sinav-soru-cevap-cozum-test-cikmis-sorular-ozel-guvenlik-ogg-motorlu
Ana Sayfa Forum Online Sorular Hakkımızda Komik Sorular İletişim Profilim Site Haritası      
 
                 Açıköğretim
                Özel Güvenlik
                 Ehliyet
                 Diyanet 
                 Açık Lise
                Polis Akademisi
                 Polis Koleji
                 POMEM
                 PMYO
                 İlkokul Programı


   
     
     Diyanet Soruları
     Kom.Yrd._soruları
     ÖGG Soruları 
     Açıköğretim Fakültesi Soruları 
     Ehliyet Soruları
     ÖMSS Soruları 
     Açıköğretim Lisesi Soruları
     İngilizce Soruları
 
 
     AÖF Kredili sistem not hesaplama programı 
 

 
 SHOW STAR
TNT TNT
Açık Lise
  madde Özel Güvenlik Sınavı ONLİNE sorular  
  madde Diyanet yeterlilik sınavı ONLİNE sorular  
  madde Güncel Sınav Bilgileri
  madde OSYM 2013 Sınav Takvimi
  madde Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınav Takvimi
  madde Ehliyet Sınavı Puan Hesaplama
  madde SBS Puan hesaplama
_____________________________
  madde VİDEOLAR  
  madde SBS 2008 Matematik Çözümleri Videolu
  madde 2007-2008-2009-2010 KPSS Matematik soru çözümleri
  madde SBS Nedir?
  madde AÖF Soru İndirme Yöntemi
  madde 2011 SBS Sınavı Soru ve çözümleri (İtalyanca dahil)
_____________________________
  madde Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) Puan Hesaplama yeni  
  madde Özel Güvenlik sınavı soruları CEVAPLARI   
  madde Özel Güvenlik Görevlisi sınavı soruları heryerde var ancak cevapları sadece sitemizde bulunmaktadır.
_____________________________
 
 

YAKIN TARİHLİ SINAVLAR

13.02.2016 / 2016/MTSKS
Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı
     Sınava 5 gün kaldı
14.02.2016 / 2016/BİLSEM
Bilim Sanat Merkezi Öğrenci Seçme Sınavı
     Sınava 6 gün kaldı

MÜRACAAT SÜRESİ DEVAM EDEN SINAVLAR

27.03.2016 / 2016-YDS İlkbahar
YDS İlkbahar Dönemi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi)
Müracaat için son gün :15.02.2016
           Son 7 gün
03.04.2016 / 2016-ALS
Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı
Müracaat için son gün :22.02.2016
           Son 14 gün
* Dikkatimizden kaçan sınav varsa lütfen İletişim linkinden  bildiriniz 


EN SON YAPILAN YORUMLAR  
  aktif   Misafir
çok yanlısı yok ortalama 65-70 arası dogrun var kardeş zaten soru işaretlı olanlar hatırlamadıklarım ve yanlıs olanlar yazmıs devamı...
8.2.2016 22:51:53  Özel

  aktif   asda
Bugun kursla konustum 2 sınden gecersen barajı sadece atıstan girersin dedi.Bi hatamı var acaba yada yanlıs mı bılgı verdıler. devamı...
8.2.2016 22:51:31  Özel

  aktif   Mehtap 22
Tamam arkadaşlar sağolun korkuttunuz beni ya : ) devamı...
8.2.2016 22:46:48  Özel

  aktif   asda
Degişik bişey inanın ben buz kestim.Polise diyorum şaka mı bu nedir birde en son girdim atışa rahat olsun diye ama demek nasip degilmiş bundada hayır vardır. devamı...
8.2.2016 22:44:51  Özel

  aktif   asas
kalırsın dostum malesef en az 2 atıs olmalı 3 sıvanın ortalaması 60 puan etmeli
devamı...

8.2.2016 22:42:48  Özel

  aktif   Misafir
ONUR SIKLARIN NIYE CAVAP ANAHTARCIKLARI YOK KARDES
devamı...

8.2.2016 22:38:51  Özel

  aktif   Fbfb
Arkadaşlar ince hesaplamalarıma göre 67 temel 21 silah 1 atış yaparsanz silahlı geçiosunuz devamı...
8.2.2016 22:34:40  Özel

  aktif   katiparkadaş
Acil yardımcı olabilirseniz... devamı...
8.2.2016 22:30:44  MEMUR

  aktif   ELİFCAN07
Misafir kardes benım kac netim vardır sence devamı...
8.2.2016 22:28:45  Özel

  aktif   Selll
B kitabina devamı...
8.2.2016 22:20:55  Özel

  aktif   Misafir
meral sen kesın kaldın demedı deme devamı...
8.2.2016 22:16:11  Özel

  aktif   Meral7
Almira 63 dogrun var asagı yukarı elifcan 88 de sende cıkıyo asagı yukarı devamı...
8.2.2016 22:14:49  Özel

  aktif   katiparkadaş
A adliyesinde katip olarak çalışıyorum. B ilçesine nüfus müdürlüğüne geçmek istiyorum. nüfusa geçmek için il nüfus müdürlüğüne dilekçe vermem gerektiğini biliyorum fakat bu süreçte kimlerden muvafakat devamı...
8.2.2016 22:13:17  MEMUR

  aktif   Misafir
sınırda daha dogrusu ama çok yanlışı var. devamı...
8.2.2016 22:09:32  Özel

  aktif   Misafir
coskun a büyük ihtimal kaldı devamı...
8.2.2016 22:09:12  Özel

   

23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı

   23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı          23 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak olan 59.Özel Güvenlik (ÖGG) ve 35. Yenileme sınavına hazırlanmak için sitemiz bulunmaz fırsat.
           Bilindiği gibi özel güvenlik temel eğitim ve yenileme sınavlarında sorulan soruların %60 i, daha önceki sınavlarda çıkmış sorular dan oluşmaktadır.(46-49. sınavlar maalesef epey zordu ve geçmiş sorular daha az çıktı ancak neyseki 50. Sınavda geçmiş sınav sorularından daha çok çıktı ve nisbeten daha kolaydı) Her yeni sınav bir öncekine göre daha zor oluyor ancak bu sizi yıldırmasın son sınavda da daha önceki yıllarda çıkmış sorulardan epey miktarda çıkmıştır.
          Aşağıdaki linke tıklayarak sitemizde hazırladığımız özel sistem ile özel güvenlik sınavına hazırlanabilir ONLİNE olarak soru çözebilirsiniz. Web sayfamızda sadece özel güvenlik sınavı ile ilgili yaklaşık 7500 (ve sürekli artan sayıda) soru bulunmaktadır. 
          Ayrıca Özel Güvenlik sayfamızda, çözdüğünüz soru sayısına göre kaç isabetli atış yapmanız gerektiğini, kaç puan alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Online soru çözümü için aşağıdaki linke tıklayınız.
  
   
  
Sınav giriş belgeleri yayınlandığında . 59. ÖGG Sınav giriş belgesini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

23.08.2015 tarihli 59. Özel Güvenlik Görevlisi sınavı giriş belgesini buraya tıklayarak açılan sayfaya TC kimlik numaranızı ve açılan sayfada bulunan güvenlik kodunu yazarak ulaşabilirsiniz. 

Şu an bu yazıyı okuduğunuza göre sitemize ulaşmışsınız çok şanslısınız.


Sınava hazırlanmak online soru çözmek için tıklayınız...
         
Yine sınavlara hazırlanmak için  özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 1, 2, 3, ... tavsiye ederiz.
Özellikle  silah bilgisi için özel güvenlik sınavı hazırlık ders notları 5 ten slayt gösterisi sayesinde hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla silahın parçalarının öğrenebilir mutlaka görünüz
Başarılar.
Her zaman yayınızdayız sinavsorucevap.com ekibi
 
                 
    İLGİLİ KONULAR
  
2015-2016 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu
Özel Güvenlik Sınav Sonuçları açıklandı.
62. Özel Güvenlik Sınavı Soru ve Cevapları
61. Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı
2015 Komiser Yardımcılığı Sınavı Müracaatları Başladı
59. Özel Güvenlik Sınavı Cevapları Açıklamaları ile birlikte
59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları
29 Ağustos 2015 Ehliyet Sınav Soruları
2015 AÖF Kayıt Tarihleri
59.ÖGG Özel Güvenlik Sinavi 23 Ağustos 2015 Soru ve Cevapları
2015 Özel Okul Teşviği Belli oldu
27 Haziran 2015 tarihli Ehliyet Sınavı Soruları Yayınlandı
2015 KPSS Sınav giriş belgeleri yayınlandı
27 Haziran 2015 Ehliyet (MTS) Sınavı
2015 LYS Sınavı soruları ve cevapları açıklandı
2015 AÖF Tek ders sınavı sınav giriş yerleri açıklandı
2015 AÖF Tek Ders Sınav Tarihi Belli Oldu
23 Ağustos 2015 tarihli 59. ÖGG Özel Güvenlik Sınavı
54.ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları
Özel Güvenlik Sınavında yapılan değişiklikler
 
 Bu haber 8495 kez okundu.     3949 yorum yapıldı
Adı : Üye olmadan yorum ekleyebilirsiniz.
Yorum :
8 - 2 =     
       
   Fbfb
Arkadaşlar ince hesaplamalarıma göre 67 temel 21 silah 1 atış yaparsanz silahlı geçiosunuz  Şikayet 
8.2.2016 22:34:40   Yorum Yap    
               
asas  kalırsın dostum malesef en az 2 atıs olmalı 3 sıvanın ortalaması 60 puan etmeli
Şikayet 
8.2.2016 22:42:48    
   
   Erkan Terzi
Beyler bayanlar bu cevaplar kurstan onaylıdır yanlış olma olasılıgı yok hepsi dogru zaten cevaplara bakın sorulardan mantıksız bi cevapta yok herkes geçer inşallah  Şikayet 
8.2.2016 21:00:03   Yorum Yap    
               
Misafir  Kardeş silahlı soruları n cvplar varmı Şikayet 
8.2.2016 21:26:24    
Misafir  Boş bıraktığı n soruların cvplar ı yokmu Şikayet 
8.2.2016 21:27:38    
Erkan Terzi  Onlardan emin olmadıgım için yazmadım ama kesin dogrular bunlar Şikayet 
8.2.2016 21:34:45    
Misafir  ONUR SIKLARIN NIYE CAVAP ANAHTARCIKLARI YOK KARDES
Şikayet 
8.2.2016 22:38:51    
   
   ELİFCAN07
ARKADASLAR ( A ) KİTAPCIĞI RİCA ETSEM BAKABİLİRMİSİNİZ..  Şikayet 
8.2.2016 20:19:38   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Almira  Aynen kimde : ) Şikayet 
8.2.2016 21:56:22    
Almira   Elifcim karşılaştırdın mı Can ım benim telf sonuçların biraz sıkıntılı görünüyor kontrol edip yorum yazar mısın rica etsem Şikayet 
8.2.2016 21:58:04    
Meral7  Almira 63 dogrun var asagı yukarı elifcan 88 de sende cıkıyo asagı yukarı Şikayet 
8.2.2016 22:14:49    
Misafir  meral sen kesın kaldın demedı deme Şikayet 
8.2.2016 22:16:11    
ELİFCAN07  Misafir kardes benım kac netim vardır sence Şikayet 
8.2.2016 22:28:45    
   
