdır. Şikayet 
5.2.2016 20:10:10    
   
   Misafir
Göz yaşartıcı gaz kullanımında amaç,
sanıkları öldürmeden ve yaralamadan
etkisiz hale getirmektir. Buna göre
gazdan etkilenen şahıslara yardım
etmek amacıyla aşağıdakilerden hangisi
yapılmaz?
A) Gazdan etkilenmiş kişi ile konuşarak onun
rahatlaması ve sakinleşmesini sağlamak
B) Göz yaşartıcı gazın bulaştığı yerlere krem,
merhem, yağ ve losyon gibi maddelerin
sürülmesini önlemek
C) Maddenin bulaştığı yerlerin bol soğuk su
ile yıkanmasını sağlamak
D) Özellikle gözlerin rüzgara veya varsa
vantilatöre karşı açık tutulmasını sağlamak
E) Göz yaşartıcı gazın temas ettiği vücut
kısımlarının bir örtü ile kapatılmasnı sağlamak
e yapanlar burda mı ?
 Şikayet 
5.2.2016 19:58:15   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Murat16  Selin sürülmesini önlemek diyor zaten Şikayet 
5.2.2016 20:11:51    
Misafir  selin kardeş dikkatli oku soruyu. Şikayet 
5.2.2016 20:12:39    
İSİMSİZ  % 100 EEE Şikayet 
5.2.2016 20:34:27    
Misafir  Murat hallı e tabiki Şikayet 
5.2.2016 21:15:48    
Burkral  Misafir doğru kardeşim ben o soruda emin olmayıp Son dakikaya bırakmıştım dk dolduğundan görevliler teslim alacaktı Son Dakika da B işaretlemiştim tabi soruyu okuyup anlamama fırsat yoktu kremle başladığı için okumadan işaretlemiştim cevap E Şikayet 
5.2.2016 21:42:29    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olaylarda kullanılan eylem
taktiklerinden değildir?
A) Olay yaratarak dikkatleri başka noktaya
çekme
B) Dağılıyor gözükerek tekrar toplanma
C) Pişman olduklarını söyleyerek güvenlik
görevlilerini oyalama
D) Topluluğun etrafına yaşlı, kadın ve
çocukların dizilmesi
E) Büyük bayrak-flamalarla yürüyüş ve marş söyleme
 Şikayet 
5.2.2016 19:57:28   Yorum Yap    
               
Misafir  yanıt D şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 20:00:31    
Misafir  d diyen arkadaş cevabın yanlıs hiç izlemedin mi pkklıların eylemlerini :) cevap e olucak arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 20:04:43    
Misafir  değildir diyor cevap C
Şikayet 
5.2.2016 20:06:45    
Murat16  EYLEM TAKTİKLERİ:
a. Olay Yaratarak Dikkatleri Başka Yöne Çekme: Herhangi bir biçimde olay yaratarak güvenlik güçlerinin dikkatini başka yönlere çekme olgusudur.
Örneğin farklı bir bölgede bomba patlatılması gibi.
b. Dağılıyor görünüp Tekrar Toplanma: Grubun dağılıyor gibi görünüp farklı bir yerde veya aynı yerde toplanması ve eyleme geçmesidir.
c.Kutsal Simgeleri Kullanma ve Marş Söyleme: Bu tür taktiklerde yine grupların sıkça başvurmuş olduğu taktiklerdir.Eylem sırasında namaz kılınması,milli marş söylenmesi vb. olgular.
d.Topluluğun Çevresine Yaşlı Kadın ve Çocukların Dizilmesi: Grup güvenlik güçlerinin kendilerine müdahale edilmesini önlemek amacıyla bu tip taktikler uygulamaktadır.
e.Topluluğun Güvenlik Güçlerini Kuşatması: Grubun belli bir kısmı eylemci grupla görevli arasında barikat oluşturur.Bu durumda görevli gruba müdahale edemez. Grup eylemlerini daha rahat gerçekleştirir. Görevli sayısının az olduğu durumlarda da Görevli etrafını çevirerek görevli etkisiz hale düşürürler.
Şikayet 
5.2.2016 20:12:50    
Burkral  Cevap %1500 C arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 21:44:29    
   
   Misafir
50.Özel güvenlik görevlisi Murat, görev
yaptığı kurumun otoparkında devriye
gezerken yerde yatan birisine rastlar.
İlk olarak neyi kontrol etmelidir?
A) Nabzının olup olmadığını
B) Kanamanın olup olmadığını
C) Solunumunun olup olmadığını
D) Bilincinin yerinde olup olmadığını
E) Kırık olup olmadığın
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:30   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
mire  %100 100 D Şikayet 
5.2.2016 20:53:18    
Murat16  Bu sorunun cevabı d şıkkı dır.yani burda hastada ilk bilince bakılır. Şikayet 
5.2.2016 21:13:10    
Misafir  Mantıklı olarak yerde yatan birinin zaten bilinci yoktur.. solunuma bakılır mantıklı cevap. tabi mantıkla sordularsa. Şikayet 
6.2.2016 00:04:17    
Misafir  Bende C yaptım arkadaşlar Şikayet 
6.2.2016 01:18:37    
Misafir  c arkadaslar ilk once solunuma bakilir Şikayet 
6.2.2016 10:06:53    
   
   Misafir
36.El koyma tutanağı düzenlenirken
aşağıdakilerden hangisi aranmaz?
A) El konulan eşyanın cins, marka, model,
numara ve ölçü gibi benzerlerinden
ayırmaya yeterli bütün nitelikleri
B) Davacı ve mağdur ile şüphelinin açık
kimlikleri
C) Görevli, davacı, şüpheli ve tanıkların
imzaları yer alır
D) Olayın tarih ve saati yazılır
E) Tutanak mutlaka bilgisayar ortamında
yazılmalıd
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:04   Yorum Yap    
               
Murat16  E şıkkı... Şikayet 
5.2.2016 19:57:52    
   
   Misafir
11.5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik
görevlisinin el koyma işlemi ve zapt
etme yetkisi hangi kavramla ifade
edilmiştir?
A) Önlem amacıyla alma
B) Zorla alma
C) Emanete alma
D) Gözetim altına alma
E) Kontrol altına alm
 Şikayet 
5.2.2016 19:54:57   Yorum Yap    
               
Misafir  C Şikayet 
5.2.2016 19:57:16    
Murat16  C emanete alma... Şikayet 
5.2.2016 19:58:38    
Murat16  Ben burdayım... ;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:00    
ersel  zapt etme yetkisni diyo zarp etmedek demek zorla bişeyi almakmak demekse cvpta zorla ala olmuyo mu Şikayet 
5.2.2016 23:48:43    
ersel  ersek zorla bişeyi almak demekse Şikayet 
5.2.2016 23:49:09    
   
   MİRE
Kimse yokmu arkadaşlar :D  Şikayet 
5.2.2016 19:53:03   Yorum Yap    
               
Murat16  Ben burdayım...;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:28    
   
   Misafir
Kişilerin olduğu gibi, toplumların da
psikolojik özellikleri vardır. Buna göre
aşağıdakilerden hangisi toplumun
psikolojik özelliklerinden sayılmaz?
A) İrade zayıflığı
B) Taklit, telkin ve etki altında kalma
C) Kariyer
D) Anonimlik
E) Yayılm
 Şikayet 
5.2.2016 19:36:40   Yorum Yap    
               
Murat16  C kariyer. Kişisel özelliktir. Şikayet 
5.2.2016 19:52:28    
   
   Misafir
13.Aşağıdakilerden hangisi 5188 sayılı
Kanunda özel güvenlik görevlileri ile
ilgili getirilen yasaklardan birisi
değildir?
A) Görev dışında çalıştırma yasağı
B) Grev yasağı
C) Görevden uzaklaştırma yasağı
D) Koruma ve güvenlik hizmetleri dışında
başka bir işte çalıştırma yasağı
E) Sendikaya üye olma yasağı
 Şikayet 
5.2.2016 19:19:13   Yorum Yap    
               