   Elifnur
Bkitapcigi bunlar benim cevaplarim arkadaslar bakabilirmisiniz GECERMIYIM ACABA... 1)A- 2)A- 3)B- 4)E- 5)B-6)C- 7)C- 8)D- 9)A- 10)A- 11)E- 12)C- 13)B- 14)C- 15)A- 16)B- 17)D- 18)E- 19)C- 20)A- 21)C- 22)D- 23)A- 24)B- 25)C- 26)B- 27)E- 28)C- 29)B- 30)B- 31)B- 32)A- 33)E- 34)C- 35)D- 36)D- 37)E- 38)A- 39)E- 40)B- 41)A- 42)E- 43)D- 44)B- 45)E- 46)B- 47)C- 48)E- 49)C- 50)D- 51)E- 52)D- 53)D- 54)C -55)D- 56)B- 57)D- 58)B- 59)A- 60)A- 61)E- 62)E- 63)D- 64)C- 65)C- 66)A- 67)D- 68)C- 69)D- 70)B- 71)D- 72)E- 73)B- 74)C- 75)A- 76)A- 77)C- 78)D- 79)C- 80)C- 81)A- 82)E- 83)A- 84)E- 85)A- 86)B- 87)D- 88)C- 89)C- 90)E- 91)E-92)D- 93)E- 94)E- 95)E- 96)D- 97)B- 98)C- 99)A- 100)D... arkadaslar kendime gore 73dogru cikiyo B kitapcigi olanlar karsilastirabilirlermi rica ediyorum gecermiyim acaba.  Şikayet 
8.2.2016 19:15:31   Yorum Yap    
               
Misafir  65 70 arası Şikayet 
8.2.2016 21:53:48    
   
   coskunnn
1A ARKADAŞLAR B KITAPCIGI SORU İŞARETİ YANLIS OLAN VEYA
2E? HATIRLAMADIKLARIM COK YANLIŞ VARMI KARŞILAŞTIRIN..
3B
4C
5B
6E?
7C
8D
9A?
10A
11C
12C
13B
14A?
15D?
16B
17D
18C?
19D
20E?
21A?
22D
23A
24B
25D?
26B?
27E
28C
29B
30E
31B
32A
33E
34E?
35D
36B
37E
38A
39E
40D
41A
42E?
43D
44B
45E
46B
47B
48E?
49A?
50C
51E
52D
53D
54C
55C?
56D?
57D?
58B
59C
60A
61E
62C
63D?
64C?
65C
66A
67A?
68C?
69D
70B
71D
72E
73D?
74C
75A
76D
77D?
78D?
79C
80C
811
82E
83A
84E
85E?
86B?
87D
88A?
89E
90C?
91E
92E
93D
94E
95E
96C?
97B
98C
99A
100B?
 Şikayet 
8.2.2016 17:26:16   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Misafir  coskun a büyük ihtimal kaldı Şikayet 
8.2.2016 22:09:12    
Misafir  sınırda daha dogrusu ama çok yanlışı var. Şikayet 
8.2.2016 22:09:32    
Selll  B kitabina Şikayet 
8.2.2016 22:20:55    
Mehtap 22   Tamam arkadaşlar sağolun korkuttunuz beni ya : ) Şikayet 
8.2.2016 22:46:48    
Misafir  çok yanlısı yok ortalama 65-70 arası dogrun var kardeş zaten soru işaretlı olanlar hatırlamadıklarım ve yanlıs olanlar yazmıs Şikayet 
8.2.2016 22:51:53    
   
   sasaas
66.Dünya Sağlık Örgütü (WHO)?nun
kullanıcılarda ruhsal, davranışsal ve
bilişsel değişikliklere yol açan maddeleri
tanımlamak için kullandığı ifade
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Uyuşturucu bağımlılığı
B) Uyarıcı bağımlılığı
C) Halüsinajörler
D) Depresantlar
E) Madde bağımlılığı
 Şikayet 
8.2.2016 17:10:20   Yorum Yap    Diğer 7 yorumu gör
               
Buse 1  Rahat olun arkadaşlar tabiki cvp E Şikayet 
8.2.2016 19:28:17    
Misafir  buse sen öyle san Şikayet 
8.2.2016 19:38:44    
Buse 1  Ne peki misafir söylede bilelim kaynak göster aç bak netten ya Şikayet 
8.2.2016 21:49:44    
Misafir  Bunu kitaptan bakmaya gerek yok haberlerde cikiyor madde bagimligi :) Şikayet 
8.2.2016 21:56:55    
Bıse1  Ha ha ha çok komiksin cvp E 12 sinde görüşürüz Şikayet 
8.2.2016 22:03:34    
   
   Misafi12
B kitapçığı silah soruları benim yaptığım cevaplar bi karşılaştırın
1B,2D,3B,4D,5B,6D,7B,8A,9D,10C,11C,12D 13B,14E,15A,16C,17C,18D,19E,20D,21D,22E 23B,24E,25D
 Şikayet 
8.2.2016 14:27:43   Yorum Yap    
                   
   ASDA
Merhaba arkadaslar.
Atıstan malesefki şaşkınlıkla 0 attım.Şimdi sınavı gectım örnek veriyorum.
temel soru ve silah sorularını yaptım.Birdahaki sınavda sadece atıştanmı sınava girecegim yoksa silah yazılı sınavına girmem gerekiyormu.?
 Şikayet 
8.2.2016 12:01:24   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
ranaaaa  ASDA ben 61.sınavda genel sınavdan 80 puan almıştım silahtan kalmıştım atış yapamamıştım 62.sınavda sadece silah sorularını cevapladım 3 tanede atış yaptım seninde öyle olur Şikayet 
8.2.2016 13:50:34    
ranaaaa  misafir egitim atışıyla sınav atışı çok farklı oluyo arkadaşım 25de 25 yapmıştı ama sınavda 1 atış atabildi Şikayet 
8.2.2016 13:51:28    
Almira  Arkadaşlar mesafe önemli atışta eğitim atışlarında yakından uzağa doğru hedef mesafesini arttırarak yaptık şimdi direk en uzak mesafede atış yapıldığı için zorlandı herkes Şikayet 
8.2.2016 19:30:08    
asda  Degişik bişey inanın ben buz kestim.Polise diyorum şaka mı bu nedir birde en son girdim atışa rahat olsun diye ama demek nasip degilmiş bundada hayır vardır. Şikayet 
8.2.2016 22:44:51    
asda  Bugun kursla konustum 2 sınden gecersen barajı sadece atıstan girersin dedi.Bi hatamı var acaba yada yanlıs mı bılgı verdıler. Şikayet 
8.2.2016 22:51:31    
   
   erkanterzi53
benim 68 netim var yanlışım varsa yorum yapın mutlaka  Şikayet 
8.2.2016 01:30:26   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
Misafir  bu cevaplar geçti kardeşim hayırlı olsun hepsi doğru yanlış yok Şikayet 
8.2.2016 20:04:35    
Selll  Burada 66 soru yapma arkada 50 tanesi doğru ama başkalarıyla karşılaştırdığında 100 soruda 67 metin oluyordu anlamadım bn bisey Şikayet 
8.2.2016 20:16:27    
Selll  Arkadaşı n cevapların da 50 net var başkasının cevaplarinda 100 soruda 67 doğru kme inancaz Şikayet 
8.2.2016 20:19:09    
Selll  Erkan terzi emin misin cevapların da yazarsan sevinirim Şikayet 
8.2.2016 20:45:02    
Erkan TErzi  Ya beyler eminim hepsi kesin dogru kurs çözdü hepsini yanlış olma ihtimali yok bun dogrulara inanın başkasına bakmayın Şikayet 
8.2.2016 20:58:12    
   
   erkanterzi53
Bende b cevap anahtarı yaptıklarım var ama fotografı paylaşırken hata veriyor ya  Şikayet 
8.2.2016 01:08:23   Yorum Yap    
                   
   Gfbtmr
1-c 2-- 3-b. 4-d 5-a 6-d 7- e 8-d 9-- 10-b 11-e 12-a 13-e 14-c 15-d 16-c 17-a 18-e 19-d 20-d 21-b 22-d 23-e 24-e 25-d 26-c 27-a 28-d 29-b 30-d 31-b 32-d 33-e 34-b 35-d 36-e 37-e 38-d 39-b 40-c 41-a 42-e 43-a 44-a 45-e 46-b 47-c 48-e 49-a 50-d 51-b 52-e 53-c 54-a 55-c 56-c 57-b 58-- 59-a 60-- 61-e 62-- 63-d 64-c 65-b 66-e 67-b 68-a 69-e 70-c 71-d 72-a 73-e 74-c 75-a 76-d 77-d 78-e 79-- 80-c 81-a 82-a 83-a 84-e 85-b 86-e 87-c 88-e 89-c 90-- 91-- 92-a 93-e 94-- 95-a 96-e 97-d 98-e 99-b 100-b. A kitapçığı???????  Şikayet 
8.2.2016 00:21:50   Yorum Yap    
               
Misafir  kaldın kardeşim Şikayet 
8.2.2016 00:25:31    
Gfbtmr  Sınavlar açıklanınca yazarım :)))) Şikayet 
8.2.2016 00:27:59    
Misafir  B kitapcigini cozen arkadaslar cvp anahtarini yazabilirmi Şikayet 
8.2.2016 00:29:51    
Mehtap 22  
1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E
Şikayet 
8.2.2016 19:21:56    
   
   Mehmet55
Harbiden ya sinavdan daha stresliymis beklemek  Şikayet 
7.2.2016 23:35:31   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
kaan42  www.ozelguvenlig.com/62-ozel-guvenlik-sinav-sorulari-cevaplari/ Şikayet 
8.2.2016 00:35:46    
Misafir  en az70 var garanti
kara
murat
Şikayet 
8.2.2016 17:22:12    
Selll  Geçecek miyiz kalacak mıyız stresi Şikayet 
8.2.2016 20:22:54    
Mehmet55  Al bendende o kadar Şikayet 
8.2.2016 20:29:30    
Sellll  Katiliyorum Şikayet 
8.2.2016 20:47:19    
   
   zaman
arkadaşlar B kitapcıgı cözenlerden biri. benı eklesinde cevapları karşılaştırak..  Şikayet 
7.2.2016 23:03:32   Yorum Yap    
                   
   Misafir
YAW DEĞİLDE BU SONUCLARI BEKLEMEK İNSANI CİLEDEN CIKARIYOR 4 5 GÜN KALMIŞ ACIKLANSADA RAHATLASAK YAW VLAAA SIKILDIM BEKLEMEKTEN NE SİSTEMİŞ ARKADAŞ.......  Şikayet 
7.2.2016 22:31:44   Yorum Yap    
               
Mamakli  Aynen katiliyorum stres basyor Şikayet 
7.2.2016 22:48:25    
   
   Misafir
silah sorularini yazablecek olan var mi  Şikayet 
7.2.2016 19:13:25   Yorum Yap    
                   
   kralice
Cvp anahtari sorularla ayni gün neden yayinlanmiyor bilen var mi??  Şikayet 
7.2.2016 18:29:31   Yorum Yap    
               
Misafir  acıklanırsa ozaman kım gectı kım kaldı sınav sonucunun acıklanmasının bır anlamı kalmaz ozaman cunku acıklandıktan sonra ıtıraz etme hakkı doguyor anlamı kalmaz yanı Şikayet 
7.2.2016 22:34:16    
   
   misafir0000
49.İlk yardımın temel uygulamaları hangi
şıkta doğru olarak verilmiştir?
A) Kurtarma, Bildirme, Tedavi
B) Koruma, Kurtarma, Tedavi
C) Bildirme, Tedavi, Koruma
D) Koruma, Bildirme, Kurtarma
E) Koruma, Bildirme, Önleme
a dedim, doğruluk payı nedir
 Şikayet 
7.2.2016 17:09:16   Yorum Yap    
               
Selinnnnnnnnnn ne nn  Koruma bildirme kurtarma D Şikayet 
7.2.2016 17:33:17    
sX  bazıları e yapmış bunu ama dogru cevam biraz araştırırsanız (d) oldugunu görürsünüz Şikayet 
7.2.2016 18:52:55    
Misafir  DDOGRU CVP
Şikayet 
8.2.2016 17:14:06    
   
   Misafir
Bend ebunu e sıkkı yaptm dogrumu acaba?  Şikayet 
7.2.2016 16:41:49   Yorum Yap    
               
Misafir  malesef yanlıs dogru cevap D Şikayet 
7.2.2016 22:35:08    
Misafir  5.soru cevap a . Şikayet 
8.2.2016 07:18:06    
   
   asada
5. Aşağıdakilerden hangisinde silahlı özel
güvenlik görevlisi çalıştırılmasına izin
verilir?
A) Şirket tesisleri
B) Sağlık tesisleri
C) Talih oyunları işletmeleri
D) Eğitim ve öğretim kurumları
E) İçkili yerler
 Şikayet 
7.2.2016 16:25:14   Yorum Yap    
               
Misafir  a Şikayet 
7.2.2016 17:08:24    
   
   Misafir
Arkadaslar A Kitapcigi cvplari yokmu  Şikayet 
7.2.2016 16:16:00   Yorum Yap    
                   
   ilkerecii
03.02.2016
??4 Şubat 2016 Perşembe Günü Sınav Soru Kitapçıklarının, 12 Şubat 2016 Cuma Günü İse Cevap Anahtarı İle Sınav Sonuçlarının Yayınlanması Planlanmaktadır.
 Şikayet 
7.2.2016 15:20:33   Yorum Yap    
               
Misafir  Günaydın Şikayet 
7.2.2016 20:39:58    
   
   selll
B kitapçığı cevap anahtarını paylasir msnz  Şikayet 
7.2.2016 14:07:09   Yorum Yap    
                   
   kkkkk
gecseniz nolcakki buseferde is yok torpil gerek :d  Şikayet 
7.2.2016 11:21:24   Yorum Yap    
               
Misafir  sen gecemedn heralde dostm ? Şikayet 
7.2.2016 11:29:20    
ahit  ne torpili arkadaşım iş ilanlarına bakacaksın gidip görüşüp evine yakın parası mümkün olanın en iyisi olan işi tercih edeceksin Şikayet 
7.2.2016 13:38:27    
   
   hande44
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk görenin müdahalesi
E) Korunan kişiyi kapatma
Bu sorunun cevabı d mi , değilmi kardeşler
Read more: www.sinavsorucevap.com/Forum-ogg-ozel-guvenlik-gorevlisi-temel-yenileme-sinavi.aspx ixzz3zQxXZpdu
 Şikayet 
7.2.2016 01:33:33   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
Misafir   
TEHLİKE ANINDA KORUMA
Saldırının farkına varan eleman diğerlerine bağırarak saldırının nereden geldiğini bildirmelidir. ?Dikkat! Saat 9?da bıçaklı saldırgan?? gibi. Tehlikenin nerede olduğunu belirlemek için saat yöntemini kullanın. Saat yöntemi, ekibe tehlikenin yeri hakkında kesin bilgi verir.
Saldırganı en yakındaki kişi etkisiz hale getirir. Saldırganı tesirsiz hale getirmek için en az sayıda eleman kullanılır. Diğer korumalar korunan kişiye yönelir. Gövdeleri ile koruma Sağlar.
Koruma ekip amiri korunan kişiyi kemerinden tutarak hedef küçültür, yere düşmemesine dikkat ederek hızla kaçırır. Kaçış yönü saldırının ters istikameti veya güvenli yerdir.
Yakında araç varsa getirilir. Korunan kişi arka koltuğa itilir. Koruma amiri üzerine abanıp kapatır. Korunan kişi tüm koruma ekibiyle birlikte güvenli bir yere götürülür.
Saldırının aksi istikametine gidilmesi kolay çözümdür, bir sütre ve benzeri şeyler, güvenli noktalar varsa oraya gidin. Size bir silah yöneltilmiş ise aksi istikametin silahın doğrultulduğu istikamet olmamasına dikkat edin.
Koruma amiri korunan kişi ile saldırgan arasında olmalıdır. Aksi istikamet talimatı, tehlike veya ölüm bölgesinden uzaklaşıncaya kadar sürer.
Önemli kişi çabuk ve sakin bir şekilde en yakın emniyetli yere götürülür, ikinci saldırı ihtimaline dikkat edilir. Arabaya sığınıldıysa araba ile uzaklaşılır veya araba etrafında bir koruma çemberi oluşturulur.
Doğru yanıt a şıkkıdır.
Şikayet 
8.2.2016 00:10:13    
Misafir  Kaynak özel güvenlik ders notları. Kişi koruma.. Şikayet 
8.2.2016 00:11:13    
Misafir  Not koru kapla kaçır 5 korumayla olmaz.. Şikayet 
8.2.2016 00:13:06    
Misafir  Koru kapla kaçır tehlike anında koruma amirinin görevidir... Şikayet 
8.2.2016 07:15:50    
Misafir  Bende a yi işaretledim valla buyuk ihtimalde A sıkı dgru gozukuyor Şikayet 
8.2.2016 09:01:49    
   
   ultrAslan
arkadaşlar istersenız karşılaştırn. bunlar benım cevaplarım  Şikayet 
7.2.2016 01:19:38   Yorum Yap    
                   
   ultrAslan
gardaşlar bu benım cevaplarım karşılaştırın isterseniz. uyuşmayanları yazarsanız sevinirim  Şikayet 
7.2.2016 01:15:10   Yorum Yap    
               
Amir  28 yanlis var burda Şikayet 
7.2.2016 16:58:07    
Misafir  yok daha neler Şikayet 
7.2.2016 17:18:00    
Misafir  39 YANLISIN GOZUKUYOR KESIN
Şikayet 
8.2.2016 08:11:00    
   
   fth19
Bana b kitapçığı cvb anahtarı lazim  Şikayet 
7.2.2016 01:03:06   Yorum Yap    
                   
   ugurpasha
61 den 40 a kadar test çözdüm geçiceğimi tahmin ediyorum umarım geçerim Allah yardımcımız olsun  Şikayet 
7.2.2016 00:34:34   Yorum Yap    
                   
   ÖZGÜN ANI
1 a 26 C 51 C 76 A
2 e 27 A 52 D 77 C
3 b 28 D 53 B 78 A
4 e 29 C 54 B 79 A
5 a 30 D 55 C 80 D
6 b 31 B 56 C 81 E
7 e 32 D 57 A 82 C
8 c 33 D 58 C 83 A
9_d 34 B 59 D 84 B
10_b 35 D 60 B 85 A
11 c 36 E 61 D 86 A
12 a 37 E 62 C 87 B
13 b 38 D 63 D 88 C
14 c 39 B 64 C 89 C
15 d 40 C 65 B 90 D
16 a 41 A 66 A 91 E
17 a 42 E 67 B 92 A
18 e 43 D 68 A 93 E
19 e 44 E 69 E 94 E
20 d 45 E 70 C 95 D
21 B 46 E 71 D 96 E
22 C 47 D 72 A 97 D
23 E 48 E 73 E 98 C
24 E 49 D 74 C 99 B
25 C 50 A 75 A 100 B
A KİTAPÇIGI
ARKADAŞLAR RİCA ETSEM CEVAPLARIMI KARŞILAŞTIRIRMISINIZ KAC DOGRUM VAR A KİTAPCIGI
 Şikayet 
6.2.2016 23:59:12   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E
Şikayet 
7.2.2016 00:18:42    
Misafir  silah sorularini paylasabilirmisin Şikayet 
7.2.2016 00:35:55    
Misafir  Eror veriyor arkadaş denedim olmadı Şikayet 
7.2.2016 00:56:47    
Misafir  Ozelguvenlik.pol.tr adresinden ulaşabilirsin sorulara Şikayet 
7.2.2016 00:57:46    
Misafir  özel guvenlik polde silah sorularini bulamadm Şikayet 
7.2.2016 11:19:01    
   
   aliye1905
98.Aşağıdakilerden hangisi genel kolluğun
yetkileri arasında yer almaz?
A) Durdurma ve kimlik sorma yetkisi
B) Parmak izi alma yetkisi
C) Yakalama yetkisi
D) Zor ve silah kullanma yetkisi
E) Sokağa çıkma yasağına karar verme
yetkisi
lütfen su sorunun cevabı arkadaslar
 Şikayet 
6.2.2016 23:19:16   Yorum Yap    
               
ultrAslan  dogru cvp E Şikayet 
6.2.2016 23:26:09    
ultrAslan  aliye B kitapcıgımı senınkı Şikayet 
6.2.2016 23:28:53    
Aliye1905  HAYIR A KITAPCIGI ? Şikayet 
6.2.2016 23:37:43    
   
   nurten11
91.Aşağıdakilerden hangisi tehlike anında
koruma sırasında yapılması
gerekenlerden değildir?
A) Beşli korumaya geçme
B) Tehlikeyi algılama
C) Haber verme
D) Tehlikeyi ilk görenin müdahalesi
E) Korunan kişiyi kapatma
Bu sorunun cevabı d mi , değilmi kardeşler
 Şikayet 
6.2.2016 23:13:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Aynen bu sorunun cevabı kesinlikle D şıkkı bende öyle işaretledim çnki :)
Şikayet 
7.2.2016 03:11:00    
Misafir   
TEHLİKE ANINDA KORUMA
Saldırının farkına varan eleman diğerlerine bağırarak saldırının nereden geldiğini bildirmelidir. ?Dikkat! Saat 9?da bıçaklı saldırgan?? gibi. Tehlikenin nerede olduğunu belirlemek için saat yöntemini kullanın. Saat yöntemi, ekibe tehlikenin yeri hakkında kesin bilgi verir.
Saldırganı en yakındaki kişi etkisiz hale getirir. Saldırganı tesirsiz hale getirmek için en az sayıda eleman kullanılır. Diğer korumalar korunan kişiye yönelir. Gövdeleri ile koruma Sağlar.
Koruma ekip amiri korunan kişiyi kemerinden tutarak hedef küçültür, yere düşmemesine dikkat ederek hızla kaçırır. Kaçış yönü saldırının ters istikameti veya güvenli yerdir.
Yakında araç varsa getirilir. Korunan kişi arka koltuğa itilir. Koruma amiri üzerine abanıp kapatır. Korunan kişi tüm koruma ekibiyle birlikte güvenli bir yere götürülür.
Saldırının aksi istikametine gidilmesi kolay çözümdür, bir sütre ve benzeri şeyler, güvenli noktalar varsa oraya gidin. Size bir silah yöneltilmiş ise aksi istikametin silahın doğrultulduğu istikamet olmamasına dikkat edin.
Koruma amiri korunan kişi ile saldırgan arasında olmalıdır. Aksi istikamet talimatı, tehlike veya ölüm bölgesinden uzaklaşıncaya kadar sürer.
Önemli kişi çabuk ve sakin bir şekilde en yakın emniyetli yere götürülür, ikinci saldırı ihtimaline dikkat edilir. Arabaya sığınıldıysa araba ile uzaklaşılır veya araba etrafında bir koruma çemberi oluşturulur.
Doğru cevap a
Şikayet 
8.2.2016 14:04:14    
   
   ultrAslan
B kitapcıg da verdigim cevapları bi kagıda yazacam biri karşılaştırsın kendı cevaplarıyla, kaç cevabın aynı oldunu söylesın ok  Şikayet 
6.2.2016 23:13:04   Yorum Yap    Diğer 7 yorumu gör
               
ultrAslan  gardaş tek tek uzun sürer diyorum. misafir senın facen varmı dostum Şikayet 
6.2.2016 23:19:27    
Misafir  face adresım.. lokman uğurlu.. GALATASARAY tribünlerinde çekilmiş resim var. kapak resmındede GALATASARAY pankartı var Şikayet 
6.2.2016 23:20:56    
seda1  tamam hemen bakıyorum Şikayet 
6.2.2016 23:21:41    
ultrAslan  seda veya misafir arkadarş üste yazdıgım faceye msj atın Şikayet 
6.2.2016 23:21:43    
Misafir  mesaj gönderdim bakarsan Şikayet 
6.2.2016 23:28:52    
   
   buse19073
61.Aşağıdaki hangisi deprem anında
uyulması gereken bir hareket tarzıdır?
A) Asansör kullanmak
B) Balkona çıkmak
C) Koşarak dışarı çıkmak
D) Elektrik, doğalgaz ve su vanalarını
kapatmak
E) Pencereden atlamak
arkadaslar lutfen bu sorunun cevabını verın . kımısı c, kımısı d diyor. nedır cevap
 Şikayet 
6.2.2016 23:02:13   Yorum Yap    
               
ultrAslan  bunu sorman bile hata tabiki d Şikayet 
6.2.2016 23:04:00    
ultrAslan  gardaş buna C diyenler uyuşturucu bagımlısıdır. yada alkoliktir. kafası güzelken C demıştır Şikayet 
6.2.2016 23:07:19    
Şenol  Ne alkol kullanırım ne de uyuşturucu..deprem oluyor sen elektrik ve su vanalarını ara..ultraaslan Şikayet 
7.2.2016 02:06:51    
ultraslan10  Bu sorunun cevabı "d" şıkkıdır arkadaşlar kesinlikle.. Şikayet 
7.2.2016 03:14:20    
   
   neslihan1
49.İlk yardımın temel uygulamaları hangi
şıkta doğru olarak verilmiştir?
A) Kurtarma, Bildirme, Tedavi
B) Koruma, Kurtarma, Tedavi
C) Bildirme, Tedavi, Koruma
D) Koruma, Bildirme, Kurtarma
E) Koruma, Bildirme, Önleme
çok acil
 Şikayet 
6.2.2016 22:57:54   Yorum Yap    
               