Misafir   E OLACAK Şikayet 
5.2.2016 19:25:51    
   
   Misafir
1 c 2 e 3 b 4 d 5 a 6 b 7 e 8 d 9 d 10 b 11 c 12 a 13 e 14 ? 15d 16 c 17a 18 e 19 e 20 d 21 d 22 e 23 e 24 e 25 d 26 c 27 a 28 d 29c 30 ? 31 b 32 d 33 e 34 e 35 d 36 e 37 e 38 d 39 b 40 c 41 a 42 e 43 d 44 b 45 e 46 b 47 d 49 ? 50 d 51 c 52 c 53 e 54 a 55 c 56c 57 b 58b 59a 60b 61d 62e 63d 64d 65a 66a 67b 68a 69e 70? 71d 72b 73? 74c 75a 76b 77c 78? 79? 80c 81d 82c 83a 84a 85b 86e 87? 88c 89c 90d 91? 92a 93e 94? 95a 96e 97d 98e 99b 100?
Bunlar A kitapçığı soru çözümlerim arkadaslar soru işareti olanlarda hangi şıkları işaretlediğimi hatırlamadım pek gerçi diğerlerinden de emin değilim
 Şikayet 
5.2.2016 19:00:28   Yorum Yap    
               
Misafir  2 c olacak. Şikayet 
5.2.2016 19:18:20    
Misafir  14-c, 22-D, 29-D, 30-D, 34-B 47-C, 48-E, 50-C 51-C
52-A 53-A 59-E 64-C 66-E 70-C 73-E 82-B 86-B 91-C
94-D 99-C 100-B
Şikayet 
5.2.2016 21:16:36    
Gzmhlm  Bu yaptıklarından kac dogru cıkıo acaba Şikayet 
5.2.2016 22:29:07    
   
   Misafir
ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52  Şikayet 
5.2.2016 17:42:45   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Yanlış örter-ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52soru lütfen yanlışı yazın arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 17:32:44   Yorum Yap    
                   
   AKIN52
37.Aşağıdakilerden hangisi iletişimin
başarısını olumsuz yönde etkileyen
hususlardan biri değildir?
A) İsteksizlik
B) Art niyet
C) Kültürel farklılıklar
D) Bilgi eksikliği
E) Ortak dil kullanım
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 17:18:39   Yorum Yap    
               
mire  cevap E Şikayet 
5.2.2016 17:30:54    
jög  c ile e arasında çok kaldım ama E yaptım her halde Şikayet 
5.2.2016 17:33:40    
   
   Antalya
Güvenlik kursundaki hocalar soruları cozup,cevaplarini burada yayinlansinlar.  Şikayet 
5.2.2016 17:13:13   Yorum Yap    
               
Misafir  Bizim kursun hocaları çözmedi daha Şikayet 
5.2.2016 17:14:36    
Antalya  Hocalarda,bizim gibi iki şık arasında kalıyorlar sanırım :) Şikayet 
5.2.2016 17:17:27    
Misafir  Valla hocalar çözünceye kadar sonuçlar açıklancak. Benim umudum var halen 60 alsam yeter. Sorular bana çok yabancı geldi çünkü. Şikayet 
5.2.2016 17:22:11    
   
   mire
Özel Güvenlik Komisyonu ile ilgili
aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Kararlar oy çokluğu ile alınır
B) Oyların eşitliği halinde başkanın
bulunduğu taraf çoğunluk sayılır
C) Çekimser oy kullanılamaz
D) Yılda en çok üç kez toplanır
E) Vali Yardımcısının başkanlığında toplanır
bunun cevabı nedir
 Şikayet 
5.2.2016 17:04:42   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sorunun cevabı D ama ben baska bir şıkkı işaretledim ancak hangisini işaretledim tam hatırmalıyorum Şikayet 
5.2.2016 17:09:49    
Misafir  b yaptim ben dogru cevap nedir Şikayet 
5.2.2016 17:25:22    
Misafir  Oyların eşitliği durumunda Vali yardımcısının yani başkanın tarafı geçerli sayılır. Şikayet 
5.2.2016 17:48:06    
Murat16  D şıkkı yılda en çok 3 kere toplanır. Ö.g.k toplanması sınırlandırılmamıştır. Şikayet 
5.2.2016 20:08:40    
   
   Tülinn
Silahlı sınavını kazandıktan sonra belgeyi cıkarmak icin kac tl gidiyor???  Şikayet 
5.2.2016 16:54:14   Yorum Yap    
               
Misafir  505 tl harç yatıyor. Şikayet 
5.2.2016 17:12:53    
Misafir  2015 te 575 ti 2016 da zam geldi. Şikayet 
5.2.2016 17:17:12    
   
   JÖG
1.İş Kanununun 20?inci maddesine göre,
iş sözleşmesi feshedilen işçi, fesih
bildiriminin tebliği tarihinden itibaren
ne kadar süre içerisinde mahkemeye
dava açabilir?
A) 2 ay
B) 15 gün
C) 45 gün
D) 1 ay
E) 10 gün
CEVAP NEDİR ARKADAŞLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:54:08   Yorum Yap    
               
Misafir   d Şikayet 
5.2.2016 16:57:21    
   
   MİREBEY
ARKADAŞLAR ACABA DERECEYE GİRMEK İÇİN KAÇ NET OLMASI LAZIM BİLEN VARMI  Şikayet 
5.2.2016 16:44:50   Yorum Yap    
               
adanalıyız  derece derken senin aldığın puan önemli silahlı 60 silahsız 50 puan gerekiyo senin nedir bilmiyorum Şikayet 
5.2.2016 16:47:15    
MİRE  60 OLDUGUNU BİLİYORUMDA BENIMKI SİLAHSIZ ŞUAN 89-90 ARASI DOGRU VAR SENIN DURUM NE Şikayet 
5.2.2016 16:50:54    
Misafir  Ben bugun soruları oturdum tekrar çözdüm ama sınavda ne işaretledim aklımda değil. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Cevap listesini burda yayınlamak istiyorum ama uzun olduğu için site kabul etmiyor. Şikayet 
5.2.2016 16:58:27    
   
   MİREBEY
Özel güvenlik görevlisi Ömer, görevde
iken koruma ve güvenliğini sağladığı
alanda meydana gelen bir olay ile ilgili
eşkâl tarifinde bulunacaktır.
Aşağıdakilerden hangisi eşkâl tarifinde
diğerlerine göre daha az önemlidir?
A) Saç rengi ve uzunluğu
B) Konuşma tarzı ve varsa konuşma
bozuklukları
C) Cinsiyeti
D) Psikolojik durumu
E) Boyu
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:39:28   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab bence d şıkkı en az diyor soruda Şikayet 
5.2.2016 16:43:36    
Misafir  d güzel kardşm Şikayet 
5.2.2016 16:46:06    
Misafir  Adım gibi eminim d pisokolojik durumu Şikayet 
5.2.2016 16:55:06    
Misafir  cevap D Şikayet 
5.2.2016 16:59:42    
   
   mirebey
Yangın söndürme usullerinden olan
boğma yönteminin tanımı
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Yangına su ile müdahale etmek
B) Yangının oksijen ile ilgisini kesmek
C) Yangını bölmelere ayırmak
D) Yanan cismi uzaklaştırmak
E) Yangını soğutarak söndüRMEK
B YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 16:38:26   Yorum Yap    
               
Misafir   B Şikayet 
5.2.2016 16:41:54    
adanalıyız   cebab b şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 16:42:30    
   
   mirebey
Yaralanmalarda ilk yardımda hangisi
yapılmaz?
A) Yaralının yaşam bulguları değerlendirilir
B) Kanama varsa durdurulur
C) Yara eğer kirliyse 5 dakika boyunca
yıkanmalıdır
D) Yaraya saplanan yabancı cisimler varsa
çıkartılır
E) Yara üzerine bandaj uygulanır
cevap nedir
 Şikayet 
5.2.2016 16:37:09   Yorum Yap    
               
Misafir   D Şikayet 
5.2.2016 16:39:09    
Misafir  D şıkkı banko.. Şikayet 
5.2.2016 16:39:23    
   
   onur.kalafat
arkadaşlar, sınavdan kalıp nasılsa kaldık diyerek sakın boşvermeyin.. gittiğim kursta önceki sınavda cevap anahtarı ile ilgili ankara çok hata yapmış, 59 puanla kalanlar, bir soruda itiraz ettiler itiraz kabul edilince 60 puanla geçtiler, sınavı geçemeyenler için soruları ve cevapları kontrol edin, gerekirse kitap yada internetten bakın..  Şikayet 
5.2.2016 16:34:43   Yorum Yap    
               