Misafir  DOGRU CEVAP D Şikayet 
6.2.2016 23:02:03    
   
   Misafir
Ultraslan b kitapçığı cevapları yazar mısın  Şikayet 
6.2.2016 22:55:19   Yorum Yap    
               
ultrAslan  kardeşim karşılaştırma yapak ben kagıda geçirmedım Şikayet 
6.2.2016 22:58:23    
ultrAslan  kardeşim karşılaştırma yapak kagıda geçirmedim Şikayet 
6.2.2016 23:01:23    
   
   ultrAslan
en az 90 bekliyorum. 90 dan düşük puan alırsam itiraf ederim sınavı kabul etmem :):)  Şikayet 
6.2.2016 22:50:58   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Metal dedektörler ile ilgili olarak
aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Metal dedektörlerin ayarlanma işlemine
kalibrasyon denir
B) Metal dedektörler ısı ve ışık miktarını
algılayabilirler
C) El dedektörlerinin çalışma prensipleri
metal kapı dedektörleri ile aynıdır
D) Metalle karşılaştıklarında sesli veya ışıklı
uyarı sinyali verirler
E) Plastik maddeleri tespit edemezler
 Şikayet 
6.2.2016 22:49:25   Yorum Yap    
               
ultrAslan  cevap B şıkkı Şikayet 
6.2.2016 22:52:19    
Misafir  Kesin b mi yoksa c olma olasiligi varmi Şikayet 
7.2.2016 12:30:28    
mhrm  Doğru cevap E olmalı plastik maddeleri tespit edemezler. Şikayet 
7.2.2016 16:15:18    
BİL  BU SORUNUN %100 DOGRU CEVABI (B) DİR Şikayet 
7.2.2016 18:55:31    
Misafir  E olamaz zaten hangisi yanlistir diyor pilastik maddeleri tespit edemezler o dogru da c sikkida olabilirmi kesin b mi cevap Şikayet 
8.2.2016 08:38:14    
   
   ultrAslan
90 dan aşaya alırsam itiraf ederim sınavı kabul etmem arkadaş :)  Şikayet 
6.2.2016 22:32:25   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Arkadaşlar b kitapçığı cevapları yazar mısın  Şikayet 
6.2.2016 22:31:25   Yorum Yap    
               
zaman  cevapları daha çıkmadıkı herkes kafasına göre yazıyo Şikayet 
6.2.2016 22:33:21    
   
   Serhat aktürk
A GRUBU , AŞAĞIDAKİ SORULARIN CEVAPLARINI EMİN OLANLAR YAZABİLİRMİ LÜTFEN
3-B
6-B
7-E
8-D
10-B
11-C
13-E
17-A
18-E
19-E
22-E
24-E
28-D
29-C
30-D
31-D
32-D
33-E
34-B
35-D
37-E
38-D
40-C
44-E
46-B
47-C
48-E
49-A
50-D
51-C
52-C
53-B
54-A
55-C
56-C
59-D
62-E
64-C
65-B
66-E
67-B
68-A
69-E
71-D
72-B
73-C
74-C
75-A
76-D
80-C
81-A
82-C
83-A
84-E
85-B
89-C
90-D
91-D
92-A
93-E
95-A
96-E
97-D
98-E
100-B
Arkadaşlar kendı cevaplarınızla karsılastırırmısınız, hangılerı doğru hangıerı yanlıs .
 Şikayet 
6.2.2016 22:14:11   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-b 3-b 4-e 5-a 6-b 7-e 8-d 9-e 10-b 11-c 12-c 13-e 14-c 15-d 16-c 17-a 18-e 19-c 20-d 21-d 22-a 23-c 24-e 25-a 26-c 27-a 28-d 29-c 30-d 31-b 32-d 33-e 34-b 35-d 36-e 37-e 38-d 39-b 40-c 41-a 42-e 43-d 44-b 45-a 46-b 47-c 48-e 49-d 50-a 51-c 52-c 53-d 54-a 55-c 56-c 57-c 58-e 59-c 60-b 61-d 62-b 63-d 64-c 65-a 66-e 67-b 68-b 69-e 70-c 71-d 72-b 73-e 74-c 75-a 76-a 77-c 78-a 79-c 80-c 81-e 82-a 83-a 84-e 85-a 86-e 87-b 88-e 89-c 90-d 91-e 92-a 93-e 94-d 95-a 96-e 97-d 98-e 99-b 100-b Şikayet 
7.2.2016 13:29:39    
Misafir  A kitapcigi Şikayet 
7.2.2016 13:30:13    
   
   seda1
arkadaşlar b kitapçığını paylaşrmısınız bi?  Şikayet 
6.2.2016 22:09:05   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
Misafir  olurmu Şikayet 
6.2.2016 22:22:47    
seda1  ben face kullanmıyorum ki ya buraya yazsam cevplarımı karşılaştırır mısın Şikayet 
6.2.2016 22:22:50    
ultrAslan  çok zaman alır bu şekilde Şikayet 
6.2.2016 22:27:45    
ultrAslan  çok zaman alır böyle Şikayet 
6.2.2016 22:49:24    
ultrAslan  kardeşinin abinin kimin facesi varsa artık bana msj soru soru okuyup cvpları birleştirek daha mantıklı bence Şikayet 
6.2.2016 22:50:07    
   
   seda1
arkadaşlar bide b kitapçığını tam olarak yayınlar mısınız;?  Şikayet 
6.2.2016 22:06:37   Yorum Yap    
               
ultrAslan  seda yayınlandı ya sayfadan baksana Şikayet 
6.2.2016 22:10:04    
ultrAslan  yorumlarım gözükmüyo üstte neden Şikayet 
6.2.2016 22:28:28    
   
   nida ç.
B kitapçigi soro 21 yanlis arkadaslar itira edelim  Şikayet 
6.2.2016 21:25:55   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
kralice  Nerden biliyorsun sen müneccimmsn?? Şikayet 
6.2.2016 21:37:35    
Misafir  asla yanılmam kesin kalacn. gönül isterki geç ama elden brşey gelmıyo neyse bir dahakıne
Şikayet 
6.2.2016 21:39:04    
kralice  ))))) haydii burdann Şikayet 
6.2.2016 21:43:55    
Misafir  :) bak diyorum. sıkma tatlı canını. 4 kez girme hakkın var bence sen 2 cisindende kalırsın. ama neyse kader kısmet
Şikayet 
6.2.2016 21:44:52    
Misafir  benı sonuçtan kesin haberdar et kralice. bakim tahmınım dogru çıkacakmı Şikayet 
6.2.2016 21:52:00    
   
   Misafir
silah sorulari paylaşıldı mı ?  Şikayet 
6.2.2016 21:16:06   Yorum Yap    
                   
   Almira
1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E
Arkadaşlar herkes kazanır umarım emeklerimiz boşa gitmez ben sizden kendi cvplarınızla karşılaştırıp yorum yazın lütfen temel ve silah netlerini ayrı ayrı yazarsanız sevinirim 80 net Temel den 15 de silahtan olması gerekiyor benim cvplarımda sizlerde bir bakın
 Şikayet 
6.2.2016 19:34:04   Yorum Yap    
               
Almira   A kitapçiğıdır cvp lar Şikayet 
6.2.2016 20:18:22    
Antalya  Cevaplarimi karsilastirdim.70 net temel 15 silah silah atışıdan 5 te 5 vurdum.sonumuz hayırlısi olsun Şikayet 
6.2.2016 21:06:24    
Misafir  Almira temel 78 eşleşiyo silahta 18 Şikayet 
6.2.2016 23:00:02    
Misafir  Hadi hayırlısı arkadaşlar Şikayet 
6.2.2016 23:39:53    
   
   merttt
17.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir?
A) Şarjöre basılan fişekleri şarjör ağzına
doğru baskıla, fişek yatağına
sürülmesini sağlar
B) Şarjörün tabancadan düşmemesini sağlar
C) Tetik çekilirken horozun düşmesini sağlar
D) Barut gazının basıncıyla geriye giden
sürgünün tekrar eski yerine gelmesini
sağlar
E) Tabancayı sabitleyerek nişan almay... bu d deılmı :)
 Şikayet 
6.2.2016 17:54:10   Yorum Yap    
                   
   merttt
RANAAAA BUNUA DESENE BI
17.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir?
A) Şarjöre basılan fişekleri şarjör ağzına
doğru baskıla, fişek yatağına
sürülmesini sağlar
B) Şarjörün tabancadan düşmemesini sağlar
C) Tetik çekilirken horozun düşmesini sağlar
D) Barut gazının basıncıyla geriye giden
sürgünün tekrar eski yerine gelmesini
sağlar
E) Tabancayı sabitleyerek nişan almayYI KOLylATIR
 Şikayet 
6.2.2016 17:46:56   Yorum Yap    
               
Misafir  Almira ben bunu d yaptım kesin cvp mert Şikayet 
6.2.2016 18:14:24    
ranaaaa  cvb kesin D merttt Şikayet 
6.2.2016 21:16:48    
Ökmennn   Kesinlikle d hic kuşkun olmasin Şikayet 
7.2.2016 11:37:47    
FATMA
  cevap D
Şikayet 
8.2.2016 14:09:59    
   
   Misafir
bunkar benim kesin bildiklerim icinde yanlış olan varmı 74 tane doğrum gözüküyor bunlar emin olduklarım bide şüpeli olanları saymıyorum nasıl sizce arkadaşlar.....
2004
genel koluktan emekli olanlardan dört yılık okul mezunu olma şartuı
olay yerinde delil ve mağdurun ifadesini alma
olayların eşitliği halinde başkanın bulunduğu taraf coğunluk sayılıer
şirket tesisleri
özel güvenlik komisyonu
2559_5188
keyfilik
emanete alma
iş mahkemesine
kontrol etme
kimlik tespiti
adli görev
45
1 ay
sert imajlı ve heyecanlı olmalısdır
koruma personeli
kontrol noktası
x rey cihazı
kişinin günlük yaşantısı icin getirdiği eşyalar
pisikolojik durumu
madi suc delillerini toplamak ve genel koluğa teslim etmek
şüpelinin el yüz yıkamasına müsade eder
talep edenlere olayla ilgili bilgi verilmesi
çocuklu kadınlar
 Şikayet 
6.2.2016 17:45:23   Yorum Yap    
               
onur.kalafat  bu yanlış, soruyu sanırım yanlış anlamışın.. olayların eşitliği halinde başkanın bulunduğu taraf coğunluk sayılır Şikayet 
6.2.2016 18:16:34    
Misafir   hakim
davranış biçimleri
hint keneviri
alış veriş merkezine girmesine izin vermez
tutanak en az 3 kişi tarafından imzalanılır
el dedektörü
x rey cihazı
şok
iyileşmeyi kolaylaştırmak
koruma bildirme kurtarma
şok
burkulan yer hareket etirilir
asansör kulanmak
karbonmon oksit
soğutma özeliği
yangının oksijenle ilgisini kesmek
elektirik doğal gaz vanalarını kapatmak
su
yaraya saplanan yabancı cisimler varsa cıkartılır
mağdur yakınlarını olay yerine bırakmak
bağımlılık
söylenenleri anladığını göstermek
problemlerin başarılı bir şekilde sona erdirilmesine
seyar satıcılar
çatışma
yargılayıcı işletişim
ortak dil kulanımı
ahlak dersi vermek
çift yönlü iletişimi olanaklı kılar
amaç
eylemcilerin sayısını belirlemek
pişman olduklarını söylüyerek güvenlik görevlilerini oyalamak
göz yaşartıcı gazlar
toplumsal olayların sonucunu beklemek
göz yaşartıcı gazın temas etiği bölgelerin örtü ile kapatmak
sağlık görevlileri
uzakltan koruma
suikast
refakat koruma
beşli korumaya gecme
aylık geliri
ayakkabı fırlatmak
7 li koruma
silah kulanma
boğma noktası
rekabet
sokağa cıkma yasağı verme yetkisi
kelimeler
Şikayet 
6.2.2016 19:06:24    
Misafir  ola bilir bunlar dewamı
b unlarada bak bi zahmet
Şikayet 
6.2.2016 19:07:03    
   
   merttt
21.Aşağıdakilerden hangisi ateşli
silahlarda bulunan yiv ve setin
faydalarından sayılmaz?
A) Çekirdeğin havada dönerek gitmesini
sağlar
B) Çekirdeğin hedefi parçalamasını sağlar
C) Çekirdeğin hedefe uç kısmıyla vurmasını
sağlar
D) Çekirdeğin delme gücünü arttırır
E) Çekirdeğe hız kazandırır
bu sorunn cvp C degılmı?
 Şikayet 
6.2.2016 17:31:27   Yorum Yap    Diğer 8 yorumu gör
               
merttt  saaol almirada senn ılk sorulr yanlıs gıbı sankı ..sence bu sıklardan kac netın var ama sonlar iyi :) Şikayet 
6.2.2016 23:57:46    
Almira   Ya mert 15 net vardır Şikayet 
7.2.2016 00:16:12    
merttt  hayırlısı 14 netın var bılıyormusn benım 4.girişim ben 3 sınavada gırmedım sonuncya tek gırdım onada gırmıcektım gırdm...off streslıymıss :) Şikayet 
7.2.2016 00:25:47    
Misafir  Hakkı nda hayırlısı olsun mert inşallah geçersin belki bir soru iptal olurda sınırda kalanlara extra puan olarak verilir Şikayet 
7.2.2016 00:51:50    
merttt  misafir yok benım 18 e yakın netım var gıbı 3 te yaptım yırtarım gıbı ben almıranınn netlerını soyledım 14 netı var dıe broo :D Şikayet 
7.2.2016 01:50:10    
   
   Misafir
Tam bi cevap anahtarı cıkaran var mı ?  Şikayet 
6.2.2016 17:08:12   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Emekli asker olarak nuri killigili ilk defa duydum killigil havanı var 81 mm askerde havanci olan bilir döşeme si karedir bence tabancayı yeni duydum bu soru iptal olmalı kitapta yok ilk yabancı silah dese colt tabanca  Şikayet 
6.2.2016 17:08:01   Yorum Yap    
                   
   kcl 41
Havalı silah yanlış hafif atesli silah sınıfına girer panayirlardaki tüfekler hafif atesli dır yargıtay çamaşır leğen ini silah saydı  Şikayet 
6.2.2016 16:43:33   Yorum Yap    
               
Misafir  assas Şikayet 
6.2.2016 22:40:28    
   
   ilkerecii
1. Aşağıdakilerden hangisi zehirleyici
(öldürücü) kimyasal maddelerden
değildir?
A) Göz yaşartıcı gazlar
B) Sinir gazları
C) Yakıcı gazlar
D) Boğucu gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar
2. Spor ve sanatsal etkinlikler gibi ortak
bir ilgi alanı bulunan insanların bir
araya gelerek oluşturdukları
topluluklardır. Tanımı yapılan bu
topluluk hangi kalabalık türüdür?
A) İfade kalabalığı
B) Tesadüfi kalabalıklar
C) Kızgın, saldırgan kalabalıklar
D) Dinleyici kalabalıklar
E) Önceden planlanmış toplantılardaki
kalabalıklar
3. Toplumsal olayları kontrol altına alma
konusunda bazı genel prensipler vardır.
Aşağıdakilerden hangisi bu prensipler
içerisinde yer almaz?
A) Organizatörlerle diyalog kurma
B) Toplumsal olayın sonucunu bekleme
C) İkna edici ve inandırıcı olma
D) Provokasyona gelmeme
E) Profesyonel olma
4. Göz yaşartıcı gaz kullanımında amaç,
sanıkları öldürmeden ve yaralamadan
etkisiz hale getirmektir. Buna göre
gazdan etkilenen şahıslara yardım
etmek amacıyla aşağıdakilerden hangisi
yapılmaz?
A) Gazdan etkilenmiş kişi ile konuşarak onun
rahatlaması ve sakinleşmesini sağlamak
B) Göz yaşartıcı gazın bulaştığı yerlere krem,
merhem, yağ ve losyon gibi maddelerin
sürülmesini önlemek
C) Maddenin bulaştığı yerlerin bol soğuk su
ile yıkanmasını sağlamak
D) Özellikle gözlerin rüzgara veya varsa
vantilatöre karşı açık tutulmasını sağlamak
E) Göz yaşartıcı gazın temas ettiği vücut
kısımlarının bir örtü ile kapatılmasını
sağlamak
5. Toplu hareketlerin çoğu bilinçli ve
planlı olarak gerçekleştirilir. Planlı bir
toplu hareket de teşkilatlanmayı, iş
bölümünü ve koordineyi gerektirir.
Buna göre aşağıdakilerden hangisi toplu
hareketlerin teşkilatlanmasında yer
almaz?
 Şikayet 
6.2.2016 16:08:42   Yorum Yap    
                   
   şevket
teşekkür ederim  Şikayet 
6.2.2016 14:30:14   Yorum Yap    
                   
   efsanem
Arkadaslar b kitapçığı yokmu hiç hep sorunlar var cevap yok  Şikayet 
6.2.2016 13:37:44   Yorum Yap    
               
ilkerecii  cevaplar ayın 12 sinde çıkacak. Şikayet 
6.2.2016 16:05:00    
   
   tt
Arkadaşlar silahtan geçemezsek silahsız serfitika alabiliyor muyuz
 Şikayet 
6.2.2016 11:51:16   Yorum Yap    Diğer 5 yorumu gör
               
tt  Hesaplama ile ilgili bi soru sordum mu ben? Sorduğum soru gayet acık ve net. Yardımcı olmayacaksan gereksiz kalabalık yapma. Şikayet 
6.2.2016 13:05:17    
ranaaaa  silahtan gecemezsen silahsız çıkıyo sertifikan benim öyle olmuştu 61. sınavda silahtan kaldım silahsız çıktı sertifikam 62.sınava sadece silah sorularından ve atıştan girdim çok şükür kazandım şuan silahlı oldu Şikayet 
6.2.2016 13:41:04    
Sevde54  Rana sen atış mı yapamamstn o yuzdn mi kalmstn Şikayet 
6.2.2016 13:48:59    
ranaaaa  ben 61.sınavda silah sorularından 40 puan aldım atış yapamamıştım 62.sınavda 3 tane atışım var yine silah sorularından 40 puan bekliyorum gectim yani Şikayet 
6.2.2016 15:33:49    
Sevde54  Bende sorulara baktm smdi 4 puanla silahsz ckııyr bildigim sorulari bile yanls yapmsm Şikayet 
6.2.2016 18:36:06    
   
   Sessiz
B kitapçığın ilk sorusu neydi arkadaşlar??  Şikayet 
6.2.2016 09:02:45   Yorum Yap    
               
ilkerecii  1. Aşağıdakilerden hangisi zehirleyici
(öldürücü) kimyasal maddelerden
değildir?
A) Göz yaşartıcı gazlar
B) Sinir gazları
C) Yakıcı gazlar
D) Boğucu gazlar
E) Kan zehirleyici gazlar
CEVAP: (A) Şıkkı.!
Şikayet 
6.2.2016 16:01:45    
   
   ilkerecii
beyler bayanlar 62. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİMİ SINAV SORULARI yayınlandı cevaplar 12 subatta yayınlanacakmıs.
www.ozelguvenlik.pol.tr/Sayfalar/sinavsoru.aspx
 Şikayet 
6.2.2016 03:08:07   Yorum Yap    
               
Misafir  günaydınn lar olsun esahmııı biz soruları ezberledik sen hala yeni paylaşılmış diyorsun tebrik ederim Şikayet 
6.2.2016 19:16:32    
   
   efsanem
Arkadaşlar bir soru da sıkıntı var üstünü aratmak istemeyen kişi diye içeri alınmaz ve ısrar edilmez içeriye alınmaz yazıyor yani iki sı de aynı  Şikayet 
6.2.2016 02:08:22   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  Israr etmez dogru cvp Şikayet 
6.2.2016 11:05:01    
Afyonlu  Birinci sikta girmesine izin verilmez. Ikincide ise izin verilir diyor. Dogru cevap c sikki izin verilmez. Şikayet 
6.2.2016 11:06:18    
Afyonlu  Siz olsaniz israrla silahli bir adam yada ikaz sesi gelen bir kisi yi içeri alir misiniz. Mantik yurutun arkadaslar. Supheli bir insani ben projemden iceri sokmam. Şikayet 
6.2.2016 11:09:02    
Misafir  adam akıllı okuyun şu soruyu izin veilir demiş d şıkkında cevap c şıkkı izin verilmez
Şikayet 
6.2.2016 14:03:21    
Misafir  Israr etmez dogru cvp yukarda öle yazdım ama pardon yanlışmış yaw c şıkı doğru ben başka şık aklımdaydı yanlış okudum burda :) Şikayet 
6.2.2016 19:18:16    
   
   AYUNUR216
YORUMLAYIN  Şikayet 
6.2.2016 02:03:27   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:15:45    
   
   AYNUR136
A kıtapcık
2 gündür uğraştım çözdüm bi bakın
1-C
2-C
3-B
4-D
5-A
6-B
7-E
8-D
9-D
10B
11C
12A
13E
14C
15D
16C
17A
18E
19E
20D
21C
22C
23E
24E
25E
26C
27A
28D
29D
30D
31B
32D
33E
34B
35D
36E
37E
38D
39B
40C
41A
42E
43D
44B
45E
46B
47D
48E
49D
50D
51C
52C
53B
54A
55C
56C
57B
58
59D
60B
61D
62E
63D
64C
65A
66E
67B
68A
69E
70C
71D
72B
73E
74C
75A
76
77C
78
79C
80C
81A
82C
83A
84
85B
86E
87B
88E
89C
90D
91A
92A
93E
94D
95A
96E
97D
98E
99B
100B
AYNUR
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM %99 DOĞRU
 Şikayet 
6.2.2016 01:50:38   Yorum Yap    Diğer 17 yorumu gör
               