Misafir  ben gecen sınavdan 58 aldım şikayet dilekçesi vercektım vazgectim eger hakkım geçmisse helal etmıyorum böyle hata yapamazlar bu kadar insanların umutlarıyla oynayamazlar.. Şikayet 
6.2.2016 01:25:36    
   
   mirebey
8.Güvenlik hizmetlerinde etkili iletişim
becerilerinin kullanılması
aşağıdakilerden hangisine katkı sağlar?
A) Problemlerin başarılı şekilde sona
erdirilmesine
B) Halkın güvenlik görevlilerine koşulsuz
itaatinin sağlanmasına
C) Müşterilerin niyetlerinin okunarak
davranışlarının kontrol edilmesine
D) Yasaların harfiyen uygulanmasına
E) Güvenlik tedbirlerinin eksiksiz şekilde
kullanılmasına
A YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:33:32   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab a şıkkı doğrudur Şikayet 
5.2.2016 16:40:25    
   
   onur.kalafat
5188 sayılı kanun kaç yılında yürürlülüğe girmiştir ?
kitapta 2004 diye geçiyor, ama hoca 2005 diyor, hatta haberlere çıkmış o zamanlar..
2004 yapanlar..
 Şikayet 
5.2.2016 16:30:27   Yorum Yap    
               
Misafir  Hoca ne dediğinin farkında mı ? 2004 yaptım Şikayet 
5.2.2016 16:34:13    
onur.kalafat  valla bilmiyorum, hatta öğrenciler dediler biz 2004 yaptık yanlışmı oldu diye ama hoca illa 2005 diyor.. araştırmak lazım, kitaba göre 2004 doğru.. Şikayet 
5.2.2016 16:37:03    
Misafir  2004 bu sorunun cevabı araştırın google a yazıp.kesinlikle 2004.. Şikayet 
5.2.2016 16:44:39    
Misafir  2004 bu sorunun cevabı araştırın google a yazıp.kesinlikle 2004.. Şikayet 
5.2.2016 16:47:53    
onur.kalafat  valla hoca öyle demiyor.. herkes tedirgin oldu hoca 2005 deyince, ben kitaptan bakıyorum 2004 diyor, koskoca hocada bu soruyu yanlış bilecek değil.. ama olabilir tabi.. Şikayet 
5.2.2016 17:07:16    
   
   mirebey
5.Toplumsal olayları kontrol altına alma
konusunda bazı genel prensipler vardır.
Aşağıdakilerden hangisi bu prensipler
içerisinde yer almaz?
A) Organizatörlerle diyalog kurma
B) Toplumsal olayın sonucunu bekleme
C) İkna edici ve inandırıcı olma
D) Provokasyona gelmeme
E) Profesyonel olma
B YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:30:00   Yorum Yap    
               
Misafir   b Şikayet 
5.2.2016 16:30:56    
   
   mirebey
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olaylarda kullanılan eylem
taktiklerinden değildir?
A) Olay yaratarak dikkatleri başka noktaya
çekme
B) Dağılıyor gözükerek tekrar toplanma
C) Pişman olduklarını söyleyerek güvenlik
görevlilerini oyalama
D) Topluluğun etrafına yaşlı, kadın ve
çocukların dizilmesi
E) Büyük bayrak-flamalarla yürüyüş ve marş
söyleme
BU SORUNUN CEVAPI NEDİR
 Şikayet 
5.2.2016 16:29:02   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
akın52  aksini idda edinin beyninden şüpehe ederim :) Şikayet 
5.2.2016 17:06:40    
Erkan Terzi  Dogru cevap e çünkü diger şıkların hepsi eylem taktigi soruda eylem taktiklerinden degildir diyor iyi okuyun Dogru cevap E Şikayet 
5.2.2016 17:28:18    
Misafir  Flama ve marş provakasyon yoluyla eyleme geçiş sürecidir.bu şekilde taraftar toplanır. Üşenmeyin açın ders kitabını.bu soru kurs tarafından onaylandı.bence sen beyninden şüphe et. Az kaldı 12 sinde belli olacak beyinler.doğru cevap d şıkkı. Bunu bilmek için çalışmak lazım. Şikayet 
5.2.2016 19:23:38    
Murat16  EYLEM TAKTİKLERİ:
a. Olay Yaratarak Dikkatleri Başka Yöne Çekme: Herhangi bir biçimde olay yaratarak güvenlik güçlerinin dikkatini başka yönlere çekme olgusudur.
Örneğin farklı bir bölgede bomba patlatılması gibi.
b. Dağılıyor görünüp Tekrar Toplanma: Grubun dağılıyor gibi görünüp farklı bir yerde veya aynı yerde toplanması ve eyleme geçmesidir.
c.Kutsal Simgeleri Kullanma ve Marş Söyleme: Bu tür taktiklerde yine grupların sıkça başvurmuş olduğu taktiklerdir.Eylem sırasında namaz kılınması,milli marş söylenmesi vb. olgular.
d.Topluluğun Çevresine Yaşlı Kadın ve Çocukların Dizilmesi: Grup güvenlik güçlerinin kendilerine müdahale edilmesini önlemek amacıyla bu tip taktikler uygulamaktadır.
e.Topluluğun Güvenlik Güçlerini Kuşatması: Grubun belli bir kısmı eylemci grupla görevli arasında barikat oluşturur.Bu durumda görevli gruba müdahale edemez. Grup eylemlerini daha rahat gerçekleştirir. Görevli sayısının az olduğu durumlarda da Görevli etrafını çevirerek görevli etkisiz hale düşürürler.
Şikayet 
5.2.2016 19:49:55    
Murat16  Doğru cevap c dir. Bilginize Şikayet 
5.2.2016 19:50:50    
   
   mirebey
3.Yaralanmalarda ilk yardımda hangisi
yapılmaz?
A) Yaralının yaşam bulguları değerlendirilir
B) Kanama varsa durdurulur
C) Yara eğer kirliyse 5 dakika boyunca
yıkanmalıdır
D) Yaraya saplanan yabancı cisimler varsa
çıkartılır
E) Yara üzerine bandaj uygulanır
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:25:52   Yorum Yap    
               
Misafir  E mi ? Yapmayın allah aşkına ya yara kanıyorsa üstü kapatılır bir nevi bandaj uygulanır. Eğer saplanmış bir cisim varsa o damarları tutuyor demektir çıkartırsan kan fışkırır dolayısı ile doğru CEVAP D dir tartışmaya bile kapalı bir soru Şikayet 
5.2.2016 16:27:43    
MİRE  BENDE D YAPTIM ZATEN D YAZICAKTIM E YAZMIŞIM :) Şikayet 
5.2.2016 16:41:07    
   
   Ökmennn
İcra yayı kırık oldumu ne olur arkadaşlar
Cevabı neydi
 Şikayet 
5.2.2016 15:07:26   Yorum Yap    
               
Misafir  tetik düşmez Şikayet 
5.2.2016 15:45:33    
   
   Kuzeyli
Merhaba arkadaslar B kitabcigi silah sorularini cozdum.ve fikirlerimi paylastim.umarim yardimci olur.ben 42 aldim sinav sorularindan 4 te isabetli atisim var.yanlis yazdigim varsa yorumda belirtin.ins hepiniz basarili olursunuz.  Şikayet 
5.2.2016 15:06:18   Yorum Yap    
               
Misafir  5= B OLMALI Şikayet 
5.2.2016 21:44:39    
   
   Misafir
arkadaşlar soruların cevapları ne zaman açıklanacak?  Şikayet 
5.2.2016 14:09:11   Yorum Yap    
               
Murat16  12 şubatta sonuçlarla birlikte... Şikayet 
5.2.2016 14:12:41    
   
   Ufuk ye
Bi bakın gecermiyimsizce b kitapçığı
A
E
B
D
E
C
C
A
E
A
E
D
C
C
A
B
D
E
D
A
B
D
A
B
E
B
E
C
D
C
B
A
E
C
D
B
E
A
E
B
A
E
D
B
E
B
B
E
A
C
E
A
A
C
D
A
D
B
C
A
D
C
D
C
C
A
D
C
A
B
D
E
B
C
A
D
C
D
C
A
A
E
A
E
C
C
D
E
C
D
E
E
D
E
A
D
B
C
A
D
 Şikayet 
5.2.2016 14:04:58   Yorum Yap    
                   
   Sins
.Bir şirkette özel güvenlik görevlisinin
sivil kıyafetle çalışabilmesine kim karar
verir?
A) İçişleri Bakanlığı
B) İl emniyet müdürü
C) İl Valisi
D) Çalıştığı şirketin yöneticisi
E) İl özel güvenlik komisyonu
 Şikayet 
5.2.2016 14:04:29   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  neyine takiliyosunuz arkadaslar. emniyet mudurlugunun kitabinda bile yaziyo . komisyon karar verir diye Şikayet 
5.2.2016 15:42:05    
Misafir   Yanlışınız var şimdi Google da arattırdım. İçişleri bakanlığı belirler yazıyor e yapanlar yanlış yaptı yani ben dahil. Şikayet 
5.2.2016 15:45:07    
mire  cevap E Şikayet 
5.2.2016 15:45:24    
Misafir  60.dönem 41.soru bu. Cevap e şıkkı Şikayet 
5.2.2016 15:55:08    
Misafir  60. dönem 41. soru farklı bir soru yanlız sitede kontrol ediniz. Şikayet 
5.2.2016 16:02:42    
   
   MİREBEY
5188 sayılı Kanunun 10?uncu
maddesine göre, özel güvenlik
görevlilerinde aranacak şartlarla ilgili
aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Silahsız olarak görev yapacaklar için en az
sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul
mezunu olmak
B) Silahlı olarak görev yapacaklar için en az
lise veya dengi okul mezunu olmak
C) 18 yaşını doldurmuş olmak
D) Görevin yapılmasına engel olabilecek
vücut ve akıl hastalığı ile engelli
bulunmamak
E) Özel güvenlik yenileme eğitimini
başarıyla tamamlamış olmak
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:48:14   Yorum Yap    
               
Murat16  E doğru Şikayet 
5.2.2016 13:49:32    
Misafir  Tabiki E sıkkı
Şikayet 
5.2.2016 15:02:10    
Misafir  yaş sınırı 21 cevap c sıkkı Şikayet 
5.2.2016 16:38:22    
   
   Misafir
A kitapcığının full cevap anahtarı var mı ? Böyle parça parça olmuyor. Kafamda hiç bir şey belirmedi sınav sonucuma dair.  Şikayet 
5.2.2016 13:45:29   Yorum Yap    
               
Misafir  facebook a Tolga Ilgım yazın ordan konuşalım burda iletişim sağlıklı değil pek Şikayet 
5.2.2016 14:17:56    
   
   MİREBEY
Aşağıdakilerden hangisi genel kolluk ile
özel güvenlik arasında olması gereken
bir ilişki değildir?
A) Güven
B) Saygı
C) İşbirliği
D) Rekabet
E) Haberleşme
D YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:43:31   Yorum Yap    
               
Murat16  D rekabet Şikayet 
5.2.2016 13:44:57    
   
   B kitapçığı -Silah-
Arkadaşlar Silah Soruları B Kitapçığı Soru ve Cevapları Komple Çözen Varsa Paylaşabilir mi? Teşekkürler..  Şikayet 
5.2.2016 13:41:10   Yorum Yap    
                   
   MİRECAN
Soru sormanın iletişimdeki en önemli
yararı nedir?
A) Samimiyetin gelişmesini sağlar
B) Yanlış anlamaları önler
C) Saygı göstermeyi sağlar
D) Empatiye imkân verir
E) Ses tonunu iyi kullanmaya sevk eder
B YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:39:57   Yorum Yap    
               
Murat16  B yanlış anlamaları önler Şikayet 
5.2.2016 13:46:12    
   
   MİRE
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olayları başlatma
usullerinden değildir?
A) Eylemcilerin sayısının belirlemek
B) Yaygın propaganda yapmak
C) Konuşma yapmak
D) Heyecanı artırmak
E) Eyleme geçiş
A YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:36:10   Yorum Yap    
               
Misafir  Kesinlikle A... Sayı spontane gelişen ve değişen bir unsurdur. Şikayet 
5.2.2016 15:03:28    
   
   MİRE
Kişilerin olduğu gibi, toplumların da
psikolojik özellikleri vardır. Buna göre
aşağıdakilerden hangisi toplumun
psikolojik özelliklerinden sayılmaz?
A) İrade zayıflığı
B) Taklit, telkin ve etki altında kalma
C) Kariyer
D) Anonimlik
E) Yayılma,
ARKADAŞLAR C YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 13:35:33   Yorum Yap    
               
Misafir  Evet C doğru Şikayet 
5.2.2016 13:41:22    
   
   MİRE
Aşağıdakilerden hangisi ilk yardımın
önceliklerinden biri değildir?
A) Hayati tehlikeyi ortadan kaldırmak
B) Durumun kötüleşmesini önlemeye
çalışmak
C) İyileşmeyi kolaylaştırmak
D) Yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini
sağlamak
E) Tıbbi müdahalede bulunmak
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 13:34:17   Yorum Yap    
               
Misafir  E şıkkı doğru... Tıbbi yardım hastanede yapılır
Şikayet 
5.2.2016 15:04:45    
   
   MİRE
25.Aşağıdakilerden hangisi ana giriş
kontrol noktasında görev yapan
personel olarak sayılmaz?
A) Yönlendirici personel
B) Kontrol personeli
C) Kontrol noktası amiri
D) Silah teslim alma görevlisi
E) Koruma personeli
CEVAP NEDİR
 Şikayet 
5.2.2016 13:31:51   Yorum Yap    
               
Murat16  D silah alma görevlisi Şikayet 
5.2.2016 13:48:00    
   
   Nigar
Öncelikle hayırlı cumalar Ya arkadaşlar bende a kitapçığdım soruları bulan varmı ben bulamadım nerdn buldugunuzun link olarak yada siteyı yazarmısınız  Şikayet 
5.2.2016 12:34:10   Yorum Yap    
               
Misafir  google a özel güvenlik pol yazın çıkan siteye girin sınav soruları sekmesinden sorulara ulaşacaksınız. Şikayet 
5.2.2016 12:37:36    
Misafir  www.ozelguvenlik.pol.tr/SiteAssets/Sayfalar/sinavsoru/TEMEL%20A%20K%c4%b0TAPCI%c4%9eI.pdf Şikayet 
5.2.2016 12:38:52    
   
   Misafir
Merhaba arkadaslar : Ben yazili sinavdan dusyk bekliyorum 50 alirim buyuk ihtimalle atis da 5 de 5 yaptim silah sinavimdan da 15 dogrum cikar . hesaplama 50+50+30 = 130 /2= 65 geciyormu. Yoksa yazili sinavdan en az 60 mi almak gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim .  Şikayet 
5.2.2016 12:29:33   Yorum Yap    
               
Misafir  Geçiyorsun. Şikayet 
5.2.2016 12:43:48    
Murat16  Yazılı 50 nin altında gelirse gecemezsin Şikayet 
5.2.2016 12:53:53    
kuzeyli  bu durumda geçersin kardeşim merak etme. Şikayet 
5.2.2016 13:44:21    
Misafir  geçemez yazılı sınav en az 50 olması gerekiyo Şikayet 
5.2.2016 15:04:16    
   
   tolgailgim
arkadaşlar a kitapçığında tüm soruları çözen var mı ?  Şikayet 
5.2.2016 11:29:43   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  Benim Cvp lar Şikayet 
5.2.2016 14:31:38    
Nigar  Arkadaşlar soruları buldumda cvp anahtarlarınıda yazdım bi kagıda ama a kitapcıgıydı benim sorular b kitapcıgoçı galiba yada bana öyle geldi??? Şikayet 
5.2.2016 15:34:24    
Misafir  Kardesım bu cevap anahtarı kiminse 80 tanesi eşleşdi Şikayet 
5.2.2016 15:59:38    
Misafir  Benim ben eminin yaptıklarımdan arkadaş Şikayet 
5.2.2016 21:56:07    
Misafir  Silahtan kaç tane eşleşti onada yorum yazar mısın 80 tane eşleşti diyen arkadaş Şikayet 
5.2.2016 21:57:04    
   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:29:16   Yorum Yap    
                   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:21:39   Yorum Yap    
               