Kaderr  Okk. Tşk ederim Şikayet 
6.2.2016 23:24:20    
Kaderr  inş geçersiniz hepinize bol şans lar Şikayet 
6.2.2016 23:25:12    
Kaderr  Konularda baya uzunn başım ağrıyor kitaptan test yeterli olurmu test hatırlatır diye düşünüyorum sinavda Şikayet 
6.2.2016 23:27:11    
Misafir  Recep sanki kazanmis gibisin bende girdim ama siklari hatırlamıyorum Şikayet 
7.2.2016 09:02:24    
Gfbtmr  69 doğru Şikayet 
8.2.2016 00:47:07    
   
   A KİTAPCIGI
1-c
2-e
3-b
4-b
5-a
6-b
7-d
8-c
9-d
10-b
11-c
12-a
13-b
14-e
15-d
16-c
17-a
18-d
19-d
20-c
21-d
22-c
23-c
24-e
25-e
26-c
27-b yada a
28-d
29-c
30-d
31-b
32-d
33-e
34-hatırlamıyorum
35-d
36-e
37-e
38-a
39-b
40-c
41-c
42-d
43-a
44-e
45-e
46-c
47-c
48-c
49-b
50-d
51-c
52-d
53-d
54-a
55-c
56-c
57-b
58-e
59-b
60-b
61-c
62-e
63-d
64-c
65-c
66-e
67-b
68-a
69-e
70-c
71-d
72-b
73-e
74-c
75-a
76-d
77-hatırlamıyorm
78-a
79-hatırlamıyorm
80-b
81-a
82-e
83-a
84-e
85-b
86-d
87-e
88-e
89-c
90-d
91-b
92-a
93-e
94-b
95-a
96-e
97-d
98-e
99-b
100-b
YA KIL PAYI GEÇİYORUM YADA KIL PAYI KALIYORUM

 Şikayet 
6.2.2016 00:30:08   Yorum Yap    
               
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:19:54    
A KITAPCIGI   misafir yanlısların var 21-D Şikayet 
6.2.2016 13:05:25    
Misafir  Arkadaş bende doğru diye idea etmiyorum ki elbet yanlışlarımda var Şikayet 
6.2.2016 13:30:23    
sarper  aynen bende öyle sınırda bir sonuç gelicek gibi dşnyrm Şikayet 
6.2.2016 15:57:15    
   
   srcnnn
Yazmicakmisn aramiyosnda  Şikayet 
6.2.2016 00:17:41   Yorum Yap    Diğer 9 yorumu gör
               
Srcnnn  Bni ara sen orda konusuruz rahatca Şikayet 
6.2.2016 22:36:10    
Srcnnn  Burdan hersey rahatca sölenmiyo Şikayet 
6.2.2016 22:41:44    
Kaderr  Benn veremem tatlimm tl dışarıdan ararım senii Şikayet 
7.2.2016 00:02:09    
Srcnnn  Arada nerden ariyosan ara cnm sknti yk yani bni bliyosn 2 haftadir aricam dedin aramadin Şikayet 
7.2.2016 00:06:12    
Srcnnn  Ztn bi arasan konuscam sorun ettiklerinide halletcmde sen bni dinlemiyosnki bisi olmicak diyrm Şikayet 
7.2.2016 00:08:42    
   
   Tlga
A.E.B.E.B.C.C.D.A.A.C.C.B.E.E.B.C.E.D.A.D(A.D?)B.B.A.E.C.B.E.B.A.E.C.D.B.E.A.E.D.A.E.D.D.E.B.C.E.(A.B?).C.E.(C.D?).C.C.A.A.D.B.C.A.E.(E.A?).(A.E?).C.C.(A.B?).D.C.D.D.B.D.E.(B.C?).C.A.D.C.(D?)C.D.A.(C.A?).A.E.(C.A?).(D.B?) 87HATIRLAMIYORUM .E.E.D.E.E.D.E.E.D.A.C.A.D  Şikayet 
5.2.2016 23:50:59   Yorum Yap    
                   
   Nigar
Ya arkadaşlar şu cevaplara bi bakarmısız Allah rızası için ilk soru öldürü gaz degildir diye bağşlayan kitapçık  Şikayet 
5.2.2016 23:38:30   Yorum Yap    
               
Misafir  Sen sinavda kitapçık isarelemedinmi??? A mi B Şikayet 
6.2.2016 09:16:13    
semas  yanlısın cok nigar bence senın kıtapcıkta bı sıkıntı var gıbı ne A nede B ile uyusmuyor Şikayet 
6.2.2016 13:01:56    
Nigar  Arkadaşlar ben sınavda a kitapçıgydım ama siteden kitapçıklara girince b kitapcıgı cıkıyor bende ikisini çözdüm arkadaşların cevaplarıyla karşılaştırıyorum her ikisinide 70 netten aşagı yok inşallah dogruud.. Şikayet 
6.2.2016 13:35:34    
   
   srcnnn
???????  Şikayet 
5.2.2016 23:30:26   Yorum Yap    
                   
   MRE
Beyne giden kan akışının azalması
sonucu oluşan kısa süreli, yüzeysel ve
geçici bilinç kaybına ne ad verilir?
A) Koma
B) Anaflaksi
C) Bayılma
D) Şok
E) Düşme
C YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 21:48:13   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  Tabiki şokk Şikayet 
6.2.2016 08:31:10    
Misafir  bu şok diyenler allah askina bi acin arastirinda yazin sizin yuzunuzden millet yanlis yaptim diye kompleks yapiyo arastirinda yazin Şikayet 
6.2.2016 08:45:32    
Misafir  Kisa süreli diyor tabiki cevap BAYILMAAAAA
Şikayet 
6.2.2016 09:18:49    
mhrm  Kitapta ve internette yazıyor Cevap Bayılma Diğer bi soru vardı onun cevabı şok Şikayet 
7.2.2016 16:21:51    
Misafir  DOGRU CVP SOK D DOGRU CVP Şikayet 
8.2.2016 17:16:17    
   
   MRE
22.Aşağıdakilerden hangisi devriyenin
temel amaç ve fonksiyonları olarak
sayılamaz?
A) Suç işleme eğiliminde olan kişileri
caydırmak
B) Yardım isteyenlere ve olay mağdurlarına
yardım etmek
C) Mevcut kamu düzenini korumak
D) İşlenmiş olan suçların izlerini görebilmek
E) Adli kontrol işlemlerini takip etmek
E YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:45:20   Yorum Yap    
               
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:31    
Oguzfb  Cevap C Şikayet 
6.2.2016 16:54:13    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi devriye
çeşitlerinden değildir?
A) Yaya devriye
B) Motosikleti devriye
C) Atlı devriye
D) Bisikletli devriye
E) Planlı devriye
BU SORUNUN CEVABI NEDİR D YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 21:44:49   Yorum Yap    Diğer 3 yorumu gör
               
Misafir  netten baktım cevap e Şikayet 
5.2.2016 22:10:54    
Misafir  E. Şikayet 
5.2.2016 22:15:03    
Afyonlu  Arkadslar ben kesin bu sorudan kaldim. Yani faka bastim insallah digerlerinden kurtaririz Şikayet 
6.2.2016 11:15:22    
onur.kalafat  planlı devriye, devriye yöntemidir, diğerleri devriye çeşididir.. Şikayet 
6.2.2016 18:22:01    
mhrm  Ulan bu soruyu yanlış işaretledim kafam karıştı yıl olmus 2016 Atlı devriyeyi kaldırın mk :D Şikayet 
7.2.2016 16:23:30    
   
   MRE
Aşağıdakilerden hangisi kolektif
davranışın özelliklerinden değildir?
A) Kültürel normların ve sosyal ilişkilerin
kuralları kesinlikle işlemez
B) Etkileşim ve etkilenme son derece
yüksektir.
C) Grup bağımlılığı geçici ama çok
kuvvetlidir.
D) Spontane hareketler çıkar ve kontrol
edilemez hale gelir
E) Kolektif davranışların kontrol altına
alınması daha kolaydır.
SU SORUNUN CEVABI NE
 Şikayet 
5.2.2016 21:40:12   Yorum Yap    
               
Murat16  Tek yanlış yaptığım soru bu. Ben e dedim.ama sanmıyorum. :( Şikayet 
5.2.2016 21:59:20    
MRE  BEN A YAPTIM AMA BENIMDE 92 NET VAR Şikayet 
5.2.2016 22:01:32    
   
   at sineği
9. İcra yayı kırık ise aşağıdakilerden
hangisi olabilir?
A) Silah ateş etmez
B) İğne kapsüle çarpmaz
C) Silah ateş eder fakat çekirdek namlu
içerisinde kalır
D) Tetik düşürülemez
E) Silah atışla birlikte otomatik olarak
kurulamaz
 Şikayet 
5.2.2016 21:05:10   Yorum Yap    
               
atmacaaaa   e şıkkı silah atışla birlikte otomatik kurulmaz kesin cevapta. Şikayet 
5.2.2016 21:25:06    
mert2121  iyide icrayayı kırık ıse zatn atısyapılamazkı bence tetık dusurlmez Şikayet 
5.2.2016 23:53:41    
   
   73
Bi soru vardi ozel guvenlik gorvlisi hafta da kac saat calişir diye bi soru ben 45 yaptim cevap neydi  Şikayet 
5.2.2016 21:00:12   Yorum Yap    Diğer 6 yorumu gör
               
Misafir  Bir önceki yorumu yanlış yazmisim 45 yazacagima 48 yazmissim Şikayet 
5.2.2016 21:25:30    
Murat16  Rahat ol kardeş ben anladım zaten.45 doğru diyorsun sanırım.. Şikayet 
5.2.2016 21:29:07    
Brk  Bizde çıkan soru bir güvenlik görevlisi haftada en fazla kaç saat çalışır cevap 48 di dediğm gibi bu sınavdaki soruyu bilmiyorum sınava girmediğim için Şikayet 
5.2.2016 21:35:19    
Afyonlu   Yandigimin adıdır ben 40 yaptim mahvoldum tuhhh Şikayet 
6.2.2016 11:18:13    
mhrm  İnternette okudum maximum 45 saat yazıyor extra çalıştığı mesaiye giriyor mesaininde bi sınırı varmıs aylık 170 mi 270 mi öyle bişey yazıyordu Şikayet 
7.2.2016 16:25:23    
   
   rumuz; At sineği
.İcra yayının (yerine getiren yay) görevi
nedir? cevabı neydı hatrlayn varsa yazarmı zalımlarr...
 Şikayet 
5.2.2016 20:58:51   Yorum Yap    
                   
   73
Ben silahsiz cikariyorum ama silah sorularinide yaptim acaba sorun olurmu  Şikayet 
5.2.2016 20:56:51   Yorum Yap    
               
onur.kalafat  cevap kağıdına silahsız işaretliyse sorun olmaz.. Şikayet 
6.2.2016 18:27:04    
   
   73
Sinav ne zaman aciklanacak arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 20:50:30   Yorum Yap    
               
Misafir  12 ŞUBAT 2016 Şikayet 
5.2.2016 20:51:12    
   
   Misafir
arkadaşlar bu özel güvenlik sitesindeki soru sıraları girdiğimiz sınavdaki soru sırasıyla aynı dimi  Şikayet 
5.2.2016 20:13:36   Yorum Yap    Diğer 2 yorumu gör
               