Misafir  Sen cevap anahtaribi yaz karsilastiralim kardes Şikayet 
5.2.2016 11:23:38    
   
   tolgailgim
A KİTAPÇIĞINI KOMPLE ÇÖZEBİLENLER VARMI ARKADAŞLAR KARŞILAŞTIRMA YAPALIM.  Şikayet 
5.2.2016 11:21:04   Yorum Yap    
                   
   Murat16
Cumamız mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bursadan selam sevgi ve saygıyla..  Şikayet 
5.2.2016 07:30:52   Yorum Yap    
               
Misafir  ALLAH razı olsun kardeşim. Şikayet 
5.2.2016 09:31:22    
   
   Burkral
Benim ilk sınavım 88 netim var kim ne derse desin arkadaş eğer bir eksik olsun yine de itiraz ederim 15 gün boyunca 3 saatlik yol mesafesi ile o kursa gidip geldim. 1 ay kafamı kitaptan kaldırmadan gece gündüz çalıştım 1 yanlışım bile olsa itiraz ederim önemli olmak sınavı geçmek evet ama sonuçta biz emek veriyoruz o sınav için gözümüzü kırpmadan çalışıyoruz. Elbette bizim halkımız güzel bir puanla geçmek.  Şikayet 
5.2.2016 04:26:35   Yorum Yap    
               
Murat16  Hayırlı olsun kardeşim. Hepimiz çok çalıştık. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah. Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun. Şikayet 
5.2.2016 07:09:53    
   
   Ökmennn
Silah 5.2 yaptım sorularda sinirdayim net 25 sorunun sadece cevabı ni verecek koca.yürekli bir arkdasim varmı? Simdiden cok tesekkur ederim  Şikayet 
5.2.2016 02:26:05   Yorum Yap    
               
Ökmennn  B kitapcigi Şikayet 
5.2.2016 02:27:13    
   
   melahat9
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk görenin müdahalesi
E) Korunan kişiyi kapatma
 Şikayet 
5.2.2016 02:23:18   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
onur.kalafat  bunun cevabı A ..tehlike anında beşli korumaya geçilmez, beşli koruma bütün korumaların 90 derecelik açılara saçılması demek.. Şikayet 
5.2.2016 03:12:09    
onur.kalafat  tehlike anında.. tehlikeyi otamatik olarak algılarsınız yani farkedersiniz, sonra haber vermeniz gerekir, ve müdahale edip konunan kişiyi kapatmalısınız.. yani cevap A Şikayet 
5.2.2016 03:14:15    
Misafir  tehlike aninda 5li korumaya gecerek ters istikamet kacis yapilir. a şıkkıyla alakasi yok. koruma konularina bakiyorum en yakin cevap tehlikeyi ilk gorenin mudahalesi. cunku tehlikeyi ilk goren koruma haber verir . Şikayet 
5.2.2016 03:22:27    
Murat16  5 li korumaya geçmedir bence.çünkü bağır kapla kaçır işlemlerinden sonra en mantıklı seçebek bu.cevap a Şikayet 
5.2.2016 07:14:17    
Misafir  Cevap A sikkiydi Şikayet 
5.2.2016 11:48:51    
   
   Ökmennn
Arkdaslar ilk silah sorusu cevabı kirikkale mi yoksa Canik mi ?  Şikayet 
5.2.2016 02:12:27   Yorum Yap    
               
unıTS  kırıkkale
Şikayet 
5.2.2016 09:31:17    
Misafir  Arkadaşlarsorunun ccevabı nuri killigil int arastirmali vekurs oonaylı cevap araştırın internetten Şikayet 
5.2.2016 10:56:40    
Misafir  1. dünya savasındaki bir olay bu. Nuri kıllıgil olacakmış ne yazık ki Şikayet 
5.2.2016 15:06:55    
   
   öööz
Bu şekilde yazıyor her yer!!!
Silahlı Özel Güvenlik Sınav Notu Hesaplaması
Silahlı Özel Güvenlik sınav notu hesaplaması 3 aşamada bakılmaktadır. Silahlı Özel Güvenliklere sınavda toplamda 125 soru (100 Temel Eğitim Sorusu 25 Silah Sorusu) ve 5 atış şeklinde olmaktadır.
100 soruluk Temel kısımdan her halükarda 60 ve üstü puan almanız gerekmektedir. 60 altında puan alırsanız, silahlı kısımdan da kalmış olursunuz.
25 soruluk Silah puanınız ve 5 Atışlık silah atış puanınızın ortalaması 50 ve üstü olması gerekmektedir.
Son aşamada 3 aşamadaki puan toplamınızın en az 120 olması gerekmektedir.
Örnek : 70 + 30 + 20 = Ortalama 60 Silahlı olarak geçer.
Örnek : 65 + 22 + 30 = Silahsız olarak geçer. Tekrar silah kısmından sınava girer.
Örnek : 59 + 20 + 50 = Sınavdan tamamen kalmış olur. Sınava tekrar girmesi gerekir.
 Şikayet 
5.2.2016 00:58:03   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sitedeki hesaplama motorunda bike silahlidan 50 almalisiniz diyo 49 yaptiginda. 60 ne alaka. temel 100luk sinavdan 50 baraj. mesela sinavdan 50 aldi atıştanda 5 de 5 yaptı silah sorusundanda 10 dogru yaparsa geciyo Şikayet 
5.2.2016 01:02:16    
öööz  silahsızda en az 60 almak gerek o tamam ama silahsızda da aynısı olması gerekiyor, ama burdaki hesaplamada en 50 almak yetiyor diyor? Kesin bilgisi olan yok mu işte onu sordum???? Şikayet 
5.2.2016 01:04:52    
öööz  silahsızda en az 60 almak gerek o tamam ama silahlıda da aynısı olması gerekiyor, ama burdaki hesaplamada en 50 almak yetiyor diyor? Kesin bilgisi olan yok mu işte onu sordum???? Şikayet 
5.2.2016 01:05:37    
Misafir  bunu hukuk hocasi bile soyledi derste bize silahlilarin temel egitim sinavindan 50 almagerekiyo ortalamasinin 60 olmasi gerekiyo Şikayet 
5.2.2016 01:07:01    
Seküriti  Kesin bir bilgiyse çok sevinirim Silahtan 80puan garanti çünki. Temel sorulardanda en az 60 alırım gibi gözüküyor ama yinede altında olupta süpriz yaşamak istemiyorum. Şikayet 
5.2.2016 01:16:14    
   
   sarper
94.Aşağıdakilerden hangisi yakın koruma
görevi ifa eden özel güvenlik
görevlilerinin yürüyüş düzenlerinden
değildir?
A) Dörtlü koruma (açık V düzeni)
B) Tekli koruma
C) İkili koruma
D) 7?li koruma (serpme)
E) Üçlü koruma
 Şikayet 
5.2.2016 00:45:06   Yorum Yap    
               
Misafir  d sıkkı 7 li koruma serpmekoruma dye bi yürüyüş düzeni yoktur Şikayet 
5.2.2016 00:47:35    
   
   sarper
100. Aşağıdakilerden hangisi ?Kapalı
Yer Toplantıları?nın avantajlarından
birisi değildir?
A) Bu toplantılar girişlerin sınırlı olduğu,
davetiye ile girilen toplantılardır
B) Güvenlik riski olmadığından koruma
yapmaya gerek yoktur
C) Kapalı alan rahat ve güvenli bir şekilde ön
kontrolü yapılabilir
D) Güvenliği tehdit edecek noktalar fazla
yoktur
E) Alternatif acil çıkışlar rahat kontrol
edilebilir
 Şikayet 
5.2.2016 00:35:50   Yorum Yap    
               
Misafir  b şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:47:55    
Misafir  risk herzaman vardir cevap b Şikayet 
5.2.2016 00:48:41    
   
   murtaza31
26.Radyoaktif madde üreten bir tesisin
girişinde üniformalı ve sabit olarak
görev yapan özel güvenlik görevlisi
Ali?nin görevi ne olarak tanımlanır?
A) Devriye hizmeti
B) Müracaat hizmeti
C) Kontrol noktası
D) Yaya devriye
E) Emanet hizmeti
 Şikayet 
5.2.2016 00:15:35   Yorum Yap    
               
mire  c olması lazım sen ne yaptın Şikayet 
5.2.2016 00:22:23    
Misafir  kontrol noktasi Şikayet 
5.2.2016 00:23:26    
Misafir  tabiki kontrol noktası Şikayet 
5.2.2016 10:02:07    
Misafir  sabit diyorsa noktayı yapıştırın arkadaş... Şikayet 
5.2.2016 15:08:08    
   
   Elif44
43.X-Ray cihazı ile aşağıdakilerden hangisi
yapılamaz?
A) Çanta içerisindeki nesnelerin
görüntülenmesi
B) Bagaj içerisindeki tehlikeli maddelerin
tespiti
C) Bagaj içerisindeki patlayıcı maddelerin
tespiti
D) Şahısların üzerindeki metal maddelerin
tespiti
E) Bagajların hızlı bir şekilde kontrolünün
sağlanması
bu soruyu bılen varmııı ?
 Şikayet 
5.2.2016 00:07:55   Yorum Yap    
               
Seküriti  Cevap D. X-Ray cihazından çantalar vs. geçer. şahıslar kapı dedektöründen geçer. Şikayet 
5.2.2016 00:27:39    
sarper  a şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:35:20    
Seküriti  sarper X-Ray cihazının ana görevi zaten çanta içini görmek neyin kafası bu ? Şikayet 
5.2.2016 00:37:16    
TAYYİP  Sütlü köpüklü kafası Şikayet 
5.2.2016 03:06:15    
Misafir  x ray cihazı eşyaları incaler şahıs giremez ve metalleri bulamaz Şikayet 
5.2.2016 10:03:37    
   
   Silahsız kuvvett
44.Metal dedektörler ile ilgili olarak
aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Metal dedektörlerin ayarlanma işlemine
kalibrasyon denir
B) Metal dedektörler ısı ve ışık miktarını
algılayabilirler
C) El dedektörlerinin çalışma prensipleri
metal kapı dedektörleri ile aynıdır
D) Metalle karşılaştıklarında sesli veya ışıklı
uyarı sinyali verirler
E) Plastik maddeleri tespit edemezler
bilir kişi cevaplayabılırmı
 Şikayet 
5.2.2016 00:05:22   Yorum Yap    
               
Seküriti  Cevap B. ısı ve ışığı algılayamazlar. Şikayet 
5.2.2016 00:29:22    
Misafir  b yaptım bunu bn Şikayet 
5.2.2016 00:29:24    
Erkan Terzi  beyler bayanlar saçmalamayın plastik adı üzerinde plastik maddeleri nasıl algılasın metal dedektörler ????? Şikayet 
5.2.2016 17:34:53    
Erkan Terzi  www.bayar.edu.tr/besergil/1_isin_dedektorleri.pdf
en üsta bakın
Şikayet 
5.2.2016 17:36:20    
   
   Sİlahsız kuvvet
44.Metal dedektörler ile ilgili olarak
aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Metal dedektörlerin ayarlanma işlemine
kalibrasyon denir
B) Metal dedektörler ısı ve ışık miktarını
algılayabilirler
C) El dedektörlerinin çalışma prensipleri
metal kapı dedektörleri ile aynıdır
D) Metalle karşılaştıklarında sesli veya ışıklı
uyarı sinyali verirler
E) Plastik maddeleri tespit edemezler
Bilir kişi cevaplıyabılırmı
 Şikayet 
5.2.2016 00:03:32   Yorum Yap    
               
Misafir  Metal dedektör isi ve ışık algilayamaz Şikayet 
5.2.2016 02:28:33    
   
   MİRE
4.Kan basıncında düşme, hızlı ve zayıf
nabız, hızlı ve yüzeysel solunum, ciltte
soğukluk ve solukluk, endişe ve
huzursuzluk, baş dönmesi, bilinç
seviyesinde azalma neyin belirtileridir?
A) Şok
B) Koma
C) Senkop
D) Dislokasyon
E) Enjeksiyon
A YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:57:56   Yorum Yap    
               
Misafir  a şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:24:34    
   
   Silahsız kuvvet
46.Güvenlikte kullanılan biyolojik
sistemler nelerdir?
A) Buhar dedektörleri
B) Köpekler
C) X-Ray cihazları
D) Telsizler
E) Güç Kaynakları
Çok acil ve doğru cevap lutfen
 Şikayet 
4.2.2016 23:54:02   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
sarper  Biyolojik sistemler köpeklerdir. Şikayet 
5.2.2016 00:44:04    
Murat16  Cevap b köpekler. Allah aşkına x ray biyolojik sistemmi? Şikayet 
5.2.2016 00:46:15    
orhan 1  biyolojik deniyor yani koku alma ile ilgili bir soru cecap köpekler
Şikayet 
5.2.2016 02:32:09    
Misafir  çok saçma bi soru
Şikayet 
5.2.2016 03:49:25    
ayazzz  arkadaslar haklı kardes bende x ray yaptım sonradan tak dedi kafa köpekler dogru Şikayet 
5.2.2016 10:39:01    
   
   MİRE
22.Aşağıdakilerden hangisi devriyenin
temel amaç ve fonksiyonları olarak
sayılamaz?
A) Suç işleme eğiliminde olan kişileri
caydırmak
B) Yardım isteyenlere ve olay mağdurlarına
yardım etmek
C) Mevcut kamu düzenini korumak
D) İşlenmiş olan suçların izlerini görebilmek
E) Adli kontrol işlemlerini takip etmek
E YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:49:09   Yorum Yap    
               
Misafir  e yaptim Şikayet 
5.2.2016 00:25:56    
Selinnnghg  B olacak Şikayet 
5.2.2016 09:54:05    
Misafir  kesinlikle E neden derseniz adli işleri genel kolluk yapar
Şikayet 
5.2.2016 10:17:37    
ayazzzz  kamu düzenini korumak yanlıs yanı c sıkkı sınav acıklanınca görürsünüz sonucları :) Şikayet 
5.2.2016 10:40:43    
   
   mire
.Olay yerine gelen ilk ekibin yapmaması
gereken davranış aşağıdakilerden
hangisidir?
A) Olay yerinin çevre güvenliğini sağlanması
B) Olay yerinden kalabalığın uzaklaştırılması
C) Olayın şüphelilerinin yakalanması ve
koruma altına alınması
D) Yaralıların sağlık kuruluşuna sevk
edilmesi
E) Talep edenlere olay hakkında bilgi
verilmesi
E YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:45:40   Yorum Yap    
               
Murat16  Cevap e doğru Şikayet 
5.2.2016 01:10:17    
ayça
  e yaptım
Şikayet 
5.2.2016 08:03:35    
Misafir  her gelene veya talep edelere bilgi verilirmi cevap E Şikayet 
5.2.2016 10:20:04    
   
   mire
6.El koyma tutanağı düzenlenirken
aşağıdakilerden hangisi aranmaz?
A) El konulan eşyanın cins, marka, model,
numara ve ölçü gibi benzerlerinden
ayırmaya yeterli bütün nitelikleri
B) Davacı ve mağdur ile şüphelinin açık
kimlikleri
C) Görevli, davacı, şüpheli ve tanıkların
imzaları yer alır
D) Olayın tarih ve saati yazılır
E) Tutanak mutlaka bilgisayar ortamında
yazılmalıDIR
CEVAP NEE
 Şikayet 
4.2.2016 23:44:13   Yorum Yap    
               
orhan 1  el ilede yazılır cevap e şıkkı Şikayet 
5.2.2016 02:35:44    
Misafir  kesinlikle A Şikayet 
5.2.2016 10:43:11    
tolgailgim  Misafir kardeş amacın ne senin doğru cevap a olurmu hiç ? Şikayet 
5.2.2016 11:11:15    
   
   mire
Metal dedektörler ile ilgili olarak
aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Metal dedektörlerin ayarlanma işlemine
kalibrasyon denir
B) Metal dedektörler ısı ve ışık miktarını
algılayabilirler
C) El dedektörlerinin çalışma prensipleri
metal kapı dedektörleri ile aynıdır
D) Metalle karşılaştıklarında sesli veya ışıklı
uyarı sinyali verirler
E) Plastik maddeleri tespit edemezler
CEVAP NEDİR ??
 Şikayet 
4.2.2016 23:42:56   Yorum Yap    
               