Misafir  Tabi aynı Şikayet 
5.2.2016 20:23:50    
Misafir  Aynı hangi kitapçıktan sınava girdiyseniz soruları tekrar çözün burda yayınlayın diğer arkadaslarla karşılaştırma yaparsınız Şikayet 
5.2.2016 20:25:30    
Murat16  Hayır sıra aynı değil. Sıralaması farklı.aynı olsa a b diye ayırmanın mantığı ne.. Şikayet 
5.2.2016 21:11:08    
Misafir  murat16 beni anlamamış galiba. ben sana sınavda aynı diye mi sormadım. sınavdaki a kitapçıgının sitede yayınlanan a kitapçığı ile soru sıralamaları aynı mı diye sordum.sen çok yanlış gelmişsin :) Şikayet 
5.2.2016 23:23:07    
Misafir  çok bilmiş gibide herşeye atlama kardeşim Şikayet 
5.2.2016 23:23:30    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi tutanakla ilgili
olarak yanlıştır?
A) Tutanak en az üç görevli tarafından
imzalanmalıdır
B) Tutanakta düzenleme amacı ve konusunu
ifade edecek başlık olmalıdır
C) Giriş bölümüyle başlamalıdır
D) Metin bölümünde olayla ilgisi olmayan
ancak olay hakkında bilgisi ve görgüsü
olan kişilerin açık kimlikleri yazılmalıdır
E) Tutanakta tarih ve saat bulunmal
 Şikayet 
5.2.2016 20:08:19   Yorum Yap    
               
Murat16  A en az 3 görevli tarafından imzalanmalıdır. Şikayet 
5.2.2016 20:10:10    
mhrm  Bu soruda sıctık ya sıralanışı Başlık giriş diye başladığı için C şıkkı yaptım sonradan aklıma geldi bi soru vardı orda tutanak en az 2 görevli tarafından imzalanması diyodu jeton eve gelince düştü :D Şikayet 
7.2.2016 16:27:30    
   
   Misafir
Göz yaşartıcı gaz kullanımında amaç,
sanıkları öldürmeden ve yaralamadan
etkisiz hale getirmektir. Buna göre
gazdan etkilenen şahıslara yardım
etmek amacıyla aşağıdakilerden hangisi
yapılmaz?
A) Gazdan etkilenmiş kişi ile konuşarak onun
rahatlaması ve sakinleşmesini sağlamak
B) Göz yaşartıcı gazın bulaştığı yerlere krem,
merhem, yağ ve losyon gibi maddelerin
sürülmesini önlemek
C) Maddenin bulaştığı yerlerin bol soğuk su
ile yıkanmasını sağlamak
D) Özellikle gözlerin rüzgara veya varsa
vantilatöre karşı açık tutulmasını sağlamak
E) Göz yaşartıcı gazın temas ettiği vücut
kısımlarının bir örtü ile kapatılmasnı sağlamak
e yapanlar burda mı ?
 Şikayet 
5.2.2016 19:58:15   Yorum Yap    Diğer 4 yorumu gör
               
Murat16  Selin sürülmesini önlemek diyor zaten Şikayet 
5.2.2016 20:11:51    
Misafir  selin kardeş dikkatli oku soruyu. Şikayet 
5.2.2016 20:12:39    
İSİMSİZ  % 100 EEE Şikayet 
5.2.2016 20:34:27    
Misafir  Murat hallı e tabiki Şikayet 
5.2.2016 21:15:48    
Burkral  Misafir doğru kardeşim ben o soruda emin olmayıp Son dakikaya bırakmıştım dk dolduğundan görevliler teslim alacaktı Son Dakika da B işaretlemiştim tabi soruyu okuyup anlamama fırsat yoktu kremle başladığı için okumadan işaretlemiştim cevap E Şikayet 
5.2.2016 21:42:29    
   
   Misafir
Aşağıdakilerden hangisi yasal olmayan
toplumsal olaylarda kullanılan eylem
taktiklerinden değildir?
A) Olay yaratarak dikkatleri başka noktaya
çekme
B) Dağılıyor gözükerek tekrar toplanma
C) Pişman olduklarını söyleyerek güvenlik
görevlilerini oyalama
D) Topluluğun etrafına yaşlı, kadın ve
çocukların dizilmesi
E) Büyük bayrak-flamalarla yürüyüş ve marş söyleme
 Şikayet 
5.2.2016 19:57:28   Yorum Yap    
               
Misafir  yanıt D şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 20:00:31    
Misafir  d diyen arkadaş cevabın yanlıs hiç izlemedin mi pkklıların eylemlerini :) cevap e olucak arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 20:04:43    
Misafir  değildir diyor cevap C
Şikayet 
5.2.2016 20:06:45    
Murat16  EYLEM TAKTİKLERİ:
a. Olay Yaratarak Dikkatleri Başka Yöne Çekme: Herhangi bir biçimde olay yaratarak güvenlik güçlerinin dikkatini başka yönlere çekme olgusudur.
Örneğin farklı bir bölgede bomba patlatılması gibi.
b. Dağılıyor görünüp Tekrar Toplanma: Grubun dağılıyor gibi görünüp farklı bir yerde veya aynı yerde toplanması ve eyleme geçmesidir.
c.Kutsal Simgeleri Kullanma ve Marş Söyleme: Bu tür taktiklerde yine grupların sıkça başvurmuş olduğu taktiklerdir.Eylem sırasında namaz kılınması,milli marş söylenmesi vb. olgular.
d.Topluluğun Çevresine Yaşlı Kadın ve Çocukların Dizilmesi: Grup güvenlik güçlerinin kendilerine müdahale edilmesini önlemek amacıyla bu tip taktikler uygulamaktadır.
e.Topluluğun Güvenlik Güçlerini Kuşatması: Grubun belli bir kısmı eylemci grupla görevli arasında barikat oluşturur.Bu durumda görevli gruba müdahale edemez. Grup eylemlerini daha rahat gerçekleştirir. Görevli sayısının az olduğu durumlarda da Görevli etrafını çevirerek görevli etkisiz hale düşürürler.
Şikayet 
5.2.2016 20:12:50    
Burkral  Cevap %1500 C arkadaşlar Şikayet 
5.2.2016 21:44:29    
   
   Misafir
50.Özel güvenlik görevlisi Murat, görev
yaptığı kurumun otoparkında devriye
gezerken yerde yatan birisine rastlar.
İlk olarak neyi kontrol etmelidir?
A) Nabzının olup olmadığını
B) Kanamanın olup olmadığını
C) Solunumunun olup olmadığını
D) Bilincinin yerinde olup olmadığını
E) Kırık olup olmadığın
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:30   Yorum Yap    Diğer 10 yorumu gör
               
Misafir  c arkadaslar ilk once solunuma bakilir Şikayet 
6.2.2016 10:06:53    
Afyonlu  Arkadslar yerde yatan birini bulsaniz ilk olarak boynundaki damarlarina ikinci olarak da el bileklerine dokunup nabiz yoklarsiniz.bu sik A Arkadaşlar bilginize ben A yaptim gerisi mevlaya kalmis. Şikayet 
6.2.2016 11:35:51    
Misafir  arkadaşlar ilk yardımın kuralı ilk olarak bilinci kontrol edilir adam yerde yatıyo ama baca burkulmuş nabzına bakmak fayda edermi o yüzden bilinç tir
Şikayet 
6.2.2016 14:12:32    
Misafir  mantık yürütenlerin mantını ikim mantık işi olsa EGM mantıklıyı 1. seçerdi mantıklı zekiler kitapda bilin yazıyor mantıklı kişi malntıklılar
Şikayet 
6.2.2016 14:14:44    
Misafir  Ilk once bilince bakilmiyor mu arkadaşlar Şikayet 
7.2.2016 10:24:55    
   
   Misafir
36.El koyma tutanağı düzenlenirken
aşağıdakilerden hangisi aranmaz?
A) El konulan eşyanın cins, marka, model,
numara ve ölçü gibi benzerlerinden
ayırmaya yeterli bütün nitelikleri
B) Davacı ve mağdur ile şüphelinin açık
kimlikleri
C) Görevli, davacı, şüpheli ve tanıkların
imzaları yer alır
D) Olayın tarih ve saati yazılır
E) Tutanak mutlaka bilgisayar ortamında
yazılmalıd
 Şikayet 
5.2.2016 19:56:04   Yorum Yap    
               
Murat16  E şıkkı... Şikayet 
5.2.2016 19:57:52    
   
   Misafir
11.5188 sayılı Kanuna göre özel güvenlik
görevlisinin el koyma işlemi ve zapt
etme yetkisi hangi kavramla ifade
edilmiştir?
A) Önlem amacıyla alma
B) Zorla alma
C) Emanete alma
D) Gözetim altına alma
E) Kontrol altına alm
 Şikayet 
5.2.2016 19:54:57   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Murat16  C emanete alma... Şikayet 
5.2.2016 19:58:38    
Murat16  Ben burdayım... ;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:00    
ersel  zapt etme yetkisni diyo zarp etmedek demek zorla bişeyi almakmak demekse cvpta zorla ala olmuyo mu Şikayet 
5.2.2016 23:48:43    
ersel  ersek zorla bişeyi almak demekse Şikayet 
5.2.2016 23:49:09    
Misafir  emanete alma olayı eşyayı geri verme olayı el koyma diyor önlem amacıyla
Şikayet 
6.2.2016 14:16:18    
   
   MİRE
Kimse yokmu arkadaşlar :D  Şikayet 
5.2.2016 19:53:03   Yorum Yap    
               
Murat16  Ben burdayım...;) Şikayet 
5.2.2016 20:00:28    
   
   Misafir
Kişilerin olduğu gibi, toplumların da
psikolojik özellikleri vardır. Buna göre
aşağıdakilerden hangisi toplumun
psikolojik özelliklerinden sayılmaz?
A) İrade zayıflığı
B) Taklit, telkin ve etki altında kalma
C) Kariyer
D) Anonimlik
E) Yayılm
 Şikayet 
5.2.2016 19:36:40   Yorum Yap    
               
Murat16  C kariyer. Kişisel özelliktir. Şikayet 
5.2.2016 19:52:28    
   
   Misafir
13.Aşağıdakilerden hangisi 5188 sayılı
Kanunda özel güvenlik görevlileri ile
ilgili getirilen yasaklardan birisi
değildir?
A) Görev dışında çalıştırma yasağı
B) Grev yasağı
C) Görevden uzaklaştırma yasağı
D) Koruma ve güvenlik hizmetleri dışında
başka bir işte çalıştırma yasağı
E) Sendikaya üye olma yasağı
 Şikayet 
5.2.2016 19:19:13   Yorum Yap    
               
Misafir   E OLACAK Şikayet 
5.2.2016 19:25:51    
   
   Misafir
1 c 2 e 3 b 4 d 5 a 6 b 7 e 8 d 9 d 10 b 11 c 12 a 13 e 14 ? 15d 16 c 17a 18 e 19 e 20 d 21 d 22 e 23 e 24 e 25 d 26 c 27 a 28 d 29c 30 ? 31 b 32 d 33 e 34 e 35 d 36 e 37 e 38 d 39 b 40 c 41 a 42 e 43 d 44 b 45 e 46 b 47 d 49 ? 50 d 51 c 52 c 53 e 54 a 55 c 56c 57 b 58b 59a 60b 61d 62e 63d 64d 65a 66a 67b 68a 69e 70? 71d 72b 73? 74c 75a 76b 77c 78? 79? 80c 81d 82c 83a 84a 85b 86e 87? 88c 89c 90d 91? 92a 93e 94? 95a 96e 97d 98e 99b 100?
Bunlar A kitapçığı soru çözümlerim arkadaslar soru işareti olanlarda hangi şıkları işaretlediğimi hatırlamadım pek gerçi diğerlerinden de emin değilim
 Şikayet 
5.2.2016 19:00:28   Yorum Yap    Diğer 1 yorumu gör
               