Misafir  b bnce Şikayet 
5.2.2016 00:31:20    
Selinnnnnnghg  Metal dedektör biseyle karsilasnca sinyal veryomu veryo.. Ama ps
Lastiklari alqilayamaz
Şikayet 
5.2.2016 09:55:49    
Misafir  Selin soruyu oku yanlıştır diyo zaten Şikayet 
5.2.2016 11:01:13    
   
   mire
Radyoaktif madde üreten bir tesisin
girişinde üniformalı ve sabit olarak
görev yapan özel güvenlik görevlisi
Ali?nin görevi ne olarak tanımlanır?
A) Devriye hizmeti
B) Müracaat hizmeti
C) Kontrol noktası
D) Yaya devriye
E) Emanet hizmeti
C YAPANLA
 Şikayet 
4.2.2016 23:41:42   Yorum Yap    
               
Misafir  kontrol noktası tabiki Şikayet 
5.2.2016 10:42:01    
   
   mire
7. Çevre güvenliğini sağlamak amacıyla
aşağıdakilerden hangisi kullanılmaz?
A) X-Ray cihazı
B) Kapalı devre televizyon sistemi
C) Tel örgü
D) Duvar
E) Demir parmaklık
CEVAP A HER HALDE
 Şikayet 
4.2.2016 23:41:03   Yorum Yap    
               
orhan 1  x-ray cihazı kullanılamaz Şikayet 
5.2.2016 02:37:41    
Misafir  TABİKİ A dır Şikayet 
5.2.2016 10:44:17    
   
   er
B KİTAPCIĞIN SİLAH CEVAPLARINI BİLEN PAYLAŞABİLİRMİ  Şikayet 
4.2.2016 23:40:35   Yorum Yap    
               
Sevdee  Arkadaslar soru kitapcgını sayfadan bulamadm bit link atarmsnz Şikayet 
4.2.2016 23:53:27    
   
   mire
Biyometrik cihazlar aşağıdakilerden
hangisini yapamaz?
A) Retina tarama
B) Yüz tanıma
C) Parmak izi doğrulama
D) Ses doğrulama
E) Metal cisimleri doğrulama
bu sorunun cevabı ??
 Şikayet 
4.2.2016 23:37:59   Yorum Yap    
               
Seküriti  Cevap E. Şikayet 
5.2.2016 00:32:21    
Misafir  biyometrik cihazlar insan vücuduyla alakalıdır metal cisimlerle değil cevapda E dir
Şikayet 
5.2.2016 10:51:14    
   
   mire
Yangının radyasyonla (dalgalar
yoluyla) yayılmasını önlemek için
aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
A) Yangın yerinin civarındaki duvarları
soğutmalıdır
B) Yangın yerinin tüm kapıları kapatılmalıdır
C) Yanıcı maddeleri ortamdan çıkartmalıdır
D) Tüm elektrik kesilmeli (kapatılmalıdır)
E) Yangın mahallinin sigortasından lokal
elektrik kesilmelidir
E YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:37:12   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Selinnnnnnghg  E yaptm ve bu soruyu cozmustm Şikayet 
5.2.2016 09:57:10    
orhan 1  sevgili selin yangının söndürülmesini sormuyor radyasyonla yayılmasının önlenmesini soruyor müdahale olsa idi cevabın doğruydu Şikayet 
5.2.2016 10:40:39    
Afyonlu   Selin elektrik mahalli yani ana sigorta dan kesilir. Ve butun sorun ortadan kalkar. Yani cevap E. INSALLAH DİĞER DOGRULARINDAN KURTARIRSIN Şikayet 
5.2.2016 11:12:31    
tolgailgim  Arkadaşlar radyasyonla yayılım diyor farkındaysanız yani yayılımla başlayan yangınlara onlem amaçlı olarak civarı ıslatırsınız. Yangının dış cephede çıktığını düşünün bu cephede oluşan ısı yan binayıda yakacaktır ısı ile. Şikayet 
5.2.2016 11:13:26    
Misafir  biz buna konveksiyonel dağılım yani yükselerek yayılma dioruz. Burada engel için kapılar kapılır ortam oksijensiz bırakılır ve yayılım önlenir. Cevap B Şikayet 
5.2.2016 15:12:30    
   
   mire
.İletişimde kaynak, kişinin güvenilirliği
açısından neden önemlidir?
A) Çift yönlü iletişimi olanaklı kılar
B) Mesajın doğruluğunu sorgulamaya izin
verir
C) Empatik düşüncenin gelişimini sağlar
D) İletilen bilginin doğruluğuna inanmayı
kolaylaştırır
E) Motivasyonu artırır
cevap nedir ?
 Şikayet 
4.2.2016 23:35:36   Yorum Yap    
               
Misafir  a bnce Şikayet 
5.2.2016 00:31:49    
Misafir  b şıkkı dogru cevap Şikayet 
5.2.2016 00:36:13    
Murat16  Iletisim de güvenilirlik inanılırlığı getirir. Buda mesajın doğru olduğuna inanmayı saglar. Doğru yanıt d. Şikayet 
5.2.2016 00:48:58    
Bronz 1991  Arkadaşla bu siteden test cozdunuzmu vee karşılaştığınız sorunlar ciktimi bende 27 martta sinava giricegim Şikayet 
5.2.2016 23:19:54    
   
   mire
Spor ve sanatsal etkinlikler gibi ortak
bir ilgi alanı bulunan insanların bir
araya gelerek oluşturdukları
topluluklardır. Tanımı yapılan bu
topluluk hangi kalabalık türüdür?
A) İfade kalabalığı
B) Tesadüfi kalabalıklar
C) Kızgın, saldırgan kalabalıklar
D) Dinleyici kalabalıklar
E) Önceden planlanmış toplantılardaki
kalabalıklar
BUNUN CEVABI NEDİR
 Şikayet 
4.2.2016 23:34:54   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
orhan 1  arkadaşlar konferans veya toplantı demiyor spor ve sanatsal etkinlik bence cevap B her şey dilediğiniz gibi olur inşallah Şikayet 
5.2.2016 10:43:48    
Misafir  spor ve sanatsal etkinliler *planlanmış bir olaydır öbürküler tesadüfidir cevap E dir Şikayet 
5.2.2016 10:54:04    
Misafir  Orhan sen maçlara yada bi konsere tesadüfen mi gidiyorsun önceden günü ve saati belli olan yere gidiyosun Şikayet 
5.2.2016 11:04:28    
Misafir  burada ortak bir amaç söz konusu farkındaysanız. Önceden planlanmış ve kurgulanmış bir durum. O yüzden cevap E Şikayet 
5.2.2016 15:14:40    
taskin  cavap A olcak Şikayet 
6.2.2016 01:37:51    
   
   mire
Aşağıdakilerden hangisi korunan kişi ile
ilgili bilinmesi gerekli hususlardan
değildir?
A) Aylık geliri
B) Kişinin aldığı tehditler
C) Yaşam tarzı, alışkanlıkları
D) Hastalıkları, acil durumda yapılması
gerekenler
E) Kan grubu
A yapanlar
 Şikayet 
4.2.2016 23:34:13   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  neden e şıkkı selin hanımcım matıken korudugun kişiye bişey oldu ve acılen kan gerek ama sen kan gurubunu o an bılmıyorsun cok yazık ! Şikayet 
5.2.2016 00:03:14    
Misafir  A sikki olmasi lazim Şikayet 
5.2.2016 00:13:13    
Misafir  kesin net cevap A dır Şikayet 
5.2.2016 10:55:18    
tolgailgim  Selin hanım gördüğüm kadarı ile çoğu soruda çelişkiye düşmüşsünüz umarım sınavı kazanırsınız Şikayet 
5.2.2016 11:15:37    
Afyonlu   Tabiki A Aylik geliri kimseyi baglamaz Şikayet 
5.2.2016 11:18:45    
   
   mire
Aşağıdakilerden hangisi korunan kişiyi
küçük düşürmeye yönelik saldırıdır?
A) Silahlı saldırı
B) Bıçakla saldırı
C) İntihar saldırısı
D) Linç girişimi
E) Ayakkabı fırlatmak
E YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:33:43   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  e doğru Şikayet 
4.2.2016 23:39:03    
sarper  e şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:04:09    
Misafir  E sıkkı evt Şikayet 
5.2.2016 00:14:16    
Misafir  E dir Şikayet 
5.2.2016 10:56:06    
tolgailgim   E Şikayet 
5.2.2016 11:15:51    
   
   mire
Aşağıdakilerden hangisi zor
kullanmanın en son aşamasıdır?
A) Silah kullanma
B) Bedeni kuvvet kullanma
C) Göz yaşartıcı gaz kullanma
D) Polis köpeklerini kullanma
E) Basınçlı su kullanma
A YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:33:23   Yorum Yap    
               