Misafir  14-c, 22-D, 29-D, 30-D, 34-B 47-C, 48-E, 50-C 51-C
52-A 53-A 59-E 64-C 66-E 70-C 73-E 82-B 86-B 91-C
94-D 99-C 100-B
Şikayet 
5.2.2016 21:16:36    
Gzmhlm  Bu yaptıklarından kac dogru cıkıo acaba Şikayet 
5.2.2016 22:29:07    
Misafir  1-c 2-c 3-B 4-c 5-A 6-B 7-E 8-D 9-D 10-B 11-c 12-A 13-C 14-A 15-D 16-C 17-A 18-E 19-A 20-A 21-B 22-D 23-E 24-E 25-D 26-C 27-A 28-D 29-B 30-D 31-B 32-D 33-E 34- C 35-D 36-E 37-E 38-D 39-B 40-C 41-A 42-E 43-D 44-A 45-E 46-B 47-C 48-E 49-E 50-D 51-C 52-A 53-A 54-A 55-C 56-C 57-B 58-C 59-E 60-B 61-B 62-E 63- D 64-C 65-B 66-E 67-B 68-A 69-E 70-C 71-D 72-B 73-E 74-C 75-A 76-D 77-C 78-D 79-C 80-C 81-C 82-C 83-A 84-E 85-B 86-E 87-B 88-C 89-C 90-D 91-C 92-A 93- E 94-D 95-A 96-E 97-D 98-E 99-B 100-B Silah : 1-E 2-C 3-A 4-A 5-D 6-A 7-C 8-D 9-E 10-D 11-C 12- E 13-A 14-D 15-D 16-B 17-D 18- B 19-A 20-D 21-A 22-A 23-B 24-D 25-E Şikayet 
6.2.2016 11:25:04    
Hazalcan   Benim cvp lari atsam bi bakan olurmu acep ?? Şikayet 
7.2.2016 00:29:31    
Misafir  2 soru E arkadaşlar Şikayet 
7.2.2016 23:47:34    
   
   Misafir
ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52  Şikayet 
5.2.2016 17:42:45   Yorum Yap    
                   
   Misafir
Yanlış örter-ayakkabı-gözyaşartıçı- rekabet-45-bayılma-4.5-şok-koma-burkulan yer-batırılan bölge çıkarılmaz-boğmanokta-hakim-suikAst-2559-madde bağımlılık-psikolojik-askerlik-xray-refaket-yangınoksijen-elektriksudoğalgaz-asansör-çatışma-işmahkemesi-ortakdil-şüphelielyıkama-çocukkadın-eylemsayıbelirleme-kariyer-silAhteslimalan-tıbbi müdahale-7likoruma-güvenlikgerekyok-çantagörüntüleme-talepedenebilgiverme-pişmanımdeme-tutanakbilgisayardaolur-öncedenplanlanmış-aylıkgelir-silahkullanma-kelime-spontane-anlaşılırlık-keyfilik-uzaktankoruma-örtüilekapanmaz-sağlıkgörev-avmyealınmaz-kenevir-bayılma-çıkmayasaksokak-52soru lütfen yanlışı yazın arkadaşlar  Şikayet 
5.2.2016 17:32:44   Yorum Yap    
                   
   AKIN52
37.Aşağıdakilerden hangisi iletişimin
başarısını olumsuz yönde etkileyen
hususlardan biri değildir?
A) İsteksizlik
B) Art niyet
C) Kültürel farklılıklar
D) Bilgi eksikliği
E) Ortak dil kullanım
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 17:18:39   Yorum Yap    
               
mire  cevap E Şikayet 
5.2.2016 17:30:54    
jög  c ile e arasında çok kaldım ama E yaptım her halde Şikayet 
5.2.2016 17:33:40    
   
   Antalya
Güvenlik kursundaki hocalar soruları cozup,cevaplarini burada yayinlansinlar.  Şikayet 
5.2.2016 17:13:13   Yorum Yap    
               
Misafir  Bizim kursun hocaları çözmedi daha Şikayet 
5.2.2016 17:14:36    
Antalya  Hocalarda,bizim gibi iki şık arasında kalıyorlar sanırım :) Şikayet 
5.2.2016 17:17:27    
Misafir  Valla hocalar çözünceye kadar sonuçlar açıklancak. Benim umudum var halen 60 alsam yeter. Sorular bana çok yabancı geldi çünkü. Şikayet 
5.2.2016 17:22:11    
   
   mire
Özel Güvenlik Komisyonu ile ilgili
aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
A) Kararlar oy çokluğu ile alınır
B) Oyların eşitliği halinde başkanın
bulunduğu taraf çoğunluk sayılır
C) Çekimser oy kullanılamaz
D) Yılda en çok üç kez toplanır
E) Vali Yardımcısının başkanlığında toplanır
bunun cevabı nedir
 Şikayet 
5.2.2016 17:04:42   Yorum Yap    
               
Misafir  bu sorunun cevabı D ama ben baska bir şıkkı işaretledim ancak hangisini işaretledim tam hatırmalıyorum Şikayet 
5.2.2016 17:09:49    
Misafir  b yaptim ben dogru cevap nedir Şikayet 
5.2.2016 17:25:22    
Misafir  Oyların eşitliği durumunda Vali yardımcısının yani başkanın tarafı geçerli sayılır. Şikayet 
5.2.2016 17:48:06    
Murat16  D şıkkı yılda en çok 3 kere toplanır. Ö.g.k toplanması sınırlandırılmamıştır. Şikayet 
5.2.2016 20:08:40    
   
   Tülinn
Silahlı sınavını kazandıktan sonra belgeyi cıkarmak icin kac tl gidiyor???  Şikayet 
5.2.2016 16:54:14   Yorum Yap    
               
Misafir  505 tl harç yatıyor. Şikayet 
5.2.2016 17:12:53    
Misafir  2015 te 575 ti 2016 da zam geldi. Şikayet 
5.2.2016 17:17:12    
   
   JÖG
1.İş Kanununun 20?inci maddesine göre,
iş sözleşmesi feshedilen işçi, fesih
bildiriminin tebliği tarihinden itibaren
ne kadar süre içerisinde mahkemeye
dava açabilir?
A) 2 ay
B) 15 gün
C) 45 gün
D) 1 ay
E) 10 gün
CEVAP NEDİR ARKADAŞLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:54:08   Yorum Yap    
               
Misafir   d Şikayet 
5.2.2016 16:57:21    
   
   MİREBEY
ARKADAŞLAR ACABA DERECEYE GİRMEK İÇİN KAÇ NET OLMASI LAZIM BİLEN VARMI  Şikayet 
5.2.2016 16:44:50   Yorum Yap    
               
adanalıyız  derece derken senin aldığın puan önemli silahlı 60 silahsız 50 puan gerekiyo senin nedir bilmiyorum Şikayet 
5.2.2016 16:47:15    
MİRE  60 OLDUGUNU BİLİYORUMDA BENIMKI SİLAHSIZ ŞUAN 89-90 ARASI DOGRU VAR SENIN DURUM NE Şikayet 
5.2.2016 16:50:54    
Misafir  Ben bugun soruları oturdum tekrar çözdüm ama sınavda ne işaretledim aklımda değil. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Cevap listesini burda yayınlamak istiyorum ama uzun olduğu için site kabul etmiyor. Şikayet 
5.2.2016 16:58:27    
Misafir  Arkadaslar 100 puanlik sorudan kesin 60 almakmi lazim yoksa ikisinin ortalamasi mi 60 olmasi lazim Şikayet 
8.2.2016 08:48:22    
   
   MİREBEY
Özel güvenlik görevlisi Ömer, görevde
iken koruma ve güvenliğini sağladığı
alanda meydana gelen bir olay ile ilgili
eşkâl tarifinde bulunacaktır.
Aşağıdakilerden hangisi eşkâl tarifinde
diğerlerine göre daha az önemlidir?
A) Saç rengi ve uzunluğu
B) Konuşma tarzı ve varsa konuşma
bozuklukları
C) Cinsiyeti
D) Psikolojik durumu
E) Boyu
E YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:39:28   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab bence d şıkkı en az diyor soruda Şikayet 
5.2.2016 16:43:36    
Misafir  d güzel kardşm Şikayet 
5.2.2016 16:46:06    
Misafir  Adım gibi eminim d pisokolojik durumu Şikayet 
5.2.2016 16:55:06    
Misafir  cevap D Şikayet 
5.2.2016 16:59:42    
mhrm  Cevap A da olabilir çünki belki peruk takmıstır veya saçını kestirmişte olabilir sonrasında kitapta okumustum saç rengi ve uzunluğu önemli değil diye fakat D şıkkıda olabilir inş A dır :) Şikayet 
7.2.2016 16:37:31    
   
   mirebey
Yangın söndürme usullerinden olan
boğma yönteminin tanımı
aşağıdakilerden hangisidir?
A) Yangına su ile müdahale etmek
B) Yangının oksijen ile ilgisini kesmek
C) Yangını bölmelere ayırmak
D) Yanan cismi uzaklaştırmak
E) Yangını soğutarak söndüRMEK
B YAPAN VARMI
 Şikayet 
5.2.2016 16:38:26   Yorum Yap    
               
Misafir   B Şikayet 
5.2.2016 16:41:54    
adanalıyız   cebab b şıkkı
Şikayet 
5.2.2016 16:42:30    
   
   mirebey
Yaralanmalarda ilk yardımda hangisi
yapılmaz?
A) Yaralının yaşam bulguları değerlendirilir
B) Kanama varsa durdurulur
C) Yara eğer kirliyse 5 dakika boyunca
yıkanmalıdır
D) Yaraya saplanan yabancı cisimler varsa
çıkartılır
E) Yara üzerine bandaj uygulanır
cevap nedir
 Şikayet 
5.2.2016 16:37:09   Yorum Yap    
               
Misafir   D Şikayet 
5.2.2016 16:39:09    
Misafir  D şıkkı banko.. Şikayet 
5.2.2016 16:39:23    
   
   onur.kalafat
arkadaşlar, sınavdan kalıp nasılsa kaldık diyerek sakın boşvermeyin.. gittiğim kursta önceki sınavda cevap anahtarı ile ilgili ankara çok hata yapmış, 59 puanla kalanlar, bir soruda itiraz ettiler itiraz kabul edilince 60 puanla geçtiler, sınavı geçemeyenler için soruları ve cevapları kontrol edin, gerekirse kitap yada internetten bakın..  Şikayet 
5.2.2016 16:34:43   Yorum Yap    
               
Misafir  ben gecen sınavdan 58 aldım şikayet dilekçesi vercektım vazgectim eger hakkım geçmisse helal etmıyorum böyle hata yapamazlar bu kadar insanların umutlarıyla oynayamazlar.. Şikayet 
6.2.2016 01:25:36    
   
   mirebey
8.Güvenlik hizmetlerinde etkili iletişim
becerilerinin kullanılması
aşağıdakilerden hangisine katkı sağlar?
A) Problemlerin başarılı şekilde sona
erdirilmesine
B) Halkın güvenlik görevlilerine koşulsuz
itaatinin sağlanmasına
C) Müşterilerin niyetlerinin okunarak
davranışlarının kontrol edilmesine
D) Yasaların harfiyen uygulanmasına
E) Güvenlik tedbirlerinin eksiksiz şekilde
kullanılmasına
A YAPANLAR
 Şikayet 
5.2.2016 16:33:32   Yorum Yap    
               
adanalıyız  cevab a şıkkı doğrudur Şikayet 
5.2.2016 16:40:25    
   
   onur.kalafat
5188 sayılı kanun kaç yılında yürürlülüğe girmiştir ?
kitapta 2004 diye geçiyor, ama hoca 2005 diyor, hatta haberlere çıkmış o zamanlar..
2004 yapanlar..
 Şikayet 
5.2.2016 16:30:27   Yorum Yap    
               
Misafir  Hoca ne dediğinin farkında mı ? 2004 yaptım Şikayet 
5.2.2016 16:34:13    
onur.kalafat  valla bilmiyorum, hatta öğrenciler dediler biz 2004 yaptık yanlışmı oldu diye ama hoca illa 2005 diyor.. araştırmak lazım, kitaba göre 2004 doğru..