Misafir  A doğru Şikayet 
4.2.2016 23:38:38    
sarper  silah kullanma Şikayet 
5.2.2016 00:04:57    
Misafir  a dır
Şikayet 
5.2.2016 10:57:46    
tolgailgim   a Şikayet 
5.2.2016 11:16:11    
Misafir  Bence b dir Şikayet 
5.2.2016 19:11:42    
   
   mire
. Aşağıdakilerden hangisi ?Kapalı
Yer Toplantıları?nın avantajlarından
birisi değildir?
A) Bu toplantılar girişlerin sınırlı olduğu,
davetiye ile girilen toplantılardır
B) Güvenlik riski olmadığından koruma
yapmaya gerek yoktur
C) Kapalı alan rahat ve güvenli bir şekilde ön
kontrolü yapılabilir
D) Güvenliği tehdit edecek noktalar fazla
yoktur
E) Alternatif acil çıkışlar rahat kontrol
edilebilir
B YAPANLAR
 Şikayet 
4.2.2016 23:33:02   Yorum Yap    
               
Misafir  Doğru B Şikayet 
4.2.2016 23:38:03    
sarper  doğru cvp nedir ? ya b yada d bence Şikayet 
5.2.2016 00:09:34    
   
   mire
Aşağıdakilerden hangisi sözsüz
iletişimde mesaj iletmek için kullanılan
kanallardan biri değildir?
A) Göz hareketleri
B) Kelimeler
C) Dokunma
D) Alçak koltuk
E) Kişilerarası mesafe
cevap D her halde
 Şikayet 
4.2.2016 23:32:27   Yorum Yap    
               
Misafir  Sözsüz diyor... sözleri neyle kurarsın kelimelerle.cevap B Şikayet 
4.2.2016 23:36:54    
Misafir   b Şikayet 
4.2.2016 23:39:21    
   
   mire
78.Aşağıdakilerden hangisi kolektif
davranışın özelliklerinden değildir?
A) Kültürel normların ve sosyal ilişkilerin
kuralları kesinlikle işlemez
B) Etkileşim ve etkilenme son derece
yüksektir.
C) Grup bağımlılığı geçici ama çok
kuvvetlidir.
D) Spontane hareketler çıkar ve kontrol
edilemez hale gelir
E) Kolektif davranışların kontrol altına
alınması daha kolaydır.
bu sorunun cevabı nedir
 Şikayet 
4.2.2016 23:28:57   Yorum Yap    
               
Misafir  bence D Şikayet 
4.2.2016 23:31:20    
Misafir  cevağ E Şikayet 
5.2.2016 08:38:37    
Misafir  cevap D... kollektif davranış ortak bir payda çerçevesinde buluşulmuş bir platform hareketi olarak nitelendirilebilir. O yüzden spontane olması zor kontrolsuz olması ise imkansızdır. Şikayet 
5.2.2016 15:17:24    
   
   mire
4.Özel güvenlik görevlisi tutanak, rapor
vb. yazarken aşağıdakilerden hangisine
daha çok önem vermelidir?
A) Sayfa düzenine
B) Sorular sorup cevaplamaya
C) Anlaşılırlığa
D) Harflerin büyüklüğüne
E) Şüphe uyandırmaya
c yapanlar
 Şikayet 
4.2.2016 23:27:41   Yorum Yap    
               
Misafir   Anlaşılırlığa Şikayet 
4.2.2016 23:29:15    
sarper  c şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:10:54    
Dogrular  (C)doğru Şikayet 
5.2.2016 06:39:01    
Misafir  c doğru Şikayet 
5.2.2016 10:58:41    
   
   mire
.Dünya Sağlık Örgütü (WHO)?nun
kullanıcılarda ruhsal, davranışsal ve
bilişsel değişikliklere yol açan maddeleri
tanımlamak için kullandığı ifade
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Uyuşturucu bağımlılığı
B) Uyarıcı bağımlılığı
C) Halüsinajörler
D) Depresantlar
E) Madde bağımlılığı
cevap nedir arkadaşlar
 Şikayet 
4.2.2016 23:26:42   Yorum Yap    
               
Misafir   Madde bağımlılığı Şikayet 
4.2.2016 23:28:20    
sarper  e şıkkı Şikayet 
5.2.2016 00:11:25    
Dogrular  madde bağımlılığı Şikayet 
5.2.2016 06:36:29    
Afyonlu   Tabiki de depresant lar insanlar uzerinde degisiklik yapan insanlari kullandiklari gunden itibaren saldirgan ve davranis bozukluğu na yol acan ilaclarin tumunun adi depresan antidepresan psikolojik ilaclarin tumunun adi. YANI CEVAP D ARKADASLAR BILGINIZE Şikayet 
5.2.2016 11:29:37    
Cerenn  Ilac demiyor. Dogru cevap e Şikayet 
5.2.2016 13:40:05    
   
   mire
5.Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerde aynı
etkiyi elde etmek için kullanıcıların her
seferinde daha fazla miktarda maddeye
ihtiyaç hissetmesi hali aşağıdakilerden
hangisi ile ifade edilir?
A) Tolerans
B) Bağımlılık
C) Alışkanlık
D) Yoksunluk
E) Tutkunluk
A şıkkı yapan varmı
 Şikayet 
4.2.2016 23:25:58   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
Murat16  Cevap tolerans. Misafir sen kitap açmadan geldin sınava herhalde..o tolrran bu tolerans değil. :)) Şikayet 
5.2.2016 00:53:22    
orhan 1  cevap yoksunluk çünkü doyuma ulaşmadığından doz yükseltiyor bağışıklığı tamamlamak istiyor Şikayet 
5.2.2016 02:43:29    
Dogrular  Kişinin istek ve arzusu uyuşturucuyla vazgecememe isteği arttırma yoksunluktur .. Şikayet 
5.2.2016 06:35:34    
Murat16  Yoksunluk arttırma değildir. Maddenin bulunamadığında vücufun maddeyi istemesidir.burda yeterli doyuma ulaşmak için arttırılan miktar diyor. Çok zor değil açın notlarınızı bakın.cevap tolerans.. Şikayet 
5.2.2016 07:19:32    
sibeltuana  cevap toleranstır arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 13:37:21    
   
   mire
Özel güvenlik görevlilerinin görev
sürecinde aşağıdaki kişilerden hangisi
ile başarılı iletişim kurması diğerlerine
nazaran daha az önemlidir?
A) Genel kolluk görevlileri
B) Ekip üyeleri
C) Müşteriler
D) Kurum çalışanları
E) Seyyar satıcılar
cevap E her halde
 Şikayet 
4.2.2016 23:24:56   Yorum Yap    
               
İSİMSİZ  % 100 EEE Şikayet 
4.2.2016 23:26:54    
Misafir  eeeeee
Şikayet 
5.2.2016 10:59:55    
   
3891  yorumdan 100  yorum görüntüleniyor
 
           
 
 
                           
                           






                           




 
EN ÇOK OKUNANLAR
 aktif AÖF Kredili Sistem Sınıf Geçme, Puan Not hesaplama
 80604  kez okundu.

 aktif 62. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
 32687  kez okundu.

 aktif 59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
 27559  kez okundu.

 aktif Devlet memurlarında bir kurumdan başka kuruma geçiş nasıl yapılır?
 20338  kez okundu.

 aktif Sınavsız geçiş sistemi ile ilgili herşey
 17281  kez okundu.

 aktif Stajyer Ehliyet Dönemi Başladı
 14897  kez okundu.

 aktif Sınavsız Geçişte Seçilecek Bölümler
 12151  kez okundu.

 aktif Açık Lise AÖL Çıkmış Tüm Sorular
 10965  kez okundu.


YENİ ÜYELERİMİZ
aktif   kuzeyli28
aktif   kuzeyli
aktif   Sessiz Yolcu
aktif